發新話題

[討論] 檢舉小組 候選名單

[Close]

回復 202# 的帖子

你唔知呢個內定...?乜9活動都有佢
Btw支持ya哥唱生日歌教溝女

引用:
原帖由 YellowC. 於 2014-5-14 22:45 發表
CWG太MK 唔投佢..
讚好讚好   Cwg 7___7

本人 支持
比.卡.超
★κinG﹑江.
Ms.Misaka
p_q_p_q

小飛豬 你厚多士

建議:SpaWN★ , p_p_q_q , 魔法稻草人 , Ms.Misaka

不建議: A-Lin☆ , 〝-★ChF. , 花少奶

其他沒表示 ,

如果"不建議"都可以做到   唉 刪我AC  Distance.

幾時知道邊個當選希望有機會為平台服務
零五凌晨又有人走- -

引用:
原帖由 Chaη 於 2014-5-14 09:10 發表

算啦 大毛毛
我pn過小飛豬幾次信息
母親節個晚親自落去搵佢雖然佢未返,叫左7171轉告
最後連1個小小的回應都沒.
之後就出左個候選名單.
不過自問各方面實力問題掛.
打信求開心.與戰友共快樂
誰做檢舉成員 有可問題呢 ...
我都是今天才在whatsapp 收到7171 留言.
非常感謝你,母親節仲要親自落來穩我.. 但大老阿, 你都知道我返幾點先得架.

越是熟悉,就越唔想將大家推去火坑口,受罪,日日被問候親人的日子唔好受. 真心.

無官一身輕, 打信求開心

引用:
原帖由 Distance. 於 2014-5-15 04:56 發表
建議:SpaWN★ , p_p_q_q , 魔法稻草人 , Ms.Misaka

其他沒表示 ,

如果"不建議"都可以做到   唉 刪我AC  Distance.
在逼我,還是要脅我? 我一世人,最痛恨的這是這些.

好地地整個小組出來, 都未正式上馬,就向度自己人打自己人.

工作靠業績, 其它全扯蛋!

做唔好,一律撤換.

對於這選舉活動 我有人支持 亦有反對。 我不敢否認是否小圈子活動。 但有人說未做版主前惡行極多。 或者以前愛打水加 火團 作為攻破紫禁城和太郎社隊長 我的戰友經常說沒什麼對手。 當然不囂就不會有成果,有更多的人接戰。 呢點我承 認。 到19歲那年2013年生日帖 長大了很多,沒再炮人,同埋經常問題區解答會員 當然我不是搏取什麼? 並不一定需要 版 主這職務。 買左五年vip 最少我不會貪vip沒錢買。 綜合區既人 特別鍾意我。 因為綜合區既人輸左情緒吾會特別波動,例如 絕信你無論點殺佢都吾會講埋啲咩殺完未?問候人既說話。仲會下場同你一 齊玩。 所以我都幾鍾意佢地(just feel only) 同 埋我覺得版主呢個位真係吾易做。 一黎會員會不安你扣佢分 開堆分身玩串你party 二黎管理員 你會諗邊到做吾好 擔心比 人報告 係個三火位亦即死位黎 。 就算我做吾做版主我都會繼續係問題解答幫手 其實我同alanwong8 仲有傾計 討論vlan變 成點, 佢有問我 問題解答區既野 變左我做咩? 我話我出分力者 上面忙 會員玩吾到急躁。而幫忙 好 ,同埋我都退左信 同 淡退vlan 我會嘗試叫飛豬去除我職務同移除我名單。真心 多謝有投我,同比意見我既人,意見係應該接受。 我沒有任何不安 謝謝。 亦不是扮可憐搏同情 另外, 小飛豬。 其實我覺得alan仲好關心vlan, 有時都叫我睇下啲帖子 ,點可以無人理?哈哈 屁放完話說完 。 該走了 希望呢帖不會被炮 我亦不會還手, 有誰真心幫vlan 有誰解答會員問題 希望你地會幫手。

當日我是接替alan去解答會員 幫會員遠端等。 再見

唔好咁勞氣,你的熱心相信大家有目共睹

引用:
原帖由 比.卡.超 於 2014-5-15 07:38 發表
唔好咁勞氣,你的熱心相信大家有目共睹
多謝你, 我的愛心徽章 真的得來不易
希望有人會續我後層去幫vlan手 從今起我不再干涉任何一個帖子
亦即同alan 一樣  會一齊望住vlan
希望飛豬會揀岩人選 留係佢身邊幫手
希望用戶申訴 同問題解答的會員 不會經常被無視 多些會員去接替幫手
3管變2管是真事 人手的確不足 當年alan一日做十幾個鍾幫vlan。

萬事起頭難。
加上得幾個人既話相信很難做
相信團隊合作 要機會嘗試

引用:
原帖由 jjk12345 於 2014-5-15 01:34 發表
邊十個最岩我就唔知
但我可以極度肯定A-Lin☆ 絕不適合
此人極度奸狡虛偽  未做版主之前惡行多不勝數見佢係0  係呢到唔爆住  等有護法出來先爆
其他人我推薦  
凌總
p_p_q_q
花少奶
SpaWN★
★κinG﹑江. ...
朋友這個是娛樂論壇,
別要用這些恨詞形容他人!
這些詞語只會出在 歷代奸臣 身上!
香港人 放鬆下拉!

引用:
原帖由 Distance. 於 2014-5-15 04:56 發表

其他沒表示 ,

我認得你,幾年前的一位氣量比較"大'的玩家!!

引用:
原帖由 YellowC. 於 2014-5-14 22:45 發表
CWG太MK 唔投佢..
多謝支持   

發新話題