20 12
發新話題

4687987既精彩無品行為

[Close]

4687987既精彩無品行為

-  身為一團之團長 ;  行為這樣簡直令人討厭 .
 事件經過大約如下 :
 係一場333既火村吧 ..  咁呢46887呢條友呢就 係木村既
 咁然後打到中期開始就出口術叫水村圍村啦 ;
 原因就係話 玩火村(打佢所以要圍喎)
 咁啦.. 就開始佢暗位爆我地啦.. 咁水村就係我地門口 一陣既..
 rp內其實都可見到 詳細情況 自己分析啦 另外分享多幾張相啦 ;
其實平時都a石 偷石 次次都係揀我條村黎偷 咁呢d 都唔算好無品姐..
點知呢獲仲要咁過份.. 本人真係包容不了. 唯有放各位玩家大家睇清楚

仲話要做個樣.. 乜原來圍得太過份自己都過意唔去呀
 另外仲送多張2fd走場既圖  由神秘人提供既
 鳴謝 神秘人  大義滅親  

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
-    無奈我心 要辨難辨.. `

回復 1# 的帖子

偷石 叫無品? 呢石你的? 自已出裝慢 邊到石多一定偷邊到啦 7頭
仲有呢到系vlan 唔中意可以返去**廣告**同呢垃圾玩

回復 1# 的帖子

玩一場火影就開帖話人? 十足小學  雞一樣

回復 1# 的帖子

4LV就開帖話178LV的 人地玩火影仲多過你打飛機啦

為求勝利不擇手段  好出奇咩

回復 1# 的帖子

個468團長仲好意思叫人11既
個ac一早比魚旦=]滅左啦
仲記得個埸係月光打由太知
用月光打11都輸5:3

老友你咁講野唔係幾岩啦! 
4lv又如何.比你999lv都係咁講野.咁打字加啦!比你係gm都係咁講!
最重要既係理在己方,你話岩唔岩呢!

所以咪話無咩野囉 傻豬黎既; 講緊次次都係我呢條村. 石又唔係我 打架姐 可以偷同爆架.. 你唔該睇清楚d字啦 = =
引用:
原帖由 殺★手 於 2014-5-3 21:09 發表
偷石 叫無品? 呢石你的? 自已出裝慢 邊到石多一定偷邊到啦 7頭

小 學 雞 你又睇?睇完又要回?
回帖你又話人?
要入黎聊嘈交既你就早抖啦阿伯

引用:
原帖由

殺★手

於 2014-5-3 21:12 發表

玩一場火影就開帖話人? 十足小學  雞一樣

咁佢比人滅左號呢點.. 我就唔知 ; 但係佢真係幾冇品..
其實咁多獲 針住條村黎搶石 a石.. 好無引..
其實搶同a 唔係問題 石又唔係特別話係邊個既..
但係唔係我地條村最多 .. 得2粒都要黎搶
好無謂 咁樣玩 邊個會鐘意同佢玩
到今日佢仲要口術..圍村 出聲話佢又係到叫人11 話人垃圾
引用:
原帖由 亂黎=] 於 2014-5-3 21:19 發表
個468團長仲好意思叫人11既
個ac一早比魚旦=]滅左啦
仲記得個埸係月光打由太知
用月光打11都輸5:3

你都識講邊到石多.. 我開帖咪講左次次偷我條村.見你講野幾有道理 原來咩事都未知 得啖笑 你笑料組黎?

引用:
原帖由

殺★手

於 2014-5-3 21:09 發表

其實樓主都有講都唔係無品既@@
你班bb幾時出黎比我屠

引用:
原帖由 凌晨舊戲〃 於 2014-5-3 20:57 發表
-  身為一團之團長 ;  行為這樣簡直令人討厭 .
 事件經過大約如下 :
 係一場333既火村吧 ..  咁呢46887呢條友呢就 係木村既
 咁然後打到中期開始就出口術叫水村圍村啦 ;
 原因就係話 玩火村(打佢所以要圍喎) ...
點解有我個名 唔洗多謝我xdd

呢獲發揮你d抽水功就差唔多啦 用得著
引用:
原帖由 IyE_魂 於 2014-5-3 22:19 發表

點解有我個名 唔洗多謝我xdd

條友唔睇字`就學人有見識 無計.. 好多呢類人 節哀順變

引用:
原帖由

IyE_魂

於 2014-5-3 22:13 發表

其實樓主都有講都唔係無品既@@