發新話題

[巨魔] 抱怨部分玩家冇品行為

[Close]

[巨魔] 抱怨部分玩家冇品行為

本人是玩開巨魔的但係未至於神手果炸
通常係打街場娛樂下
一場間唔中有1,2個人走場都見慣架啦
但係近排真係見唔少冇品人士
忍唔住係到開Post

其惡行包括:
-走場
岩岩開波一比人照到/掂到就立即走場
場場都有人係咁 一開波就走哂玩落都冇癮啦
或者有D玩到好後期 比巨魔爆到牆就走場
雖然依個我接受到
但係我認為打"-re'投訴或者G哂先走場會比較好

-幼稚行為
包括一開始周圍起牆肥巨魔
特登起爆木既牆係當眼處/冇塔既地方比巨魔肥
甚至唔夠巨魔打就狂起金精整Lag個場
玩就正正常常咁玩啦

成日亂哂黎 真係冇哂Mood玩
下圖為該場青色玩家 (blue313)狂整金精既證據 (整Lag個場)

-開Bug
不解釋.... 自己睇Replay
下圖為該場粉紅色玩家 (fuhelpck)開Bug既證據 (有光環 + 無敵 + 隱形)

我都係想玩番場正正常常既巨魔姐....
洗唔洗咁對我呀
希望部分玩家可以改善一下自己既言行舉止

註: 兩圖分別出自兩場巨魔
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你係e到講左出黎都阻止唔到d咩  同埋以上惡行只要忍忍就ok

呢D惡行唔止係巨魔出現(雖然有D係得巨魔有)
如果唔想人玩BUG
你可以唔開BUG圖/唔入BUG場
再唔係真係有人玩果陣
你識HKE既話 就搶左佢
之後唔用佢

肥巨魔真係好難玩落去
現實如同幻覺差一線.

幼稚行為
其實一早已經有方法破解
如果係BUG圖
你可以搶bug之後踢左佢
情緒或高或低如此詭秘   陰晴難講理

引用:
原帖由 kal043207 於 2014-5-3 08:20 PM 發表
幼稚行為
其實一早已經有方法破解
果日我開隱形直接入去殺咗佢
引用:

]原帖由

kal043207

於 2014-5-3 08:20 PM 發表

如果係BUG圖

你可以搶bug之後踢左佢
場主開場自己都唔知係Bug圖
因為大部份人入到去都唔洗Load圖 所以就照玩
之後一個多人場就比佢整走哂- -

我對樹精海果招是否無品行為我所保留……有時有D巨魔都好然無品,打礦都見怪不怪,仲要伐樹,一整個打光光,仲串77,這時用精靈海去重起,的確可以爭取到時間,不過精靈一多起來,自己都控制唔到果時,真係超過了!

引用:
原帖由 一人一個 於 2014-5-3 09:12 PM 發表
我對樹精海果招是否無品行為我所保留……有時有D巨魔都好然無品,打礦都見怪不怪,仲要伐樹,一整個打光光,仲串77,這時用精靈海去重起,的確可以爭取到時間,不過精靈一多起來,自己都控制唔到果時,真係超過了! ...
果時開到隱形殺佢
係因為佢Lag到自己都閃唔走
FPS大慨係10左右

本人玩巨魔自問是最勁果批
但都味撞過樓主你的情況=.=

引用:
原帖由 PinG﹒ 於 2014-5-3 11:35 AM 發表
肥巨魔真係好難玩落去
場內有超過2個244的高手  巨魔已經收皮

除非系佢做巨魔......巨魔界最強的人......

巨魔依加野,睇運加姐,無話最唔最強

回復 7# 的帖子

我反而想知打礦點解會係無品
你要起礦就起番自已入要到
你起得出去就預左被巨肥
情緒或高或低如此詭秘   陰晴難講理

引用:
原帖由 kal043207 於 2014-5-4 17:29 發表
我反而想知打礦點解會係無品
你要起礦就起番自已入要到
你起得出去就預左被巨肥
kai兜做咩琴日唔so我

發新話題