18 12
發新話題

[交流] 一週的朋友 幾好睇....

[Close]

一週的朋友 幾好睇....

一週的朋友 幾好睇....

女主角每星期都會失憶一次..而只係失憶同朋友之間既記憶

男主角每星期都要攻略女主角一次

睇到女主角..諗返起EF悠久之翼..千尋...

不過千尋慘D..每日失憶2次..而且係大部份記憶

大家點睇.....

用眼睇>//<(講笑)囧左d...唔多岩我

回復 1# 的帖子

其實我覺得一週的朋友既重點係畫風 簡簡單單先令內容更有吸引力~.~
如果畫風轉左 內容就會平平無奇

引用:
原帖由 冷乂 於 2014-5-2 22:28 發表
其實我覺得一週的朋友既重點係畫風 簡簡單單先令內容更有吸引力~.~
如果畫風轉左 內容就會平平無奇
畫風幾好....故事有D虐

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-5-2 23:31 發表

畫風幾好....故事有D虐
其實唔

虐,之後就好正

只係我有諗過
寫日記會讀到個陣時既心情?

附送第4集香織既日記
http://oneweekfriends.com/diary/diary04.html

引用:
原帖由 sTaR小夏娜 於 2014-5-2 23:50 發表
其實唔虐,之後就好正只係我有諗過
寫日記會讀到個陣時既心情?

附送第4集香織既日記
http://oneweekfriends.com/diary/diary04.html
-_-

其實聽唔明...我覺得總有一日虐D..
男女主角總於係一齊....拍拖...

點知...本日記燒左
之後女主角唔再記得男主角..因為朋友太深

最後N年後...某一天男主角做左醫生終於搵到醫好女主角個病..點知女主角已經結左婚..

BAD END

第5集 山岸沙希出場....超期侍

套野漫畫值得追

回復 6# 的帖子

我覺得SAD END先好 好似魯魯修咁 如果連佢個妹都唔知佢既目的就更正 連龍珠都係以悟空離開做END 所以我覺得SAD END先係GOOD END

引用:
原帖由 冷乂 於 2014-5-3 18:56 發表
我覺得SAD END先好 好似魯魯修咁 如果連佢個妹都唔知佢既目的就更正 連龍珠都係以悟空離開做END 所以我覺得SAD END先係GOOD END
青春係唔完美....所以SAD END 就係TRUE END

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-5-3 04:12 發表

-_-

其實聽唔明...我覺得總有一日虐D..
男女主角總於係一齊....拍拖...

點知...本日記燒左
之後女主角唔再記得男主角..因為朋友太深

最後N年後...某一天男主角做左醫生終於搵到醫好女主角個病..點知女主角已經 ...
其實會唔會係咁
香織有講過,只有朋友先會唔記得(家人例外)
佢地拍拖就已經唔係朋友
應該會記得

引用:
原帖由 sTaR小夏娜 於 2014-5-4 01:28 發表
其實會唔會係咁
香織有講過,只有朋友先會唔記得(家人例外)
佢地拍拖就已經唔係朋友
應該會記得
拍拖=男女朋友..重衰XD

要結左婚先係家人...可能要跳過拍拖..直接結婚..之後婚後生活...變CLANNAD...

咁個故事就超正

咩叫TE,睇下老虛咪知

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2014-5-4 23:57 發表
咩叫TE,睇下老虛咪知
虛哥D作品次次都係大作級

香織日記05http://oneweekfriends.com/diary/diary05.html
其實我都只係聽得明一半左右
話說今集香織最尾個笑容好正

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-5-5 12:24 AM 發表

虛哥D作品次次都係大作級
佢谷底果陣你唔知姐

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2014-5-5 23:25 發表

佢谷底果陣你唔知姐
邊套作品係佢谷底作?

18 12
發新話題