發新話題

[交流] 點解梶裕貴 次次配男主角都要斷手?

[Close]

點解梶裕貴 次次配男主角都要斷手?

點解梶裕貴 次次配男主角都要斷手?

黑色子彈...第4集/..男主角斷左手

里見蓮太郎(里見 蓮太郎(さとみ れんたろう),聲:梶裕貴)

次次都係斷手...斷手既男主角一定係佢配..已經多到數唔晒

對男聲優無興趣

引用:
原帖由 To-波. 於 2014-5-1 16:43 發表
對男聲優無興趣
唔係興唔興趣

斷手哥XD...佢配個D男主角全部都斷手

幼女子彈....第4集劇情太快....已經見到人類既BAD END....

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

--講真黑色子彈 呢集好誇 男主角係同個面具男同一類人 ww
令隻手做彈藥射出去..
如果佢咁勁既話點解唔第1次見面具男就爆seed?._.
預佐無解               (認真你就輸了)
-------------------------------------------------------------------
彈幕網好多主角100% (0.2x5)死
明明part佐5支針(1支20%變種)
應該係(0.8x0.8x0.8x0.8x0.8)=30%

回復 4# 的帖子

識玩一定唔會一開波就爆SEED 你幾時見過火影 海賊見倒勁既人係爆SEED秒架(根據主角屈機論 主角不敗不死)

引用:
原帖由 冷乂 於 2014-5-2 22:31 發表
識玩一定唔會一開波就爆SEED 你幾時見過火影 海賊見倒勁既人係爆SEED秒架(根據主角屈機論 主角不敗不死)
不能用常理黎睇動漫

根本就係D奸角永遠打唔敗主角

不過用常理都知  把對手打左落海係100%無事(係咪傻XD)

1. 變自己友(變廢) 合力打新王
2. 俾人汁屍 復仇心>>變強  再挑主角機
3.俾人尾刀/控制
4.伏筆 暫時都見唔到佢 不久之後作者念唔到點作先用佢

斷手梗 唔洗出奇
應該說 不是因為男主角CV是梶裕貴所以斷手
而是男主角會斷手 所以選擇梶裕貴做CV

引用:
原帖由 hgc081413 於 2014-5-2 10:19 發表
--講真黑色子彈 呢集好誇 男主角係同個面具男同一類人 ww
令隻手做彈藥射出去..
如果佢咁勁既話點解唔第1次見面具男就爆seed?._.
預佐無解               (認真你就輸了)
-------------------------------------- ...
我咪講左唔想用果種能力

我之後用果陣係想保護延珠BB先用黎搞掂佢

引用:
原帖由 小神不小心 於 2014-5-5 18:55 發表

我咪講左唔想用果種能力

我之後用果陣係想保護延珠BB先用黎搞掂佢
你主角上身???

發新話題