21 12
發新話題

卡戰有新指令?

[Close]

卡戰有新指令?

好多人都知卡戰出左E05  但系小弟近排入左1個叫塭九你笨實 既人個場到  1開波佢-R 我同個隊友V中金甲/3刀  佢地巨人saber  2隻殺人英後尾 5夠抽  我叫3刀系基地屈地獄火   後尾5扣血我用-1睇  先知5萬血  攻就1萬5  龍3千攻血過幾萬我地問佢做咩甘佢就一直冇答洗左上面隻王個場d怪物  得中間同左上個場食到怪冇裝根本其他秒  我覺得佢開bug圖/打過d指令  仲有我要想問點cap圖

你有同過佢玩你就知佢開場先會d怪5m血攻過萬 仲有你開場佢會要你比紅佢做  5系5玩

姐係有D人做到有D人做唔到??姐係我唔可以正到地火5WHP 1000LV???

問過朋友 了  系RPG模式  可以用指令較的  根本0N 9 仲要佢1開波已經千幾力  佢冇料扮4條玩埋晒依D on 9野  認住塭九你笨實  同   辣椒咖喱  5好入佢場玩

求講呀點正??我想玩= =

識啦

右下d火球只要食到1隻已經可以肥到好恐怖

以下係一d較早可以食rpg右下的方案

1.寧次128掌開足全程 岩岩好扣5萬
注意: 雖然寧次128掌免疫普攻 但右下d怪每秒燒4000血
注意2: 劍八有類似技能 但只能打3萬

2.用變身英隔牆開吸血

個人推薦路飛 血厚甲高
小李醉酒減傷95%也是極佳的選擇 注意第一次傷害沒有減免(bug黎)
注意: 要食其他怪/王 肥少少先咁做
注意2: 佐助唔可以咁做 因為須左能乎只能吸收一萬多傷害 (不過我未試過用月讀格硬打死一隻 可以試下)
注意3: 一護小心閃錯位比人一拳打死

rpg藍染超恐怖
我單機用2萬敏小李打佢唔痛
whosyourdaddy的裡蓮華(7500*100) 打佢唔夠1/4血
條友唔單止攻高甲高血厚 仲要多左同右下地獄火一樣的燒人技能 而且痛好多

知吾知點cut渣槍條友招原地復活

回復 9# 的帖子

佢每次被動打人就可以原地復活一次
你要殺到佢冇哂復活機會 佢先識番屋企

結論:冇得cut

我有冇料唔緊要,你屈我bug圖 又走場,唔洗道歉呀?

我地冇人用saber   我隊友用大劍囉

你記性真係好,後尾唔夠抽,你在吹大D啦,又想屈我?

邊個唔夠抽走場,自己睇圖啦

我地唔夠你打?你話係咪係囉 10lv 1170血 殺3死10

不過你走場屈我開bug圖屈埋我唔夠你打就係事實

仲有,我地係後期英,唔係前期英

你屈我開bug圖,我咪叫你開場,比我做紅,證明我張圖唔係BUG圖囉

點知你又淆,而加知到唔係BUG圖啦?

你係醒既,自己打開魔獸map睇下有冇多左張同名圖,容量又大D既咪得

不過睇你個樣都唔識架啦

今日係呢度,我只係想講幾樣野既啫

我想問一問樓主,我已經主觀咁睇你篇野,我想話究竟你想帶出D乜野?究竟係因為以上兩個玩家既行為令你唔滿意而用呢篇野黎抹黑以上兩個玩家,定一或係你唔滿意/唔習慣/唔知道RPG模式而令你覺得玩RPG 模式就係BUG圖呢?

其實,呢個模式同傳統究竟有咩分別?地火,有50000血食唔到而覺得係BUG圖?左下食唔到,有100000血以為係BUG圖?如果你想升LV既話,轉向食左上有咩問題?同傳統模式唔夠快咩?慢慢食囉,左下食唔到龍咩?咪右上食囉,究竟唔明RPG模式有咩問題,而且食到咁上下可以挑戰食右下,好過你肥起只係識食$2000龍而冇突破,仲有,如果唔係RPG模式,除左被人壓,玩鬼鮫同我愛羅之外,會唔會去左上升LV?
  仲有,樓主,唔該希望你有品少少,唔知有新模式唔係可以做走場既藉口,以為玩BUG圖,我講咩既,心照喇
  我已經有幾個朋友見到你,玩RPG模式而走左好多場

回復 10# 的帖子

錯啦=-=.. 你有3次原地復活 可以回家   Q係原地復活 W係回家不過會-3

第1件事  我冇話果場系贏  第2件事saber  有2隻1個叫saber  1個叫大劍   我走場系我問題  但系我好憎d人   玩d on 9野  1開波千幾力  出到vlan 話人垃圾 叫你11又5敢  仲有12樓系`分身泥玩分身0lv冇用的

仲有你條on 9 cap d  5cap  做咩5cap下自已幾力同講過d咩又5cap下d地獄火幾血幾攻

21 12
發新話題