24 12
發新話題

熱門 討論沙卡團 SAKA魂

[Close]
輸能左就輸能左啦.45食飯又街場又91自己拎黎既.係牙能刷就2.3十分g左佢 自信過左龍叫自大 明白未.又呢樣又果樣 你慢慢兜啦

輸就係輸柒就係柒
跌落地都要拎返渣沙 怪就怪自己打機打上腦

嬴就是王者

邊個甘大膽抽南哥水

講明先.
樓主唔系我黎

引用:
原帖由 就是要秒你 於 2014-4-21 23:37 發表
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=608733&;extra=page%3D1
你這條廢物 開個分身AC抽水.街場當團戰打.
你知道什麼是團戰嗎 說到自己那麼神比賽不見你.
跟南哥一樣在家中做神手嗎. 旁人看見都笑你吧
還有你 ...
阿弟弟  你又這條又哪條其實你知唔知你講緊乜?
你係唔係想講你個條只有我手指尾咁長咁細既小JJ?我輕輕一彈你就縮返入去啦
你仲要將D字放到咁鬼死咁大來俾我笑 仲要溝返幾句所謂既台文落去??係唔係有文化D
隻槍..當埋自己把武雷刀出到把91 原來又會有型D
點睇都係下面個渣開口先 俾人放上來  你地都仲可以話返人轉頭  
我真係懷疑你地係用下面隻眼來睇野.

話說點解信長野會移左黎綜合抱怨區

引用:
原帖由 6677 於 2014-4-22 04:04 發表

你係唔係想講你個條只有我手指尾咁長咁細既小JJ?我輕輕一彈你就縮返入去啦
你仲要將D字放到咁鬼死咁大來俾我笑 仲要溝返幾句所謂既台文落去??係唔係有文化D
隻槍..當 ...
豪哥串人有1手 原存搵哂佢D位捉 人地點搵位入你

比下機會D後生仔麻

引用:
原帖由 6677 於 2014-4-22 04:04 發表

隻槍..當 ...
隻槍..當埋自己把武雷刀出到把91 原來又會有型D

笑到嘖飯

24 12
發新話題