發新話題

血葬卍櫻花 仲學人招生?

[Close]
引用:
原帖由 血葬卍櫻花 於 2014-4-20 21:58 發表
你地咁樣下下話交流 年中十幾個我個個都要覆?
個個好似隻狗雄咁搵我黎搞事我真係好唔得閒架喎
冇話咩心唔心有不甘 我唔見得自己立場有錯先回你姐 我覺得自己有錯既一早狗縮左啦

我既立場就係: 輸左我唔會再拎入SER ...
滅號=5再打信可以回POST ____
原來你打係為左有面落台 ,但係打完之後好似更加無面更加厚顏,你都係出小句聲算啦

2後要講定水火 論壇定 信長嫁拉....  

新規矩黎..
You said, "Hey whatcha doing for the rest of your life?"
And I said
"I don't even know what I'm doing tonight"...

真係好搞笑 水火人之前 問人地係咪水火號

而家打輸左 乜水火號唔係姐係個號己經廢左? 係你中文差 定係我中文差

有位比人入 就話自己都有底線同定義 你玩晒啦

咁難得有團版咁就冇左,怪自己冇考慮周全。但另一方面,你夠膽挑戰果位智障對手都系一種勇氣的表現。輸就輸,只不過今次系意料之外既輸多少少

男人老狗好心自己輸左就汁左佢啦- 話咩唔係水火你團。咁你轉團長既ac未

重話咩我E個AC唔緊要.輸咪輸.  
點知

好醜怪 :'(

其實成件事係邊個唔岩邊個唔著,明眼人都應該好清楚,不要像梁國x議員咁,因反對而反對吧大家Ps:中立
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

姐係咁 你招得人水火5號 輸左就話人MH 都算 . 輸柒左就比號啦 比人水火完就懶型多AC咁  最尾咪右係柒 食 lun 屎啦

真係以為自己好能型? 有埋團版右點 知5知醜?

垃圾黎?

無打信長半年
一路見你出埋D片都覺你廢物扮神手=.= 原諒我份人係咁直
之後又話咩教人又這個那個 有次補團撞到你同隊 你隻道三真係猛到 殺0死17 OP
我果次仲要有入SKYPE 見你成隻癲狗咁係到HI隊友真係笑到我369 最尾仲要扮晒彈GAME咁28秒走場 ZZ
而加比人G左個號就認啦 係到賴呢樣個樣 賴唔識打三分 咁你又接? 唔想無面落台 你比人G完個號就自己消失啦 又要上黎獻世 廢事你話用分身我開個正身出去插你又如何 你有種就飛信黎亦然 我諗無玩半年都夠洗你泉既

另題外話 我份人就好黑人憎既 我好鐘意錄音 有無人想要佢段癲狗錄音 1000金即放 意PM

唉 你又真係柒既
個個恥笑你 搞到我都要黎抽下水

引用:
原帖由 殤夜乄遺忘 於 2014-4-21 15:22 發表
無打信長半年
之後又話咩教人又這個那個 有次補團撞到你同隊 你隻道三真係猛到 殺0死17 OP
我果次仲要有入SKYPE 見你成隻癲狗咁係到HI隊友真係笑到我369 最尾 ...
平D好唔好呀

引用:
原帖由 y2kwong 於 2014-4-21 15:39 發表
唉 你又真係柒既
個個恥笑你 搞到我都要黎抽下水

GOD爺出手

引用:
原帖由 殤夜乄遺忘 於 2014-4-21 15:22 發表
無打信長半年
我果次仲要有入SKYPE 見你成隻癲狗咁係到HI隊友真係笑到我369 最尾 ...
笑左

發新話題