64 12345
發新話題

血葬卍櫻花 仲學人招生?

[Close]

血葬卍櫻花 仲學人招生?

號己滅

咁你想點? ……

你家下水火我號定水火我團呀死_頭 你_完未
我個團板拎黎睇咩 我招生關你春事咩垃圾 MH冰島雄
我大大隻字打開番個AC出黎你都吹我唔漲阿 垃圾 同你講阿垃圾冰島雄
我愛妳阿 邹娟♥

引用:
原帖由 血葬卍櫻花 於 2014-4-20 20:44 發表
你家下水火我號定水火我團呀死_頭 你_完未
我個團板拎黎睇咩 我招生關你春事咩垃圾 MH冰島雄
我大大隻字打開番個AC出黎你都吹我唔漲阿 垃圾 同你講阿垃圾冰島雄 ...
你又唔洗咁激動喎 講真真係又無人招你水火團

不過呢 水火又係你招我打 輸左咪用第二個account囉

而家又要用果個比人水火左既號 黎招生

男人老狗 小小信用值都無 話你小朋友真係無錯

不過你要繼續用 我真係吹你唔漲 但係相信好多人見到你都會講聲

「呢條友面皮真係厚到,比人水火左都仲用,玩晒啦,無限復活」

369名額預我一個

回復 5# 的帖子

你見到我有開黎玩? 一直得你自己係度吠 起初都廢事理你 係咁一而再 再而三咁挑釁我
水火左既號原來係唔可以用黎招生既 點解我唔知既?
咁你係咪開個會員去招呀 個腦裝屎戈位

最後補多句: 垃圾雄你吠完未 吠完就自己行番狗屋啦
我冇打信好耐啦垃圾仔 你訓醒未

我愛妳阿 邹娟♥

引用:
原帖由 血葬卍櫻花 於 2014-4-20 20:54 發表
你見到我有開黎玩? 一直得你自己係度吠 起初都廢事理你 係咁一而再 再而三咁挑釁我
水火左既號原來係唔可以用黎招生既 點解我唔知既?
咁你係咪開個會員去招呀 個腦裝屎戈位 ...
下 乜原來水火左仲可以用黎招生? 仲可以係度講野?

回復 7# 的帖子

關你蛋治咩 黎啦 黎咬我啦 COME ON GOOD DOG
我愛妳阿 邹娟♥

回復 8# 的帖子

發起最後的炮哮 真係好好笑

可唔可以整多啲笑料黎

講真一隻號比人滅左 理應交密碼出尼,五交不特止,仲要用尼上壇回復招生真甘係有點過份。
話哂應該一件事還一件事。

利申:中立。

回復 10# 的帖子

難道團長岩岩拎到團板唔可以開POST招生?
佢入我團板踩我場搞事又冇問題?
佢要發大黎搞咪陪下佢癲
利申: 佢自己入團我個板度搞事先 本身唔會係壇回POST囉好冇

P.S. 你係咪要我用團員D AC開POST頂置唔到乜都搞唔到先 我唔覺得自己係自己個團板度搞番D SETTING好有問題囉

我愛妳阿 邹娟♥

水火號戰既意思係輸者交個密碼出尼
隻帳係輸左個一秒鍾開始 隻帳己經水火左
等同隻帳五係你,有人選擇永遠五再上壇 五上vlan 都有人選擇交密碼。
依加我只見到你為左團板為左團隊隊長 個面皮有幾厚。
講真你招得人打就預左輸贏 咁大個人應該要知道咩係責任感。
好似之前個水火團戰 個seckilling都識解左再開番啦。。

講真我同其他人一樣都五鐘意隻雄狗。但係我更加五鐘意你呢個走數行為。

回復 12# 的帖子

講真已經冇再玩信長 水火團戰SECKILLING全團已比我水火號 (之後既事)
冇話咩責唔責任感 對我黎講 輸左我就唔會拎個AC黎玩信長係咁多
老實講句我呢排都係得閒用D特別手法黎M下錢(非回POST)
我愛妳阿 邹娟♥

引用:
原帖由 血葬卍櫻花 於 2014-4-20 21:26 發表
講真已經冇再玩信長 水火團戰SECKILLING全團已比我水火號 (之後既事)
冇話咩責唔責任感 對我黎講 輸左我就唔會拎個AC黎玩信長係咁多
老實講句我呢排都係得閒用D特別手法黎M下錢(非回POST) ...
我係指人地輸左都識解團 五會走數,輸就係輸 大不了再開。
講真如果你連壇都五上 一個貼都五開五回 跟本無人入到你位。
再者你拎水火左既ac尼開貼招生 已經好大問題,仲要多多直口。
講真你係有心就開過隻ac 用個隻ac招生,到時跟本無人入到你位。

你招人打水火 但輸左五水火 我真係五知你顏面何存。
同埋都好想知如果個日贏個個係你。但條友死都五水火 仲要同你講吹咩?
你會有咩感受同反應。

64 12345
發新話題