發新話題

[交流] [推介]噬魂者 NOT!...討論 [更新第二集]

[Close]

[推介]噬魂者 NOT!...討論 [更新第二集]

噬魂者 NOT!...討論 [更新第一集]

有睇過第一季噬魂者 50集既朋友..應該會記得好帥既武器...

唔知點解呢次變左妹子動漫...

好多妹子呀....立即入坑

第一季主角同重要角色係第一集都出現好多

講學生時代....

第一季男女主角... CUT圖CUT得唔好...隻眼半開

最愛鐮刀

第1季另一隊情侶

呢次既3位女主角...發現無男...GL?
傲嬌公主+巨乳天然+強大女主武器

一睇就知女主第一次變身就變呢類武器....棒類...已經知屈機
有D可愛屬性,...

第二集普通野

簡單講返其他角色..主要壞人未出現....

打工著制服之類

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

呢套未睇

點解唔係推介惡魔的迷同如果扯期
極黑都唔錯漫畫家與助手都幾好  釘宮

大家的河合<垃圾

大家的河合莊 未睇
人生若只如初見。

引用:
原帖由 To-波. 於 2014-4-10 06:52 發表
呢套未睇

點解唔係推介惡魔的迷同如果扯期
極黑都唔錯漫畫家與助手都幾好  釘宮

大家的河合
套NOGAME NOLIFE都唔錯
釘宮係配世界既神- -"
係去異世界...男女主角屈機類..而且重點係有妹妹最尾超正...王女...比敵人賭到輸晒...應該會收入後宮
套大家的河合 我睇陣容同封面都知係垃圾XD 諗都未諗過睇...

黑色子彈OK架...當睇亞莉亞...如果釘宮配音 更加好

坐等
愛絲卡&羅吉的鍊金工房 ~黃昏天空之鍊金術士~

請問您今天要來點兔子嗎?

龍孃七七七埋藏的寶藏

約會大作戰2 基本上係唔會太好睇XD...我用返IS前例作例子

一周的朋友
人生若只如初見。

問題套野變左百合- -"

男主角死晒去邊....

NOGAME NOLIFE
黑色子彈上面2個都唔錯

請問您今天要來點兔子嗎?  百合 都會睇

龍孃七七七埋藏的寶藏 未睇

約會大作戰2  未睇

引用:
原帖由 To-波. 於 2014-4-12 20:21 發表
NOGAME NOLIFE
黑色子彈上面2個都唔錯

請問您今天要來點兔子嗎?  百合 都會睇

龍孃七七七埋藏的寶藏 未睇

約會大作戰2  未睇
得約會大戰2 未睇..不過應該會係一般作.....一多女就無聊

發新話題