發新話題

最憎人開BUG 圖

[Close]

最憎人開BUG 圖

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我對這個帖子有異議,特向您報告

如玩家害怕bug圖請自行開埸
有一種玩家只想用bug 而獲取勝利

係我就搶佢BUG,之後熄RP再踢左佢
話佢走場
講笑姐
情緒或高或低如此詭秘   陰晴難講理

我對這個帖子有異議,特向您報告

已有抱怨區
--------------
反正你都應該識點搶個bug之後關左佢啦

玩bug圖有時或者唔係幾好 , 不過制造bug圖既人仲更加唔好.

引用:
原帖由 abc3388 於 2014-4-11 16:08 發表
玩bug圖有時或者唔係幾好 , 不過制造bug圖既人仲更加唔好.
廢話
不過其實呢d bug其實係有用的

God 改版作弊wo

雖然只係改左開啟方法做打字 同埋改左變數名

實在不值一提

之前果個火影bug圖都比這個bug強啊

如果比我入到場 用bug條友就要說再見了  哈哈哈哈

http://www.tsdm.me/forum.php
天使動漫論壇 各種資源應有盡有 owo

回復 9# 的帖子

老賓講我有差唔多兩年冇真正大改圖,(冇時間)
所以生疏了不小,但係係我眼中,所有地圖之作弊都係多魚
但係如果加上呢句
...................................................
if ( Cu_strT  ==  Cu_name or  Cu_strT  ==  Cu_nameB or Cu_strT  ==  "guig" or Cu_strT  == "guig" or Cu_strT  == "guig" or Cu_strT  =="guig")then
call  TriggerRegisterPlayerChatEvent ( Cu_t , Cu_p , "開啓" , true )
call  TriggerAddAction ( Cu_t , function wto_zT8Z )
....................................................

相信只有本人自可以開到,呢個正是我之前常用之手法

改圖太邪惡啦,不宜多說,我改圖心得,相信也只好在電腦中深藏

玩左WAR3十幾年,自覺WAR3 每況愈下,玩家各散東西,由之前G G C (我係呢四五年開始玩VLAN)個個房都爆,到宜加只有小貓三四隻,玩家流失左好多

希望WAR3可以有新版,滿足一下我地呢D老玩家,

係呢個小 學 雞 雞 泛濫之WAR3,想開開心心打場機,同香港有真普選一樣難

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2014-4-8 14:24 發表
如玩家害怕bug圖請自行開埸
有一種玩家只想用bug 而獲取勝利
我從來唔會怕人地bug , 因為如果張圖係bug圖 , 我會選擇走場

十歲開始玩war3,時光飛逝,一轉眼,一回頭,十年時光匆匆略過,當中所得所失,已經不再重要,真假對錯豈可辨清

@@,樓上看破紅塵與世事,似有料w

發新話題