75 12345
發新話題

[路人三國][CCY系列]比個判斷失誤既傻瓜殺左 好慘

[Close]
你一直認為我唔敢po既對話 其實係我想給你的最後一擊 我已經cap低哂
你咁想我po出黎 ... 我宜家就用imgur upload緊 因為你口水太多 圖因為咁都好多

我自己都睇得好辛苦 決定造福大眾
有d唔關事/我私頻既冇打出黎 可以入圖睇番
佢d錯字別字我全部冇改 廢事又話我偷改佢d內容了 睇得辛苦只能說 你地遇到個打字很弱的人

橙: 我
綠: LMF
藍: 主公
其他: 你知啦唔洗問
引用:
真係忠...
我回去支持雷b場算了

你有毛講你係忠?                            //玩三國殺講野就唔好玩 除非想呃人
打主既你信係忠 幫主既你g佢
無力的借口                                     //無力在哪?
「三國殺係估估下架啦」真係唔岩你玩
唔唔守的借口                                //想講咩?
sosad
而且藍比粉紅打到就黎爆你都仲當係好人
你是但搵個人都笑死你
咁新手呢?
新手忠打主?
唔好話未見過          //ok u win 你講哂 想點就點 有咩不尋常行為->他新手
岩岩你d冰
行到去藍右邊
我先右路打你                   //都唔知咩理由黎 我乜都未做就比人打
好似
唔好話唔係
因為藍就快爆
佢就快死
你氤忠
做忠
打佢就無問題                      //這就是他的邏輯 我想幫都可以比佢講成害
完全明白
總之我只能說sms佢地真係勁過你太多  

你打佢我先動手                                     //鬼有?
包括腦袋方面
叫你唔好淆我底先講啦                  

自己打主公先
我先打你                       //遊戲入面都係咁 無證據就屈人
轉頭話
因為隻藍就快死                          //神曲解2
我同主公一直同盟緊 我去幫佢你當我係反賊
(o:

你自己講
我廢事同d做完又扮無既人嘈                   //只能說 這一刻才是「嘈」的開始
自己岩岩話
見隻藍就快死
先打1                                            //神曲解
馬上又吹返
一直結住                                  //唔識睇據點就妄下判斷 結果咪講d咁既野出黎囉
唔好死哂狗
講野                               //我係呢個時候開始就私聊主公 完全唔想理佢
影左呢句
我廢事同d小學生嘈
嘈來哂時間                             //話就話廢事嘈 其實下面仲有一半 lol
sam
藍色
你地可做人證?
見到佢講既說話
我廢事同雞仔嘈
sam

藍色可做證?                              //無人想幫佢做證 自己一廂情願
佢岩岩打到你門口
我先g佢
你見住嫁
我一陣開post影埋圖                         //結果post毛都冇一條
f12
佢話見你死就打你先
我都廢事同人嘈

你介意做人證不?
只問你一句
其實我見唔到- -                                     //主公都冇諗過幫佢
玩開sms果個場d人果然都無咩邊個係正在#
正常
因為藍就快x
呢句
去打藍先                                      //再黎神曲解
LMF
sam
你地見到嫁可?
半色
[color=Me**粗俗文字**mTurquoise]我行開左-3-                    //這就是格硬屈人做證
你都見到嫁可?
你拉返上去f12
上dd
你睇返

你拉12上去
母為藍就快x
佢就走去打藍先
我先g佢                                            //又黎
佢話我個腦有問題
呢個唔通係笑話
自己做埋d人令人要打佢先
自己無技術
防唔住
就話係人問題
果然真係sms個場先有既腦部
唔係正常人既腦
lmf
見?
橙色講的
sam
見?
我一陣開post
你地介紹入相做人證?                      //冇post都算 連人證都唔肯出面 真係笑死我

CCY? **侮辱成份**架WO. 佢都唔敢入1.24B既

跟住又好威又帶頭盔禁話人唔敢玩1.20而唔入1.24B (因為佢次次玩1.24B都比人打爆 殊.唔好禁大聲話比人知.)

哇....路人三國之三國殺大奇景牙
你真係vlan第一牙你( ccy )  本來我都唔想承認你係架! 睇完之後我真係要承認你係了!!

註: 係vlan路人三國第一戇尻!  咪會錯意....

引用:
原帖由 HDXZ 於 2014-4-4 19:44 發表
你一直認為我唔敢po既對話 其實係我想給你的最後一擊 我已經cap低哂
你咁想我po出黎 ... 我宜家就用imgur upload緊 因為你口水太多 圖因為咁都好多

最後一擊?? 致命一擊下話?
我比D圖你發洩下呀

http://www.youtube.com/watch?v=Oplu4_OCPc4&feature=youtu.be

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

三國殺 唔係你殺我就我殺你嫁拉0.0
有咩好嘈~~~~~

回復 67# 的帖子

那是群雄割據才會做的

好心你地嘈之前好好了解下抱怨區啲文啦,個ccy走場走到比人po vlan你地仲入佢場,方死見唔到傻仔感
叫我風哥:)

隻ccy傻仔細細個已經知 係人都知火槍克騎

你地唔講真係唔知,之前入佢場仲同佢吹左兩句

引用:
原帖由 活著多好 於 2014-4-21 01:51 發表
你地唔講真係唔知,之前入佢場仲同佢吹左兩句
一定又係話自己係作者朋友 又話係vlan同樂古都有佢ccy個名

我無去求證 但係一聽已經知佢係傻仔

引用:
原帖由 我是AV狗 於 2014-4-21 02:11 發表

一定又係話自己係作者朋友 又話係vlan同樂古都有佢ccy個名

我無去求證 但係一聽已經知佢係傻仔
咁又冇,但係有人問佢做咩唔玩新板,佢就話玩新板冇技術,所以就玩番舊咁囉

回復 73# 的帖子

我覺得新版舊版都一樣 你係勁既 玩乜版都勁

回復 72# 的帖子

我真係去左樂古求證 ... 結果你懂的 ...又話咩1.20之後換左作者

我之前入過1.18 亦都玩過1.24b
作者都係馬克貝斯和耗子
條友真係冇一次唔係吹水

75 12345
發新話題