發新話題

[路人三國][CCY系列]比個判斷失誤既傻瓜殺左 好慘

[Close]
引用:
原帖由 ccyccy 於 2014-4-4 18:49 發表
姐係咁,你叫佢post果個位d對話你咪明lo
佢做咩死都唔post,就係因為佢真係打隻主
只係我開唔到圖,都話樂古同高登我真係開左post
佢自己吹到我無我都無計

唔信啊雞仔兄,post果個位d圖?
睇哂全對話?雞仔 ...
其實po 條link真係好簡單 我自問走左去樂古搵都搵唔到先黎問你
你試下同其他人嘈交 未搵已經叫定你放link啦
link都放唔出仲話自己真係有

想cap圖 用faststone capture幫到你 或者裝個qq都得 不過睇死你都唔會po圖 淨係繼續得個講

引用:
原帖由 大毛毛 於 2014-4-4 18:41 發表
睇左咁耐隻咩春ccy又話人廢又話人_小學
其實最小學_未係你自己囉
人地cap哂圖有哂證據
你衰衰地認左佢囉
冇人笑你
利串:唔識樓主
佢比完條rp我再post清楚果個位既對話你就明係邊個岩邊個錯
我果條片都話過up出來會死圖
我叫佢比條rp我再post咪你到時睇真d係邊個問題

引用:
原帖由 HDXZ 於 2014-4-4 18:53 發表

其實po 條link真係好簡單 我自問走左去樂古搵都搵唔到先黎問你
你試下同其他人嘈交 未搵已經叫定你放link啦
link都放唔出仲話自己真係有

想cap圖 用faststone capture幫到你 或者裝個qq都得 不過睇死你都唔會po圖  ...
唔好多講,你e+比條rp我post返出來

回復 46# 的帖子

我 個 r p 係 一 樓 啊
我第三次講 你到底係咪玩我姐 我玩唔起架 大人放過我啦
圖片上傳網: imgur

或者vlan附件上傳

真心,我比msn果d你你過條片比我再up圖lo
我果條片真心死圖上vlan的話
我又唔怕比人知真相
msn:[email protected]

第四次講 Replay係一樓 自己dl好不?

引用:
原帖由 HDXZ 於 2014-4-4 18:42 發表
你成日話全場人睇我唔過眼 要做人證

拿 你就丁屎人證都唔見

我就有路人支持 (對唔住 擺你地上台 但真係頂唔順佢)
---

你成日話我淨係識po 自己有利既圖

不如你都cap d圖黎睇下啦 我自己一個人做哂仲要 ...
hello
由於我岩岩打緊亂世
所以冇睇呢個帖

傻仔樓主
仲同佢玩呢個遊戲
人生若只如初見。

引用:
原帖由 大毛毛 於 2014-4-4 19:06 發表
傻仔樓主
仲同佢玩呢個遊戲
同d不可理喻既人嘈交真係晒氣兼晒時間的
琴日試過

引用:
原帖由 ccyccy 於 2014-4-4 18:32 發表
都話唔好影d唔影d
我一開始話你地11我睇,唔夠打我先頂
仲有最後個sam楊話左句咩野?"紅佢讓我組"呢句post埋先?post埋呢d先吧雞仔
隻藍到屋企前我打果時?
喂,雞仔都話唔好吹d唔吹d?
睇返全個rp吧雞仔
都知你條雞仔實入 ...
我想知關咩事? 你個人實力好並不代表你判斷身分好
呢場已經係一個好例子 我絕對相信一般有路人三國/三國殺卡牌經驗既人 唔會犯呢種判斷失誤

都係果句
哂氣,樂古果到有8頁回覆
我全條片up緊.都話你要我up圖
你比條片我lo,我up你果個rp既圖
到時睇真相?

回復 56# 的帖子

都係果句
冇 l i n k 就 收 皮
都係果句2
replay係1樓

你帶完我遊花園未 定係知自己理虧呢:p

做埋你果份啦 當豪比乞衣

「你地11 我清完波兵唔打了」原來咁就係唔做忠臣既理由 既然從一開始不打算跟規則玩 為何不玩群雄?
另外 如果主公唔信我 點解會咁緊張叫我提防你既?

竟然同反賊聯合打我

有心了 叫主公囤兵回防 但原來開路者就係自己 主公: 「信錯你」

你一直叫我答既問題有答案了 你留意下小地圖 主公被打你仲同粉紅盟緊 所以我馬上派兵(橙) 去幫主公 途中並冇爆佢據點

係你開始幫主公之前 我既部隊只行到呢到
當我行到既時候 粉紅已經比你清左 然後你的小腦袋就告訴你: 橙來殺主公的!

咁樣叫唔叫主公有危險? 你覺得我話主公就黎爆(所以去幫)係借口?

當你開始清粉紅兵既時候 我淨係行到正右方 而你搶先殺了粉紅兵 仲順便清埋我 再一個唔該拆我大本]你清完果陣我應該係右上角 你就當我黎幫粉紅殺人 你真係幻想力太豐富了

哇 原來我都仲未行到主公到 你已經走出黎打我了
洗唔洗咁啊 我唔係好廢架咩 一入主公城佢就會自動爆炸? 所以睇都唔睇就打左先?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

笑死
真係笑到我
想睇條友仲可以有咩藉口
人生若只如初見。

講定先 樂古post冇link就收 皮 唔好再話有
好彩你唔係d咩出名人士 如果唔係「我去樂古開post」 或者「我樂古開左post」 肯定成為城中名句

這是我的死相 忠反聯盟無人能擋 主公都只能幫我RIP(我未死之前主公有提我有人後從而來 但我知道頂唔住 無理到)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

發新話題