發新話題

[路人三國][CCY系列]比個判斷失誤既傻瓜殺左 好慘

[Close]
仲有雞仔,你睇返rp啦
吹水要用腦
你話個藍就來爆係因為隻粉紅打到佢咁?
我睇返我果條片
有可能?果時我同隻粉開緊戰,要你救?
唔信你post果個位出來?
好無啊雞仔
好在睇返條片姐,唔係比雞仔屈咪死

唔好post圖,你知你咁有性格
只post自己無問題果d位
post哂全條片吧朋友
比全世界睇清楚你做左d咩野先吧雞仔

只能說小學  雞經佔據vlan
做完唔認,睇唔到就扮無,仲要吹水老屈
又廢又無品,輸又輸唔起,自己有問題先死
輸唔起就成隻汪汪咁,老屈咬人

粉紅能直過你基地
粉紅能穿過你打藍 ok 咁你都岩 你贏哂
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我的確一直po對我有利既圖 因為道理係我呢邊 我po咩都唔會對自己不利

至於全條片 請看1樓 有replay

我發覺同你講野好哂氣 完全死撐亂吹+人身攻擊 仲要冇根冇據只係老屈
引用:
原帖由 ccyccy 於 2014-4-4 18:26 發表
只能說小學  雞經佔據vlan
做完唔認,睇唔到就扮無,仲要吹水老屈
又廢又無品,輸又輸唔起,自己有問題先死
輸唔起就成隻汪汪咁,老屈咬人
四行字 完全冇走去證明自己岩/ 我錯 只係無根據地鬧鬧鬧

都話唔好影d唔影d
我一開始話你地11我睇,唔夠打我先頂
仲有最後個sam楊話左句咩野?"紅佢讓我組"呢句post埋先?post埋呢d先吧雞仔
隻藍到屋企前我打果時?
喂,雞仔都話唔好吹d唔吹d?
睇返全個rp吧雞仔
都知你條雞仔實入呢個位
so都叫左up哂全條片嘛雞仔

做咩到e+仲淆入同唔up埋你講果句先呢?
因為知對自己不利?
定係因為真係自己做完唔認呢雞仔

回復 36# 的帖子

我講果句根本唔需要up 因為我認我有講過呢5個字 但曲解意思既人係你 我講主公就快爆 係我幫佢既理由 你就當係我害佢既理由

回復 35# 的帖子

全條片在1樓 第二次講
最後個sam楊話左咩 請你自己開replay影相比我睇

果到好似唔係咁wor
我話左句:你行到佢右路支搭我先去藍右路
你就回左句:個藍就快爆
唔信就post出來?
下?唔好又唔認wor你有rp嫁雞仔

回復 39# 的帖子

點解唔係你po係我po姐 我replay睇左超過5次 你頂盡都係1次

而且我見到粉紅攻城車打大本我已經換定方向 但我行路唔洗時間? 你咁近 捷足先登左 我岩岩好到 就=我去打佢?
我覺得真係好唔公平 點解我每講一句野都要有相/有post野 你講野就可以得個講字?

當我真係無條片?當我真係老吹?
當我真係唔知?下?都話你要吹我無開post唔緊要
你post果個位,我講咩你先回果一句吧
雞仔

回復 41# 的帖子

有就放出黎啦  一直死撐

觀眾/花生友! (如有) 看! 又得個講字了!

回復 41# 的帖子

你成日話全場人睇我唔過眼 要做人證

連丁屎人證都唔見

你成日話我淨係識po 自己有利既圖

不如你都cap d圖黎睇下啦 我自己一個人做哂仲要幫你做埋 你當我人格分裂要陷害自己+做苦工咩
你懶都係我錯嗎

姐係咁,你叫佢post果個位d對話你咪明lo
佢做咩死都唔post,就係因為佢真係打隻主
只係我開唔到圖,都話樂古同高登我真係開左post
佢自己吹到我無我都無計
唔信啊雞仔兄,post果個位d圖?
睇哂全對話?雞仔

一係咁,我果條片up唔到vlan,你比你果個rp我我同你post出來?
到時咪真相大白?你無錯你唔會怕嫁可?
你果條rp既圖得嘛,我up果d之前會變死圖
你比你條rp片我lo

發新話題