發新話題

[路人三國][CCY系列]比個判斷失誤既傻瓜殺左 好慘

[Close]

回復 13# 的帖子

不如你睇圖啦 我右面d據點全部係藍色架 如果我冇結盟 點解佢d據點全部完好無損?
你根本就一d證據都冇 只係係到不停噴我___ 再加亂作野 以為其他人會信
但你呢d招數 面對認真搵料既我 根本冇用
我無啦啦做乜要認廢? 你需要一d邏輯 唔通我入場玩就要自報家門話自己咩實力?

引用:
原帖由 ccyccy 於 2014-4-4 17:44 發表
1:佢何來影到佢同隻藍結左?
2:又會全場都見到佢打隻主?
3:係隻藍叫我救我先救加打你
4:我無開post?真係?
自重吧小學   雞
沉日在場d人有一半入返我場啦
你鐘意咪再吹lo,全場人都見到全場人都話做證
你仲要吹?樂古,高登我無開過post?
仲有你唔影你打主果時張圖?
為何?唔影你講果句,見藍就爆先打果張圖?
姐係唔影出來就當無既話咁你咪係岩lo
有圖有片有人證比人吹到我無開post灰死左
1.你冇睇rp
2.你見到佢d兵打到藍?
3.藍係叫人打粉紅 你諗多左
4.真係搵唔到 你唔係vlan發我真係搵唔到
你似d
哦 so what
你見到佢地願意做?加上係你自己推測佢打藍
-
其實佢打主係幾時既事 何解我搵唔到
我淨係見到佢救主
都係一句 你究竟有冇睇rp
哦~

引用:
原帖由 古物.帝 於 2014-4-4 17:50 發表

1.你冇睇rp
2.你見到佢d兵打到藍?
3.藍係叫人打粉紅 你諗多左
4.真係搵唔到 你唔係vlan發我真係搵唔到
你似d
哦 so what
你見到佢地願意做?加上係你自己推測佢打藍
-
其實佢打主係幾時既事 何解我搵唔到
我淨係見到 ...
只能說沉日隻藍色主公系我場
我廢事同小學   雞吹,自己問下佢lo期待當事人>小學  雞唔好淆入啦

引用:
原帖由 ccyccy 於 2014-4-4 17:53 發表

只能說沉日隻藍色主公系我場
我廢事同小學   雞吹,自己問下佢lo
之後
主公入左你場解釋唔到d咩

尋日個主公G字頭 4個英文字架 佢根本唔係01ser 你咪玩野啦
佢個名叫GdBy啊!
到底你吹夠野未姐

對唔住 又秒殺左你 我都唔想

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

如果系咁點?雞仔朋友
如果系既你係咪變性扮女人?

引用:
原帖由 ccyccy 於 2014-4-4 17:58 發表
如果系咁點?雞仔朋友
如果系既你係咪變性扮女人?
如果佢真係入左場 之後呢
冇左個下文

咪佢本人嘛,我吹水嘛
問佢本人係邊個吹水lo
全場人都見到佢仲要吹
半色幽默,SAM楊等路人都睇唔過眼?
加上做咩唔影你講果句?
你一開始係話我錯哂嫁wor
後來我一講返見藍就來爆?
你就轉值口既?咩見佢就來爆先救佢?
下?咁一開始唔講埋呢點?
定係你一開始就想吹水?

回復 23# 的帖子

引用:
在我派兵從後方保護即將敗北的主公時
(他和反賊結盟 為反賊打倒主公開路)

佢竟然話我將要攻陷主公 走黎打爆我
比埋懶人包你啦 話說你d 片 圖 post 人證 去哂邊

吹水既是你吧

呢點我開post果刻已經講左 爬文啦
半色有黎出聲? sam楊有黎出聲? 你不如叫佢地黎啦
你不停話佢地睇唔過眼 但佢地根本冇出面
我覺得似係你擺佢地上台囉

不如你自己問佢地啦雞仔
自己做完又唔認,比人g輸唔起就嘈生哂
無技術新手唔緊要,仲要___果下先最克衣
sam楊同半色幽默間唔中會玩1.24
你自己問下佢地吧,雞仔
同埋你問佢地我有無開post,我直接問半色幽默
問佢介唔介意出玩家名
仲有,如果我係你口中果種就唔會似你
我日日開1.20呢張圖都由12點am玩到12點pm?
問下d人我為人係點先老吹啦
仲有,sms佢地?之前又要串我廢又要淆我底果班人嘛
你問下sms佢何時先唔淆我底仲好吧
仲有問埋佢點可以咁小學生串人廢又淆人底

不過你都話你同佢玩開都明你係邊種人

回復 25# 的帖子

緊係輸唔起啦 比自己友g 仲輸得起 果d係x00900級數既超級好人黎架啦 我自問唔係囉
我技術係差 不過好過你 淨係識嘈 一d證據都冇
自己話有人證 但又叫人去搵 其實咪又係叫唔郁/根本冇人證

引用:
原帖由 HDXZ 於 2014-4-4 18:12 發表
緊係輸唔起啦 比自己友g 仲輸得起 果d係x00900級數既超級好人黎架啦 我自問唔係囉
我技術係差 不過好過你 淨係識嘈 一d證據都冇
自己話有人證 但又叫人去搵 其實咪又係叫唔郁/根本冇人證 ...
做乜講到去x00兄到

開完post又比人話無證據,灰死人咩.
自己搞隻主先唔認,自己打完果句野又唔認
做咩只係影左你橙色位死左之後先係全藍搭?
由頭影到尾嘛,影埋你做咩會打主果句
"個藍就爆"呢句影清楚放大d
唔好自己做完唔影出來就扮無先得嫁雞仔

回復 25# 的帖子

你已經講自己有開post講到天荒地老啦 不如你比條link我去睇下啦 睇死你都冇架啦
如果12點果陣已經有6頁 我相信宜家至少應該都有10頁吧
你本來為人係點我就唔知 但你發爛渣冇證據老吹既一面已經表露無遺

回復 28# 的帖子

藍色就黎爆後面有好多可能性 不過你就專登鎖死係「所以我準備爆佢」到
居心叵測

仲有就係 我死左之後主公根本冇停過打左面 d據點係佢之前打落黎 唔小心比你搵到位老吹添 哇 原來係你根本冇睇清楚d圖

我講左好多次 我真係去救主公架

發新話題