75 12345
發新話題

[路人三國][CCY系列]比個判斷失誤既傻瓜殺左 好慘

[Close]

[路人三國][CCY系列]比個判斷失誤既傻瓜殺左 好慘

係咁既係一場8人身分局(開牌)中 我做忠
ccyccy都係忠臣
本來呢場正正常常 我地攻打各自的敵人
點知呢個人亂咁結盟 仲當我係反賊
在我派兵從後方保護即將敗北的主公時

(他和反賊結盟 為反賊打倒主公開路)

佢竟然話我將要攻陷主公 走黎打爆我

明明1主2忠1反局 咁都有得輸 心裡緊係不服氣 點解明反佢唔打 走來打我呢個忠臣?
仲可以理屈氣壯話係我問題?!
因此 我希望大家能為我討回公道

replay由橙色就快死開始睇 前面快轉掉就得

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 HDXZ 於 2014-4-3 20:23 發表
ccyccy都係忠臣
在我派兵從後方保護即將敗北的主公時(他和反賊結盟 為反賊打倒主公開路)
佢竟然話我將 ...
你實力不如人 講笑姐
正題
呢d事玩路人三國成日出現
自己反/內奸就屈忠係反/內奸
不過d對話真係
利申 冇睇rp

回復 2# 的帖子

反/內奸屈人當然冇問題
忠屈忠再殺忠 癲左

引用:
原帖由 HDXZ 於 2014-4-3 20:34 發表
反/內奸屈人當然冇問題
忠屈忠再殺忠 癲左
笑左?
忠屈忠
真係有d問題
咁同整輸自己有咩分別

信?自己上高登,樂古果d睇圖睇片吧小學生
影得好清楚,係你見隻主無咩血想打死佢
我先gg你,你自己都有講左句"見藍就快爆"先打佢
仲有全場人證,你吹啦?
不信者上樂古,綜合區
高登>___online位置,
有圖有片有人證,係證明左e+既小學生自己做忠想打死隻主先
我先g你,仲有你係有技術會比我g到?影埋嫁
我300人口.8個3500,你呢?冰力又無錢又無?
我無技術既你口中講果d"神手"就唔到淆我淆到e+啦
不過你要點吹都無問題,樂古同高登你地都比人嘈咩咁啦

引用:
原帖由 HDXZ 於 2014-4-3 20:23 發表
ccyccy都係忠臣
在我派兵從後方保護即將敗北的主公時(他和反賊結盟 為反賊打倒主公開路)
佢竟然話我將 ...
期待下次小學生唔好屈人吹d唔吹d
你做果件事同講果句野,有圖有人證
人證列表(主公都睇唔過在人證列內)LMF,SAM楊,半色幽默,

等人

另外人名不希望出現在POST上做公證人
但我沒有刪下(主公)等位置的身份足以證明連最後輸左果個[(主公)<=路人]都睇唔過眼,樂古有我跟主公的私人對話
大家唔信可以上樂古/高登,高登只有少量人數回覆,但樂古經上了最新hot post
有6頁回覆既人嘈緊佢自己上去睇下d點人點嘈你吧
唔好系到自己廢輸左就嘈生哂,影住你講果句"見藍就快爆"
如果我係有問題既話,咁有問題果個會唔會係你先呢小學   雞?
我唔識放圖上vlan,但樂古,高登等等我放大左張圖
我都期待睇你點吹既快回覆吧~小學    雞~

似乎吹水果個係你

我話主公就快爆 係我幫佢既理由
你就 扭曲成我想殺佢既理由
至於我點解要幫佢? 咪因為你開路仲要唔幫囉!
而且開路比反賊差d害死主公 竟然仲可以聲大夾惡

另外, 唔好以為吹水就可以呃到人
因為總會有傻仔(例如我自己) 會信以為真走去查
結果呢 得啖笑囉
仲有, 你果d所謂人證
其他人唔知 主公就肯定係你吹出黎既
因為佢根本就冇打算企任何一邊
LMF我就唔知你事後同佢講左咩野
但佢係場上講明自己暫離左 人證條毛?
睇replay就知

再吹啦喂-_-最好啦,如果係我問題隻藍主公私人我講果d野呢?
姐係我渣住把刀迫佢講啊  小學   雞先生?

引用:
原帖由 HDXZ 於 2014-4-4 14:30 發表
似乎吹水果個係你
我話主公就快爆 係我幫佢既理由
你就 扭曲成我想殺佢既理由
至於我點解要幫佢? 咪因為你開路仲要唔幫囉!
而且開路比反賊差d害死主公 竟然仲可以聲大夾惡

另外, 唔好以為吹 ...
仲有我真係無post會企出來比人屈?
你要再吹既咪慢慢lo小學   雞係邊個吹其實心照啦,我又唔怕既
沉日7個在場既人都做哂人證
得閒叫佢地出來講返比你知啊下

回復 8# 的帖子

佢同你講左D咩得你自己知 一係你將你個Replay post出黎比我睇下

回復 9# 的帖子
我就上樂古見唔到啦(見上圖) 高登都搵唔到
而且我比你g之前已經有人走左場 何來7個在場? 又一個大話 不如你作野之前睇多幾次replay先啦

拿 我16:14pm 又上多次樂古睇 又見唔到喎 今次去左綜合討論 聊天廣場
喂話說點解我個post開左成日咁滯都冇人出面幫你做人證既? 哦 原來係咁既 見後頁

引用:
原帖由 ccyccy 於 2014-4-4 12:14 發表
信?自己上高登,樂古果d睇圖睇片吧小學生
影得好清楚,係你見隻主無咩血想打死佢
我先gg你,你自己都有講左句"見藍就快爆"先打佢
仲有全場人證,你吹啦?
不信者上樂古,綜合區
高登>___online位置,
有圖有片有人證,係證明左e+既小學生自己做忠想打死隻主先
我先g你,仲有你係有技術會比我g到?影埋嫁
我300人口.8個3500,你呢?冰力又無錢又無?

我無技術既你口中講果d"神手"就唔到淆我淆到e+啦
不過你要點吹都無問題,樂古同高登你地都比人嘈咩咁啦
唔見圖唔見片喎先生
全場人證?你就真係全場人證啦 人都走左兩個同我全場人證 下面更精彩

我絕對會信你 死都信你 因為2個3500係你眼中係8個 135人口係你眼中係300個 下圖係你被g前一刻

至於點解我會冇兵力冇錢? 第一 我一開始比2家夾攻 第二 我唔係好似你咁做忠臣連反都結盟(前期無問題 但到後期你仍然盟緊? 反打到主公屋企仲盟緊?)然後自己發展經濟

至於你認為sam楊係忠既原因 相信旁觀的人見到(如有) 應該會笑到出唔到聲

藍冇話幫你做人證 唔好自作多情另外, Sms來看看這邊 看你被說什麼了

LMF冇話幫你做人證 唔好自作多情

你同主公講左咩我唔知 主公同我講左咩我就知!

引用:
原帖由 HDXZ 於 2014-4-4 16:33 發表
唔見圖唔見片喎先生
全場人證?你就真係全場人證啦 人都走左兩個同我全場人證 下面更精彩
我絕對會信你 死都信你 因為2個3500係你眼中係8個 135人口係你眼中係300個 下圖係你被g前一刻

至於點解我會冇兵力冇 ...
岩岩睇完RP真係笑死左
明明結緊盟仲話你去打主公

1:佢何來影到佢同隻藍結左?
2:又會全場都見到佢打隻主?
3:係隻藍叫我救我先救加打你
4:我無開post?真係?
自重吧小學   雞
沉日在場d人有一半入返我場啦
你鐘意咪再吹lo,全場人都見到全場人都話做證
你仲要吹?樂古,高登我無開過post?
仲有你唔影你打主果時張圖?
為何?唔影你講果句,見藍就爆先打果張圖?
姐係唔影出來就當無既話咁你咪係岩lo
有圖有片有人證比人吹到我無開post灰死左

回復 13# 的帖子

1.我就真係灰死左啦 你不如po link比我入去睇啦
2.隻藍比粉紅爆緊叫你救啊(結果你唔救我先轉方向咋)然後我行到去佢後面你先開始幫 仲要好人當賊辦
3.我冇打主影黎做咩? 我只係去幫主守城

玩夠文字遊戲未   圖呢 片呢 link呢 replay呢 主公對話呢 人證對話呢?? 乜都冇?

引用:
原帖由 HDXZ 於 2014-4-4 17:47 發表
1.我就真係灰死左啦 你不如po link比我入去睇啦
2.隻藍比粉紅爆緊叫你救啊(結果你唔救我先轉方向咋)然後我行到去佢後面你先開始幫 仲要好人當賊辦
3.我冇打主影黎做咩? 我只係去幫主守城

玩夠文字遊戲未:l ...
入我場?沉日個主公系到,廢事同小學   雞嘈嘈來哂時間,做完唔認,自己廢又唔認
對現時的雞仔太灰心

75 12345
發新話題