發新話題

冇技術請別說人mh 多謝合作

[Close]

回復 15# 的帖子

讚好~~~~ 不過09又好rp09都好-,-我都唔太想玩~ 玩慣lol  覺得09 rp 09都好膠= =

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2014-4-12 18:14 發表
如果你想講人品講技術~你玩10場冇rp 09~嬴足10場而唔走場咪有品有技術囉~
rp09個照8秒回8秒~要殺人容乜易姐~玩番正常既09 我相信冇咩人會出照囉~出粒石都唔會出照~風狗~你成日老吹自己金牌打手~又唔講道理~又自以為 ...
有邊個想同你玩呀? 問人我地有冇人想同你玩先啦  真係自己攞黎6+1

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2014-4-12 18:03 發表
一單還一單@@~我有冇品其實關你咩事~家下講緊你所謂既技術性~mh唔係講我人品囉好冇~你唔好講到自己咁有品囉~你係咪想要番自己既走場rp先~~其實有得換技有得重抽英~有咩技術可言反而我想知~~技術好就係因為抽到神英+ ...
一單還一單  咁我退完玩返又你咩事??

回復 18# 的帖子

~.~唔好扯太遠喇~選擇性回答嗎~請教緊你何謂技術~何謂mh~講番重點先囉~~我又唔係話好想同你玩既~一陣又話唔想同邊個玩叫我踢~人地私人因怨我不嬲都唔理會既~唔好以為我同你有玩過就好熟先得嫁~只係我一心想討教下金牌打手既實力~之前玩開係都要同我一隊~打對就閃水~冇咩機會受教~同埋呢~你可以放埋rp出黎嫁~你cut圖喎~你淨係cut人地講既野~有你講冇人講~有埋rp咪知道係咪mh囉~放幾張圖出黎唔係話唔得既~唔夠詳盡囉~仲要不解釋~咁大支野~要串你又串唔起~實力又冇乜~你話你係以前某團既~玩07係勁果個~人地串得起啵~雖然係唔鋸佢地~但至少人地有實力~唔會話怕你邊個埋黎挑戰~都用實力打過~~點似得你~唔like邊個就踢~唔同勁人一隊就閃水~可能呢個就係金牌打手既作風啦~其實係金牌長頭草~@@仲要冷係型話退絕~真係冇人覺得係可惜囉

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2014-4-17 00:46 發表
~.~唔好扯太遠喇~選擇性回答嗎~請教緊你何謂技術~何謂mh~講番重點先囉~~我又唔係話好想同你玩既~一陣又話唔想同邊個玩叫我踢~人地私人因怨我不嬲都唔理會既~唔好以為我同你有玩過就好熟先得嫁~只係我一心想討教下金 ...
咁又係呀  見到你好幾次一見我地5fd 就即走  之後開個分身入黎 話人廢0 垃圾  之後問返你就話有fd叫/唔打住 場場都有借口 真係叻仔 , 唔好以為你依家係到7up 就有人信啦 上次蜘蛛廢事同你嘈先好聲好氣叫你走 你扮乜野係到攞尾彩  比人踢就踢啦 扮聖人 開分身話人 真係笑料 自己冇得入人場就係到話人咩牆頭草  講串你都又係唔夠人串?裝蒜大師 之前記得你講過話玩親09都場場贏好巴閉 仲話場場5個一定針死你唔殺其他人咁話 你真神手

不過感 其實你係到嘈呢 最簡單方法 一打一咪得囉 5fd好威威lol

引用:
原帖由 風過無痕 於 2014-4-18 02:08 發表

咁又係呀  見到你好幾次一見我地5fd 就即走  之後開個分身入黎 話人廢0 垃圾  之後問返你就話有fd叫/唔打住 場場都有借口 真係叻仔 , 唔好以為你依家係到7up 就有人信啦 上次蜘蛛廢事同你嘈先好聲好氣叫你走 你扮 ...
禁好笑,009明明佢單打唔夠我做

btw挑機打007,唔好拎009黎引人發笑
叫我風哥:)

引用:
原帖由 雜圖禧 於 2014-4-18 06:34 發表
不過感 其實你係到嘈呢 最簡單方法 一打一咪得囉 5fd好威威lol
009一打一????
唔該你諗清楚先回人

回復 23# 的帖子

感就緊係唔係009啦- -睇兩個係都狂rp咩@@ 007 15分@@

引用:
原帖由 雜圖禧 於 2014-4-19 17:23 發表
感就緊係唔係009啦- -睇兩個係都狂rp咩@@ 007 15分@@
不如你用反正ac同我講野

然後人地講009你叫人打007,logic好

回復 25# 的帖子

我個枝唔係分ac 係之前比人封ac 開既 (如果計 姦殺遲開過雜圖 感009唔洗技術-,-除非唔v技 鬥v 玩咩技術 玩運氣-,-

我從來冇開個分身~雖然我知果條友係乜水黎~唔好懶叻以為係我開分身~呢d行為你先會做
有腦都會知~開分身原意係唔想比人知~你都唔知真傻定假痴~我會唔會開個劍豪燕北天入黎小你先~唸下啦~聰明仔

回復 27# 的帖子

冇玩一排咁多事嘅

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2014-4-29 16:27 發表
我從來冇開個分身~雖然我知果條友係乜水黎~唔好懶叻以為係我開分身~呢d行為你先會做
有腦都會知~開分身原意係唔想比人知~你都唔知真傻定假痴~我會唔會開個劍豪燕北天入黎小你先~唸下啦~聰明仔 ...
請問你係唔係講緊我?

引用:
原帖由 gundumX 於 2014-4-29 22:27 發表
請問你係唔係講緊我?
下~我回風狗炸喎~你係風狗咩~
係到修改多小小~你叫蜘蛛踢我@@我都係想了解下原因姐~不過我知係狗哥叫踢既~
問黎都係多魚~你岩~我係想攞尾彩@@之後開咩分身~擺到明就唔係我黎啦~我上一秒比人踢完下一秒就有類似既人入番~
時間上都唔得啦~進出vlan仲要入區~我又冇vip就算真係成功入番區~都要2/3min掛~~會唔會神速左小小~你又咁天真以為果個係我黎~同埋我上面都有講過~開分身~開同1個名~改後面小小野就當係分身~咁開黎做咩~得淡笑咩~比人改同1個名~又或者改1/2個字~擺到明就比人整古啦~我係知乜水黎既~咁我又阻止唔到人地要咁做嫁@@只能希望唔好有咁多好似你咁天真咁傻既人以為佢係我姐~點知呢個世界傻仔多到咁~真係幫你唔到~聖人我就唔到嫁啦~只要唔好做傻仔就冇問題~

發新話題