41 123
發新話題

[交流] 我正式宣佈 東京闇鴉 係10月番TOP1作品

[Close]
引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-3-27 01:51 發表

輪都輪到你評論我

我睇動漫 落左幾多錢...放左幾多心機 創作左幾多 睇左幾多年 都一定多過你唔少

中二病有其他方面支持...唔止得動畫..動畫都係主觀...如果想比較客觀可以去nico...既評審..最大眾化

ACG界係平 ...
笑而不語
btw我真心想知你落左幾多錢

引用:
原帖由 無撞 於 2014-3-27 22:51 發表
[交流] 我正式宣佈你地全部都係大傻7
笑到我GAPGAP聲

引用:
原帖由 扯斷你枝旗 於 2014-3-27 23:28 發表
笑到我GAPGAP聲
唔洗笑喇 你都係

扣分就驚驚啦...

閃人先 自己開帖做樓主比較安全@_@

VLAN都有分主客場?

引用:
原帖由 無撞 於 2014-3-27 11:43 PM 發表
VLAN都有分主客場?
有...主場咪係29#開左聲

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2014-3-28 00:13 發表

有...主場咪係29#開左聲
根本係合法性開外掛

引用:
原帖由 扯斷你枝旗 於 2014-3-27 23:28 發表
笑到我GAPGAP聲
你fd切咁多椒做咩

bd 賣得最多 top1 個d
一定係男x男
唔通你好鐘意 世界第一初戀????
bd賣得好只係好大希望有第2季
好唔好睇真係見人見智

另外 kill la kill 最後個幾話 根本就係爆 你21話就stop左 我都唔知講咩好
你睇左天元未 可能你唔鐘意呢種風格 .
但 以我所知 天元都叫多人鐘意睇
咁到底 你會相信旁人的客觀好看還是主觀的不好看
:hug:

last一句
你唔認同可以唔同佢交流
冇別要叫人地強迫接受你的意見
冇肯定既事實 但會有自己的想法

見到呢個帖我就估你應該又係冇乜點接觸過依類型既作品

套東京闇鴉 係2013年 10月新番 非2014年1月新番

而且套野可以令我睇3集就棄左 我就覺得依套野麻麻地喇

起碼我記錄地平線係想追 追到24集 之後即刻有第2季消息

再我即去買小說睇

不過好唔好睇都好主觀 改返個標題算啦

1月新番 我比較喜歡 屬性同好會

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

你用字方面真係好痴線
如果要用個例子黎講你用詞既水平
lol你就係銅牌/unrank
考試你就係詞不達意/用詞不當/0分重作

願你亦看清楚

41 123
發新話題