發新話題

[交流] 我正式宣佈 東京闇鴉 係10月番TOP1作品

[Close]
BD係輕小說??
不過動畫有d始終唔同既
人生若只如初見。

引用:
原帖由 大毛毛 於 2014-3-27 00:14 發表
BD係輕小說??
不過動畫有d始終唔同既
藍光碟

輕小說銷量係小說會繼續出姐..

但動畫第一季係睇小說同漫畫銷量...

之後第2季決定權係藍光碟同DVD既銷量

識睇都係睇風平浪靜

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-3-26 23:39 發表
BD銷量

26600《IS無限斯特拉托斯2》

12500《蒼藍鋼鐵戰艦》

8700 《斬服少女》

8300 《悠哉日常大王》

6300 《飆速宅男》

5800 《機巧少女不會受傷》

5300 《境界的彼方》

3800 《革命機valvrave2期》

3300 ...
你咪**粗口**戇**不良字眼****不良字眼**咁啦 用bd銷量黎衡量一套動畫
點解好睇冇人買?咪就係因為你依啲戇**不良字眼**仔淨係識睇埋啲廢萌 後宮 賣肉番囉
**不良詞語**你老味你兩套野未睇過都可以做到比較 你真係講**粗口**晒佢啦
本身都唔想理你條傻系 先以自己出發點做標準 再用bd銷量數據講**粗口**到好有道理咁
收皮啦柒頭

引用:
原帖由 無撞 於 2014-3-27 00:35 發表
識睇都係睇風平浪靜
咪就係..我依家先睇緊第1集- -"

聽好多FD講好睇..依家9沖去睇

引用:
原帖由 別理 於 2014-3-27 00:56 發表

你咪**粗口**戇**不良字眼****不良字眼**咁啦 用bd銷量黎衡量一套動畫
點解好睇冇人買?咪就係因為你依啲戇**不良字眼**仔淨係識睇埋啲廢萌 後宮 賣肉番囉
**不良詞語**你老味你兩套野未睇過都可以做到比較 你真係講 ...
我FEEL唔到

飆速宅男 係廢萌 後宮 賣肉番...無續作..幾勁都無用XD

引用:
原帖由 bmbm0606 咁2014-3-27 00:57 發表

我FEEL唔到

飆速宅男 係廢萌 後宮 賣肉番...無續作..幾勁都無用XD
所以?乜**粗口**野冇續作 幾勁都冇用 你知唔知自己噏乜柒?
中二病出咗第2季 你望下佢做咗啲乜屎出黎?

我承認東京暗鴉動畫係做得麻麻 但都唔輪到你條傻系踩到佢一文不值

引用:
原帖由 別理 於 2014-3-27 01:12 發表

所以?乜**粗口**野冇續作 幾勁都冇用 你知唔知自己噏乜柒?
中二病出咗第2季 你望下佢做咗啲乜屎出黎?

我承認東京暗鴉動畫係做得麻麻 但都唔輪到你條傻系踩到佢一文不值 ...
輪都輪到你評論我

我睇動漫 落左幾多錢...放左幾多心機 創作左幾多 睇左幾多年 都一定多過你唔少

中二病有其他方面支持...唔止得動畫..動畫都係主觀...如果想比較客觀可以去nico...既評審..最大眾化

ACG界係平衡各方面..只係睇animation既話就太乜啦....

而輕小說 英文係Light Novel...小說動畫化既作品其實好少動畫化之後可以描寫得好好...所以東京暗鴉 動畫黎講...真係做得唔好

這是絕對事實...輕小說 動畫得好既作品真係少到心目中得2套

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-3-27 01:51 發表

輪都輪到你評論我

我睇動漫 落左幾多錢...放左幾多心機 創作左幾多 睇左幾多年 都一定多過你唔少

中二病有其他方面支持...唔止得動畫..動畫都係主觀...如果想比較客觀可以去nico...既評審..最大眾化

ACG界係平 ...
你望下你之前講左啲乜先啦
引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-3-26 14:42 發表

而且套野可以令我睇3集就棄左 就好睇極有限
你睇動漫落幾多錢花幾多心機?關我**粗口**事?我係咪要讚你叻叻豬?
咩睇得多過我唔少 你又知我接觸ACG有幾耐?
**不良詞語**你係咪覺得而家自己好有優越感 花心機時間落動漫到好**粗口**有成就感呀?
洗唔洗頒個最佳毒**粗口**獎俾你呀?

不過我真係打從心底佩服你 接觸得ACG耐嘅人果然唔同 講野特別有說服力
引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-3-26 23:39 發表
來自風平浪靜的明天 比起東京較好..雖然我未睇..

男女觀眾平衡返黎講來自風平浪靜的明天 勁過東京闇鴉

引用:
原帖由 別理 於 2014-3-27 16:10 發表

你望下你之前講左啲乜先啦

你睇動漫落幾多錢花幾多心機?關我**粗口**事?我係咪要讚你叻叻豬?
咩睇得多過我唔少 你又知我接觸ACG有幾耐?
**不良詞語**你係咪覺得而家自己好有優越感 花心機時間落動漫到好**粗 ...
咁無聊問d問題 免傷和氣

簡單d
日本動漫歷史有幾耐?

之後 第一套輕小說動畫化係邊套?

我只係覺得有圖有紀錄就有真相
冇圖我上網揾都揾到啦
唔通我揾到信長係1534年出生我就睇住佢大咩
~個人看法 請自行參透 無罵戰之意~

不要將自己那套 強加別人
你覺得E套唔係 最TOP 咪自己返個POST
冇衝突

**不良詞語**你老母動漫區好**粗口**多傻閪

可以停未?.?
係咪要扣下分開心下?.?

[交流] 我正式宣佈你地全部都係大傻7

發新話題