發新話題

SEED DESTINY REMASTER

[Close]
引用:
原帖由 -Hei 於 2014-5-5 20:55 發表
我用左另一舊野黎DOWNLOAD呢50集
應該都得掛 我想問下你之前DOWNLOAD哂50集係咪都有13GB?
我之前係youku睇,無down到,但而家youku話視頻已移除
佢寫幾多GB就一定係咁多架啦…
你睇完就del好快姐

如果你真係唔想down咁多你咪慢慢找你要既…
http://bt.ktxp.com/search.php?keyword=%E9%AB%98%E9%81%94seed%20destiny

拉落少少就有
BIG5 代表繁體, GB簡體

搞掂 用左成日時間已經DOWNLOAD哂50集
DOWNLOAD落黎睇好似仲好過網上睇 又清啲同埋無廣告
我用uTorrent呢舊野黎DOWNLOAD 可以慢慢睇返 唔該哂你 THANKS!
BTW 有無SEED LINK 真係想DOWNLOAD埋成套SEED

引用:
原帖由 -Hei 於 2014-5-6 15:26 發表
搞掂 用左成日時間已經DOWNLOAD哂50集
DOWNLOAD落黎睇好似仲好過網上睇 又清啲同埋無廣告
我用uTorrent呢舊野黎DOWNLOAD 可以慢慢睇返 唔該哂你 THANKS!
BTW 有無SEED LINK 真係想DOWNLOAD埋成套SEED : ...
係呀我就係貪bt一定係720p同埋唔洗等成分鐘廣告

uTorrent我都有用過,應該ok既

seed link:  

http://bt.ktxp.com/html/2013/0202/288319.html

點解咁多既 48集唔係完? 打後果啲咩黎

引用:
原帖由 -Hei 於 2014-5-6 20:51 發表
點解咁多既 48集唔係完? 打後果啲咩黎
你講seed 定seed destiny?
我無down唔知…

SEED 你比果條SEED LINK
你禁落去文件信息睇睇就知

引用:
原帖由 -Hei 於 2014-5-7 13:19 發表
SEED 你比果條SEED LINK
你禁落去文件信息睇睇就知
應該唔關事既野來

由佢@@ 遲下先download
而家睇埋destiny先 正

引用:
原帖由 -Hei 於 2014-5-7 16:01 發表
由佢@@ 遲下先download
而家睇埋destiny先 正
當然正啦,你應該可以選擇要download 個torrent入面既邊d文件

有得選咩          點樣選?

引用:
原帖由 -Hei 於 2014-5-8 13:33 發表
有得選咩          點樣選?
用迅雷7有,我cap張圖比你
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

OK uTorrent都有

即係將頭果48個項目√  就係果48集??

我想知其他果啲咩黎=.=
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 -Hei 於 2014-5-8 23:19 發表
OK uTorrent都有

即係將頭果48個項目√  就係果48集??

我想知其他果啲咩黎=.=
應該就係啦

佢果d好似像1張bd擷取出來既,可能係入面其他野,你得閑就down埋

其實宇宙果舊Requism係邊個整出黎 同屬於邊個?

我見吉普利爾係地球逃亡上宇宙親手禁制發射

跟住最後議長又發射多次 札多同地球軍都各發左一次黎打對方

另外議長係札多 吉普利爾係地球軍亦係果個Logos組織既首腦?

Requiem,本來是地球軍秘密建造的遠程攻擊武器,但d政治家唔敢發射,當吉普利爾被人迫到絕路時,決定來個同歸,先發射左。
Requiem被札多攻陷後,議長為了更有把握拒除異己以順利實行命運計劃,瞞著外界秘密地把已被破壞的Requiem重新維修,然後係地球軍表明反對時一舉殲滅之。

議長係札多首腦,因為好多軍事決定都由佢掌握,例如劇中智慧女神號上月球定落地球之類,有軍力就有話事權,自古多個傀儡皇帝也被掌握兵權的大臣玩弄於股掌之中

Logos係地球軍中一個秘密的組織,表面上地球軍中最高領導人係果d咩大西洋聯邦總統,但其實佢地背後都係聽命於Logos,而吉普利爾就係Logos首腦

發新話題