發新話題

SEED DESTINY REMASTER

[Close]
引用:
原帖由 -Hei 於 2014-4-17 14:49 發表
其實有乜理由基拉比真咁樣用把刀吉落去都唔死
唔通咁樣款都吉唔中駕駛倉? 有啲人又話基拉禁左制核爐無爆
咁樣款 同吉中駕駛倉 有咩必然關系?同埋你睇張圖就知係駕駛倉下面

基拉禁左制 : 個制都唔係自爆制下話 ,係熄核反應堆
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

話時話我而家都未知自由個駕駛倉係位於腰定心口位

其實我覺得 如果真係吉中駕駛倉 部機熄唔熄反應堆都爆硬 好彩就吉唔中

講返基拉果度先 點解當時基拉要熄反應堆 熄左就唔會爆 唔熄就爆?

照常理黎睇衝擊吉唔中自由駕駛倉 即係成部機得返個駕駛倉

情況就好似SEED自由被天意射剩得返個殼未爆咁 唔知你明唔明我講咩

引用:
原帖由 -Hei 於 2014-4-20 01:52 發表
話時話我而家都未知自由個駕駛倉係位於腰定心口位

其實我覺得 如果真係吉中駕駛倉 部機熄唔熄反應堆都爆硬 好彩就吉唔中

講返基拉果度先 點解當時基拉要熄反應堆 熄左就唔會爆 唔熄就爆?

照常理黎睇衝 ...
其實你睇到幅圖果刻基拉應該按左個制好耐(只不過係已經失去知覺隻手無動過),姐係我既意思可能係一比把野吉落來/係未爆炸到得番駕駛倉果陣都已經熄左,如果唔係可能會引起核爆,到時實死無生
其實應該係唔會一比人射/吉中某個位就會成部機爆,個d兵仔只不過係煙霧大遮住部機姐,其實未爆晒掛

有樣野唔係好明 X-20A突擊自由高達

但點解基拉渣部野出場果陣係講自由高達 而唔係突擊自由高達

有2段說話真係好深刻

「到底我們在做什麼 為何這個世界還是…」

睇完基拉講呢段說話 真心睇得出活在當時既世界同埋果種時勢 佢地所堅持果份理念

顯得有心無力 心情迷茫 呢下唔係講笑 真係要代入角色先感受到

仲有段就係山虎隊長 大概係咁「人類不是為了世界而生存 在人類生存哪裡才有世界」

意思就係唔想人類行DESTINY PLAN 唔想將所有野決定左 唔想有個一成不變既世界

成句既意思係咪咁解?

回復 49# 的帖子

個個我都真係唔知,可能果部係自由既後繼機掛,你無聽飛鳥真都係話 「freedom」借咩

「到底我們在做什麼 為何這個世界還是…」
係架,就算佢地做左幾多野都好,其他國家都係為左自己既私利,不惜一切挑起戰爭,所以佢先講出e段話

「人類不是為了世界而生存 在人類生存哪裡才有世界」
你既講法應該岩,係DESTINY PLAN既世界生存既同人類DNA一樣既生物,已經唔可以再咁高尚地稱之為人類,因為人類係一種有夢想,會為未來奮鬥、努力既生物

喂大佬咩事呀 點解YOUTUBE度佢SET左私人影片
都未睇完 咁快收皮???

引用:
原帖由 -Hei 於 2014-5-1 03:12 發表
喂大佬咩事呀 點解YOUTUBE度佢SET左私人影片
都未睇完 咁快收皮???
你唔係用bt或者unblock youku睇?

唔係 我不嬲都係YOUTUBE睇
佢有個人好似係官方會專出GUNDAM 叫GundamInfo
SEED REMASTER果度都仲睇到 唔知點解DESTINY先出事=.=

引用:
原帖由 -Hei 於 2014-5-2 04:47 發表
唔係 我不嬲都係YOUTUBE睇
佢有個人好似係官方會專出GUNDAM 叫GundamInfo
SEED REMASTER果度都仲睇到 唔知點解DESTINY先出事=.=
你都係改下utube睇既習慣啦-.-

你唔係YOUTUBE睇開? 知唔知邊度有得睇 REMASTER啵=.=

引用:
原帖由 -Hei 於 2014-5-3 01:49 發表
你唔係YOUTUBE睇開? 知唔知邊度有得睇 REMASTER啵=.=
首先down迅雷7>去e度

http://bt.ktxp.com/html/2014/0317/346884.html

>「电信下载点」>下載完右鍵按個檔>「使用迅雷下載該BT文件」>「立即下載」>等20分鐘左右>50集有齊

而家youku都睇唔到了…

引用:
原帖由 -Hei 於 2014-5-3 01:49 發表
你唔係YOUTUBE睇開? 邊度有得睇 REMASTER啵=.=
你而家睇到未呀咁?

喂大佬唔該你先
未呀 仲未睇
我望落去見到係大陸野真係無乜好感 驚有伏..
可唔可以唔DOWN迅雷7 就咁DOWNLOAD?? 唔想DOWN迅雷
哇 呢50集野要13GB=.=?
DOWN完落黎係咪可以用WINDOWS MEDIA PLAYER睇@@

引用:
原帖由 -Hei 於 2014-5-5 13:52 發表
喂大佬唔該你先
未呀 仲未睇
我望落去見到係大陸野真係無乜好感 驚有伏..
可唔可以唔DOWN迅雷7 就咁DOWNLOAD?? 唔想DOWN迅雷
哇 呢50集野要13GB=.=?
DOWN完落黎係咪可以用WINDOWS MEDIA PLAYER睇@@ ...
迅雷方便到你爆粗,你down左既話附送1個player叫迅雷看看播放器,基本上咩視頻格式都睇到,你都係接受下強國野啦
比個載點你
http://dl.xunlei.com/

你記住裝個陣個d咩首頁變成???.com之類唔好裝就得

我用左另一舊野黎DOWNLOAD呢50集
應該都得掛 我想問下你之前DOWNLOAD哂50集係咪都有13GB?

發新話題