66 12345
發新話題

比賽報名

[Close]

比賽報名

隊伍名稱:丁丁是丁丁丁丁是棒棒棒
出賽者vLan帳號:  R-果然翁
                              .★小澪×.
                              洛雪
                              碎.星
                              櫻乂花
                             ζaR紫﹑
係咪咁報??

我啲符號呢
陣間小飛豬當我唔係選手

痴線   
支持丁格神

櫻乂花?           .

引用:
原帖由 碎.星 於 2014-2-18 20:46 發表
櫻乂花?           .
c乜野gals sean個個囉 唔知阿好似以前叫驕兵不敗乂不完美

另祝火仔場場火人俾對面3carry推中88888

引用:
原帖由 R-果然翁 於 2014-2-18 09:04 PM 發表
c乜野gals sean個個囉 唔知阿好似以前叫驕兵不敗乂不完美

另祝火仔場場火人俾對面3carry推中88888
我隻狗              .

**侮辱成份**隊名

引用:
原帖由 碎.星 於 2014-2-18 22:39 發表
我隻狗              .
hi 楓葉仔乂 仲有你朋友 係咪叫洛雪乂

引用:
原帖由 無撞 於 2014-2-18 23:02 發表
**侮辱成份**隊名
收阿收阿收阿日文歌不解釋唔見棺材: )

引用:
原帖由 R-果然翁 於 2014-2-18 23:24 發表
收阿收阿收阿日文歌不解釋唔見棺材: )
收啦 收呀                     .

引用:
原帖由 無撞 於 2014-2-18 23:55 發表
收啦 收呀                     .
收啦收阿贏左夜晚個餐你既8

引用:
原帖由 R-果然翁 於 2014-2-19 00:42 發表
收啦收阿贏左夜晚個餐你既8
有錢拎都要人請.........

收啦收阿

引用:
原帖由 無撞 於 2014-2-19 01:26 發表
有錢拎都要人請......... 收啦收阿
收啦收阿

引用:
原帖由 無撞 於 2014-2-19 01:26 發表
有錢拎都要人請......... 收啦收阿
收呀 公廁簽名

引用:
原帖由 .★小澪×. 於 2014-2-19 21:09 發表

收呀 公廁簽名
公廁既野 你唔明嫁喇

66 12345
發新話題