發新話題

BF4 中價 list 買完(1樓有LIST) 3月7號試cf 跑分 總共買左12600

[Close]
引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-2-20 01:02 發表

張LIST 終於無得改..

張顯卡會唔會機箱唔夠放...我無注意
這些問題可以自己Google解決

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-20 01:19 發表

這些問題可以自己Google解決
死啦...比屋企人討論完...

最後佢話280X唔抵...2張270...1500*2 有290性能...

組CF...乜黎..

KR大識唔識?...好似要700W火牛...底板又要轉

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-2-20 01:44 發表

死啦...比屋企人討論完...

最後佢話280X唔抵...2張270...1500*2 有290性能...

組CF...乜黎..

KR大識唔識?...好似要700W火牛...底板又要轉
Cf咪姐系n記既sli

咪諗咁多啦,愈玩愈多野玩…

更何況連本身啲野都未升級好哂,就諗大升級

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-20 02:12 發表

Cf咪姐系n記既sli

咪諗咁多啦,愈玩愈多野玩…

更何況連本身啲野都未升級好哂,就諗大升級
做人呢 一出就要出最好 聽日帶返10000蚊買料

我屋企人話 主機板同cpu 去高登買2手 閒d錢 壞左可以換

搵下平既2手i7 主機板搵2條x16既板

聽日買2張270 火牛620w算

cf好似要cf橋卡 查下點先cf到
買卡送交火線xd

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-2-20 11:01 發表

做人呢 一出就要出最好 聽日帶返10000蚊買料

我屋企人話 主機板同cpu 去高登買2手 閒d錢 壞左可以換

搵下平既2手i7 主機板搵2條x16既板

聽日買2張270 火牛620w算

cf好似要cf橋卡 查下點先cf到 ...
2手中階版,你鍾意啦

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-20 11:05 發表

2手中階版,你鍾意啦
睇返d文都係放棄

買r9 270x藍寶石3風扇版算 1999

玩bf4姐 又唔係玩bf6

我發現cf好多問題 所以放棄左

再係咁2改一改list算 用靚d主機板 同m5p 全1手

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-2-20 11:14 發表

睇返d文都係放棄

買r9 270x藍寶石3風扇版算 1999

玩bf4姐 又唔係玩bf6

我發現cf好多問題 所以放棄左

再係咁2改一改list算 用靚d主機板 同m5p 全1手 ...
其實CF冇問題,好正常

$1999.仲用SAPPHIRE.用GIGA啦
全1手是常識吧, 又唔系淘SER U搵錢

CPU:        Intel Core i7-4770 Haswell (3.4GHz, 8M Cache, LGA 1150, 22nm)
M/B:        GIGABYTE GA-H87M-D3H
RAM:        Kingston DDR3 1600MHz 8GB (1x8GB) Ram KVR16N11/8
HDD:        Western Digital Blue WD5000AAKX 500GB SATA3/16MB
DRW:        Pioneer DVR-221LBK
VGA:        GIGABYTE技嘉 GV-N770OC-2GD GTX770 2GB GDDR5 (256bit)
PSU:        Delta SERVERPOWER 650W EX
Case:        CoolerMaster e-Lite 335U
O/S:        Microsoft Windows 7 Pro. OEM, SP1, CHT, 64Bit

唔知呢條LIST夠唔夠推1920*1080最高效BF4
VGA可轉280X, 因為聽人講A卡打BF4有優化

引用:
原帖由 422894557 於 2014-2-20 13:50 發表
CPU:        Intel Core i7-4770 Haswell (3.4GHz, 8M Cache, LGA 1150, 22nm)
M/B:        GIGABYTE GA-H87M-D3H
RAM:        Kingston DDR3 1600MHz 8GB (1x8GB) Ram KVR16N11/8
HDD:        Western Digital Blue ...
VGA用A記玩BF4的確系有優化

HDD轉1TB吧 C/P高很多

什麼是C/P?????????
請問條LIST夠推嘛

引用:
原帖由 422894557 於 2014-2-20 14:08 發表
請問條LIST夠推嘛
性價比

夠的.

引用:
原帖由 422894557 於 2014-2-20 14:08 發表
請問條LIST夠推嘛
係我會用2張270 1480*2

我依家買塊底板係有2條×16槽顯卡位
買住一條呢條野 玩住bf4 到時出bf5 張卡降價 再出多1條一樣既顯卡開cf

你個隻650w 好唔好用? 幾錢

你i7幾銀...

kr大 有冇邊隻700w火牛料靚又平又好牌子 cp值最好?

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-2-20 14:22 發表
kr大 有冇邊隻700w火牛料靚又平又好牌子 cp值最好?
我自己覺得用得700W就已經玩全模.講用料為主多過價錢.
DELTA PSU穩啲但嘈啲

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-20 14:25 發表

我自己覺得用得700W就已經玩全模.講用料為主多過價錢.
咁你700w 會選邊隻?

我玩住單張隻先 下年再買多張開cf
http://m.price.com.hk/product.php?p=163001
今搵晒資料 聽日去買

i7 邊隻好 keio大

發新話題