發新話題

BF4 中價 list 買完(1樓有LIST) 3月7號試cf 跑分 總共買左12600

[Close]
引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-20 00:07 發表

首先我不是KR大. 我很廢的說.

如果你都玩到咁大. 放棄埋個MON. OVER哂BUDGET.都唔差在比多幾十至百幾換埋條RAM

你依家條LIST行DC4GB好過SC8GB
唔可以再玩咁大~_~ 要改廢D..

點解R9 無280....得X...

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-2-20 00:09 發表

唔可以再玩咁大~_~ 要改廢D..

點解R9 無280....得X...
你問AMD ==

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-20 00:12 發表

你問AMD ==
咁點算...有冇第2隻牌子既SSD又平又好用

改返平D底板~_~

底板: MSI 微星 B85M-E45 B85,DDR3,LGA 1150,HDMI,USB3.0,SATA3 6Gb/s,M.ATX M/B
$ 565

中央處理器: Intel,Core,i5-4440,3.1GHz,~3.2GHz
$ 1439

顯示卡: Sapphire藍寶石 R9 280X PCI-E 3GB GDDR5 Dual-X OC 超頻版 顯示卡
$ 2650

硬盤: WD Blue WD10EZEX 1TB SATA3 6Gb/s /64MB HDD
$ 429

記憶體﹕ TEAM Elite DDR3 1600MHz 8GB (1x8GB) Ram TED38G1600C1101
$ 530

固態硬碟: Plextor 128GB PX-128M5S M5S Series 2.5" SATA3 6Gb/s (Solid State Drive, SSD) 固態硬碟
$ 775

火牛﹕ ANTEC HCG620M High Current Gamer (Modular 模組) 620W 80Plus Bronze Cable Management 火牛        
$ 699

機箱: COOLER MASTER N300 (NSE-300-KKN3) Advanced USB3.0 (黑色) 中直立式機殼
$ 358

燒錄器﹕ Asus DRW-24D3ST/BLK/B/AS 24X DVD Writer /SATA/黑色        
$ 130

總共:7575

得8000蚊BUDGET...所以...無錢買MON..鳴...

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-2-20 00:17 發表

咁點算...有冇第2隻牌子既SSD又平又好用
其實你依個價位買SSD已經算底價位==

你仲要埋好用真系冇得玩

認真講你依家依隻系依個價位C/P最高. 再唔系就貴少少M4 C/P再高少少

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-20 00:26 發表

你仲要埋好用真系冇得玩

認真講你依家依隻系依個價位C/P最高. 再唔系就貴少少M4 C/P再高少少
M4係...SSD?

已經無得再平...?

其實超BUDGET所謂..最緊要我性價比最好就夠...

最多餐餐杯麵...

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-20 00:26 發表

你仲要埋好用真系冇得玩

我FD話...同牌子同牌子會較好..

I5配A卡
同AMD配A卡...會唔會好D?

AMD Trinity Quad-Core A10-7850K 3700MHz APU Processor [Socket FM2+] AD785KXBJABOX 盒裝Black Edition
只售$1440.

呢隻SSD又得唔得\

Corsair Force LS Series 120GB 2.5" SATA3 6Gb/s SSD CSSD-F120GBLS 固態硬碟 (R:560MB/s~W:535MB/s) 只售$695.

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-2-20 00:29 發表

M4係...SSD?

已經無得再平...?

其實超BUDGET所謂..最緊要我性價比最好就夠...

最多餐餐杯麵...
睇你可以超幾多啦

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-20 00:32 發表

睇你可以超幾多啦
唔多...愈少愈好

MON 有冇D又平又靚...我要岩我顯卡

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-2-20 00:34 發表

唔多...愈少愈好

MON 有冇D又平又靚...我要岩我顯卡
你r9 280x齊頭,冇mon唔岩你==

Mon依啲冇budget自己落場睇啦,基本上不以benq, topcon為首選都可以聽天由命

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-20 00:39 發表

你r9 280x齊頭,冇mon唔岩你==

Mon依啲冇budget自己落場睇啦,基本上不以benq, topcon為首選都可以聽天由命
姐係睇特價就買XD?

黃金 正都好 定 中央田好? 定有其他

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-2-20 00:41 發表

姐係睇特價就買XD?

黃金 正都好 定 中央田好? 定有其他
唔系特價就買,系望落中色啲色水價錢又接受到
差不多,都是大鋪

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-20 00:47 發表

唔系特價就買,系望落中色啲色水價錢又接受到
差不多,都是大鋪
買個時 比張LIST佢話自己買返去砌...要未開封盒?

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-2-20 00:52 發表

買個時 比張LIST佢話自己買返去砌...要未開封盒?
你講佢會抄底開單比你

同埋後者系無用,自己check吧啦

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-20 01:01 發表

你講佢會抄底開單比你

同埋後者系無用,自己check吧啦
張LIST 終於無得改..

張顯卡會唔會機箱唔夠放...我無注意

發新話題