26 12
發新話題

新手小弟之作。。。人品大比拼 V3.0

[Close]

新手小弟之作。。。人品大比拼 V3.0

地圖名稱:人品大比拼 V3.0

人數 :同樣數量 VS 同樣數量

語言 : (99%)繁體中文..(1%)英文

作者 :我

介紹及玩法 :出士兵攻入敵方的城堡,或等到每285秒一次大拼戰。

村民技能介紹:

人品召喚兵種():            
    花費20黃金
            有15%機率所召喚的部隊會變為樹木(哈哈人品差)
            有5%機率所召喚出的兩名部隊
            有一定機率可召喚精兵(線林那迦密爾米頓,幽靈殺手,黑狗將軍)
            等候時間1秒。

免費召喚兵種():            
   有1%追加10$
            有15%機率所召喚的部隊會變為中立敵對(呢個世界邊到有免費午餐(哈哈你倒霉了))
            等候時間15秒。

大拼戰說明:
            大拼戰:勝與敗不是決於遊戲勝敗...只是城堡減(生存一下的部隊數量X50)血!!
            勝方全體+30黃金及額外兩名兵力守主城
            失敗全體+10黃金及城堡減(生存的部隊數量X50)血

部隊殺賞:   
            當你每個單位擊殺1個單位,增加1黃金
            -no is player13

號召兵隊(R):         
   號召所有兵力(非工人,自身,建築物)立即攻擊移動至指定地方。
          等候時間1秒。

地圖 :

遊戲截圖 :

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我建議你轉去綜合討論區放比較好哦

這邊都沒人看~_~"...

支持原創 :]
http://www.tsdm.me/forum.php
天使動漫論壇 各種資源應有盡有 owo

點解會有咁多運氣圖既

運氣圖係咩..................?

引用:
原帖由 abc3388 於 2014-2-17 20:25 發表
運氣圖係咩..................?
靠運氣玩的圖
對技術既要求較低

引用:
原帖由 古物.帝 於 2014-2-17 20:27 發表

靠運氣玩的圖
對技術既要求較低
照你咁講好多圖都[運氣圖]黎,LTD係其中之一。

引用:
原帖由 abc3388 於 2014-2-18 17:14 發表

照你咁講好多圖都[運氣圖]黎,LTD係其中之一。
有d圖新手亂玩都贏到d高手
-
ltd有得簡職的 唔係咩
加上新手亂玩係冇咩可能夠d高手玩

引用:
原帖由 古物.帝 於 2014-2-18 21:45 發表

有d圖新手亂玩都贏到d高手
-
ltd有得簡職的 唔係咩
加上新手亂玩係冇咩可能夠d高手玩
但係Ltd (-hpgmcb )選先知 , 都係先雖要運氣睇下抽到乜 .

引用:
原帖由 abc3388 於 2014-2-20 18:15 發表

但係Ltd (-hpgmcb )選先知 , 都係先雖要運氣睇下抽到乜 .
識玩都贏啦

引用:
原帖由 古物.帝 於 2014-2-21 19:17 發表

識玩都贏啦
有時抽唔到好牌識玩都會輸架  , 所以都要少少運氣既 .

引用:
原帖由 abc3388 於 2014-2-23 13:40 發表

有時抽唔到好牌識玩都會輸架  , 所以都要少少運氣既 .
重點了
運氣圖係要多多運氣的

引用:
原帖由 古物.帝 於 2014-2-23 15:37 發表

重點了
運氣圖係要多多運氣
新老手玩運氣圖熟悉程度可能有差別 , 不過運氣方面得一樣既 .

引用:
原帖由 abc3388 於 2014-2-23 16:26 發表

新老手玩運氣圖熟悉程度可能有差別 , 不過運氣方面得一樣既 .

可能識玩既咁岩次次抽都係廢野/冇用既野
唔識玩既次次都中勁野
咁邊面贏既機率高d

引用:
原帖由 古物.帝 於 2014-2-23 16:29 發表

可能識玩既咁岩次次抽都係廢野/冇用既野
唔識玩既次次都中勁野
咁邊面贏既機率高d

識玩既咁岩次次抽都係廢野/冇用既野----> 不過傳說中既神手係可以用廢野/冇用既野一樣照贏既
唔識玩既次次都中勁野 -------> 咁講到明係新手乜都唔識抽中勁野都無用啦 !
咁邊面贏既機率高d ----> 你話呢

引用:
原帖由 abc3388 於 2014-2-23 16:37 發表

識玩既咁岩次次抽都係廢野/冇用既野----> 不過傳說中既神手係可以用廢野/冇用既野一樣照贏既
唔識玩既次次都中勁野 -------> 咁講到明係新手乜都唔識抽中勁野都無用啦 !
咁邊面贏既機率高d ----> 你話呢 ...
睇你都唔明咩係冇用既野
姐係冇戰鬥力既野
試問打都打唔到
又有咩可能有勝算
-
而唔識玩既
就可以探索下點玩
-
久而久之
你話邊面贏既機率高d

26 12
發新話題