20 12
發新話題

[原創] 90%睇到上億血量既萬國字、用任何繁體字(本帖為1.26a)

[Close]
其實我都仲唔係好明繁體字型轉入war3喱樣野

引用:
原帖由 yauchunwong 於 2014-2-19 20:24 發表

姐係有好多種字型既,例如篆書,草書果d,然後就係將你中2既字型係war3度用,要?
要左先........
你意思係可以直接 copy 定係......?

其實我都覺得D程序有小小福習 , 等緊樓主整條片出黎 .

睇唔出有改變咩, 除左介面轉之外

只限繁體字?

可惜只限繁體字 , 如果可以好似萬國字咁就正囉 .
附加問題樓主可否做一個睇到 100 萬血既萬國字( 要魔獸1.26 用到)

引用:
原帖由 yauchunwong 於 18/4/2014 07:45 發表

其實我諗應該係vlan個繁體更新包限制左一定要用繁體字先可以做字體,同埋一
定要某種常用類型既先得,所以我方便既可能會試下下個簡體字更新包再試下換d簡體字睇下點,但魔獸顯示唔到就無咩計暫時 ...
將現有普通既萬國字改一下睇血限制 , 應該唔會太難掛理論上 .

回復 66# 的帖子

更新左記得比我 , thank you

引用:
原帖由 yauchunwong 於 19/4/2014 18:52 發表

ps你有無d日文韓文圖比我試下?
韓文 war3 圖 ?我有好多
韓文圖 --- 伊卡洛斯 rpg (全韓文版) 1.06
                SAVER RPG - Beta.173
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 yauchunwong 於 20/4/2014 11:30 發表

好似睇唔到韓文,不過睇到都唔會明啦
可否改一改令到個程式可睇到中文以外既文字 , 尤其係韓文 .
能夠睇到 [ 中 / 英 / 韓 ] + 睇到過億血既 war3 (1.26) 萬國字 , 最理想亦都係我最想要 .
睇唔睇得明韓文無重要 , 係另外一回事 .

回復 92# 的帖子

玩咩圖會見到日文 ? 講黎聽下 !

裝萬國字形檔主要都係玩韓文圖...........
雖然有 D 大陸網站  , 有喱類萬圖字可惜只支援到 1.24
1.26 又無睇到過億血既萬國字形檔...........無奈

佢簡直係死忠 fans...................

只限繁體字喱樣最唔好.................

引用:
原帖由 諸葛文諾 於 25/5/2014 12:10 發表
多謝版主.cccccccccc
多謝版主 ? A-Lin ?
點解唔係多謝樓主呢...................

20 12
發新話題