發新話題

[原創] 90%睇到上億血量既萬國字、用任何繁體字(本帖為1.26a)

[Close]
引用:
原帖由 kal043207 於 2014-4-23 18:24 發表
仲要再高......
大約要幾高
你果個夠高,可能係其他問題

引用:
原帖由 yauchunwong 於 2014-4-23 18:16 發表

應該唔會架,你cap張圖來望下
吾好意思 眼殘睇多左個0  不過睇到上百萬已經好好= =

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我要THX~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hehe爽爽~~~~~~~~`

引用:
原帖由 銀冰之魂 於 2014-4-23 20:27 發表

吾好意思 眼殘睇多左個0  不過睇到上百萬已經好好= =
無野呀邊有無左1/8姐............

支持支持支持支持支持支持支持
支持支持支持支持支持支持支持支持支持

上億血量 支持!!!!!!!!!!

我要睇到上億既血!!!!!!!!!!>_<

引用:
原帖由 yauchunwong 於 2014-4-23 21:56 發表

無野呀邊有無左1/8姐............
咁佢cap出來系咁嘛  上面系黑色咖 我個mon

話說滿血我只係睇到百萬
情緒或高或低如此詭秘   陰晴難講理

引用:
原帖由 kal043207 於 2014-4-25 23:14 發表
話說滿血我只係睇到百萬
應該係關解像度事,我睇到9+8=17個位數
當億血量既野跌落千萬血量果陣,我就睇到,但當佢仲有1億以上我就睇唔到
睇張圖可以見到血個行岩岩滿左,所以多一個數字(仲有1億血量以上)就睇唔到了,
而解像度愈高,d數字就愈細(當然都睇你d字體係咪又肥又大),所以你地想睇到億血最好買個勁mon同選細窄字體,我就1440X900X32

有證明:一隻顯示既數字係細同窄既字體能輕鬆睇到上億血量睇你頂唔頂得順姐

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kal043207 於 2014-4-25 23:14 發表
話說滿血我只係睇到百萬
thx你多次回復令我找到竅門,網你應該有架啦,上面果隻字體應該睇到百億,但我無d咁高hp既圖

回復 132# 的帖子

其實我仲未收到你PM我
我去搵下字體先

話說我下載個陣話有毒
求解決

引用:
原帖由 kal043207 於 2014-4-26 14:41 發表
話說我下載個陣話有毒
求解決
熄防毒v.v
果隻睇到億血既係第1個網度不過只限繁體

發新話題