發新話題

[原創] 90%睇到上億血量既萬國字、用任何繁體字(本帖為1.26a)

[Close]
又學到野啦...感謝你的分享

感謝樓主的分享^.^

回復 104# 的帖子

平時好少玩到禁多血
不過得千萬禁少,我想睇過億
情緒或高或低如此詭秘   陰晴難講理

引用:
原帖由 kal043207 於 2014-4-23 11:45 發表
平時好少玩到禁多血
不過得千萬禁少,我想睇過億
千萬同億爭1個0…
唔係千/萬

話說 我裝左萬國字體 韓文同簡體都睇到  但系血量過萬就睇唔到 why? 解析度我最高系 1280x1024x32

引用:
原帖由 銀冰之魂 於 2014-4-23 17:19 發表
話說 我裝左萬國字體 韓文同簡體都睇到  但系血量過萬就睇唔到 why? 解析度我最高系 1280x1024x32
太低啦,換mon啦,話說我睇唔到韓文@@

pm pm樓主        !!!

引用:
原帖由 yauchunwong 於 2014-4-23 17:31 發表

太低啦,換mon啦,話說我睇唔到韓文@@
= =...

回復 109# 的帖子

我知呀,不過1個0都好多係到
唔想黑左係到

引用:
原帖由 kal043207 於 2014-4-23 17:46 發表
我知呀,不過1個0都好多係到
唔想黑左係到
你玩開你都get到大概咩血啦,,,,,,,,,,
況且你又知我睇唔到億?

話說  我將解析度整到去 1280x768x32   最多就睇到千萬血   但系個畫面就上下各無左8分之1咁多  D字變細左- -

回復 115# 的帖子

我係話
我唔想過億就黑左係到睇唔到數字

引用:
原帖由 銀冰之魂 於 2014-4-23 18:11 發表
話說  我將解析度整到去 1280x768x32   最多就睇到千萬血   但系個畫面就上下各無左8分之1咁多 D字變細左- -
應該唔會架,你cap張圖來望下

引用:
原帖由 kal043207 於 2014-4-23 18:15 發表
我係話
我唔想過億就黑左係到睇唔到數字
總之你解像度夠高同有e個字體就會睇到過億同唔黑

回復 119# 的帖子

仲要再高......
大約要幾高

發新話題