53 1234
發新話題

幫CSO絕對的平反 請睇哂下面字海 唔睇係你既損失

[Close]

幫CSO絕對的平反 請睇哂下面字海 唔睇係你既損失

我最近開始玩返CSO 幫CSO平反一下 有買點 本人都唔係小學一開始我最擔心都係外掛問題 點知玩落情況更本上唔同你地既講法

CSO 擔心既外掛問題:現在極少 加上會捉 唔好同我講 勁多小學用果D 1日平均最多見1~2個人用 有時見唔到TIM 就算有都可以踢出去 BUG槍果D唔洗講 有就唔會有咁多人想收CSO AC 如果唔信 8591代抽C-BOX果D 你地都可以去見識下既

其實CSO E+唔係小人玩 係冇咩(冇錢仔)玩 唔該你地入去睇清楚 玩得CSO果D個個有返咁上下槍(多數人都最少花左500HKD UP)

好多人都話CSO其實同CS1.6一樣姐 CSO有既槍係CS1.6改槍都得喇 當我未係CSO到有果D勁槍既時候我都覺得好合理 但係當我有左之後 我只能咁樣比如CSO係apple原廠出既電話 CS1.6係大陸果D山寨品電話 姐係你有果種外形既(些少相似)但係冇果種功能咁同.....有咩分別 可能有D人會話數值有得改 但係有大把野係CS1.6 果D開SERVER既人能力之內做唔到/唔會有果種耐性去做

總結:如果你要買點數 買得多黎玩(500UP )CSO總對好玩過CS1.6果D魔王/屍SER無限倍 只要你有返咁上下實力既槍CSO係超好玩 打屍果時直頭爽YY (有埋電鋸更加唔洗講) 我可以好確定咁講成日係到話CSO點樣 點樣果D 自己更本係唔捨得拎錢/冇錢去抽C-BOX果種人黎

睇完你啲留言真係得淡笑
唔係話串你 好老實講 你講啲野根本係你自己主觀感受黎
咩叫CSO係apple原廠出既電話 CS1.6係大陸果D山寨品電話 真心想問你UP緊乜
大佬人地CSO橘子(?)間公司為左賺錢不停咁出啲槍 好聽啲叫槍 難聽啲叫垃圾
人物又出 槍又出 打屍物品又出 乜7都出一餐 破壞哂隻GAME完本玩意
我唔係9UP 我間中都有上去玩下但一望落去 幾十種人物搞能到都唔知邊隻兵邊隻賊
你就講 成日係到話CSO點樣 點樣果D 自己更本係唔捨得拎錢/冇錢去抽C-BOX果種人黎
你唔怪得人 玩GAME無人拎住支槍指住你個頭一定要放錢落去玩

引用:
原帖由 -Hei 於 2014-2-10 02:57 發表
睇完你啲留言真係得淡笑
唔係話串你 好老實講 你講啲野根本係你自己主觀感受黎
咩叫CSO係apple原廠出既電話 CS1.6係大陸果D山寨品電話 真心想問你UP緊乜
大佬人地CSO橘子(?)間公司為左賺錢不停咁出啲槍 好聽啲叫槍  ...
講緊槍 意思係CSO既槍係原廠 CS1.6果D改出黎槍係山寨 有冇睇前面嫁

基本常識自己友會有名 唔係自己友會冇名(用咁樣黎睇應該唔洗怕呢個問題,不果好易記得姐D人物)

我唔係9UP 我間中都有上去玩下但一望落去 幾十種人物搞能到都唔知邊隻兵邊隻賊

引用:
原帖由 神聖的手感 於 2014-2-10 03:18 發表

講緊槍 意思係CSO既槍係原廠 CS1.6果D改出黎槍係山寨 有冇睇前面嫁

基本常識自己友會有名 唔係自己友會冇名(用咁樣黎睇應該唔洗怕呢個問題,不果好易記得姐D人物)

我唔係9UP 我間中都有上去玩下但一望落去 幾 ...
聽講CSO好多野都係抄人地係1.6既AMXX
「  睇到我當年既影子
      自信的拉、即刻放技、連拉  」

不過如果我要玩都唔會玩CSO

一係玩1.6一係GO

CSO=黃金戰士>技術

「  睇到我當年既影子
      自信的拉、即刻放技、連拉  」

相比2011年,外掛的確少了,如果只玩槍戰,你不難發現穿牆自描每個場都有
2008年仲未有禁多掛的時代,我仲有買槍的欲望

當前幾年防外掛的機制被破解後,我就對cso非常失望

外掛是主因,votekick的問題嚴重

這兩年我都間中進去玩輕狙,mp5等連point都不用的槍
32人dust2 ,沖上high mid,1round 12殺10 hs都無人見到,都可以當外掛加加tr 走左14個人。。。

而且,cso server 是在台灣,ping高不小,server fps只有64而且繁忙時只有不夠20
Client cmdrate 30 和 updaterate20 基本係死症,彈道刷新太慢

Cs1.6 mix ser 普遍都1000fps updaterate 101。。。

Cso rcon 控制台我入過,槍同server應該分左,所以bug槍可能性低好多。。。

500hkd可以勁?
你諗都唔好諗啦
黑橘出既game 你諗住500hkd可以勁?
算把啦
你玩得耐就會覺得好昆錢
我小學個時 見d人玩我未玩lo
點知我用左1000hkd up 既錢都係一d唔係好勁既人
加上你玩得cso 都 係 玩c3 c4  同啟示錄
根本無技術可言(除非有d人係弱智)
中有 多一點你覺得玩呢d唔係要屈槍?
cso 完全係有錢人遊戲
中要唔係好玩
我中好同意完全唔認得邊個係ct同tr
十9幾個人物玩毛咩

其實我想講,

CS=Counter-Strike 反恐精英
係ct 反恐小組 反 恐怖份子
而唔係咩c3 c4,咩

啟示錄
其實大家都有錯,

原本一個好地地的槍game

解人類要咁樣

整CS

原因好簡單,就係因為

欲望
E+CS1.6同埋CSO都係一樣
CS1.6有好多魔王ser,我最唔

滿意的server就係Legend

都唔明點

解佢好地地一個ser

係要

整要咩都要gash

之前無知有幾多Gash槍,

E+得返果4把,仲要又唔係強

分明又咪係因為錢

CSO就唔使講啦,死性不改

果個咩c-box

10把有9把係廢

成日

整埋d咩草野活動

又咪係為左錢

不過,

遊戲時

遊戲

認真你就輸了!

我最近先玩返cso too
不過我想講 cso真係有錢仔先玩得起既野黎
500hkd 你個ac都係廢
起馬1500hkd 先開始有齊基本槍,永久ak、m4、awp
260$  50個解碼器  平均人品1-2金
450$ 100個解碼器  平均3金
就算中金都未必係你想要既野或者實用既野
唔抽槍想玩得勁?唔好玩啦
黑橘始終係黑橘有賓果活動+2-3倍up槍,抽槍都幾乎回5到本
冇活動既話,你去抽解碼器更加唔洗指意回本

放下所有,與世無爭,隱姓埋名,留點回憶就夠了。

回復 2# 的帖子

cso正係識昆$$

其實佢地可唔可以整一個模式,
只可以用CS原本嘅槍打.

唔係小學既人先叫小.學雞  二三十歲以上智商底都可以叫小.學雞

CSO 同LOL咪又系bd  都系$$ 有咩
game 唔系想要$$$$啊

即係你玩GAME唔係問題
但啲人成身槍 唔知既真係以為佢放左成副身家落去玩
仲要懶係勁咁嘟下就話人係掛
唔知係佢平時殺得新手多以為自己係高手定係根本未遇過高手
點都好 當笑下咪算

我幫樓主綜合一句:
我洗左咁多錢落CSO
點可以比咁多人話係垃圾
-完-

53 1234