33 123
發新話題

到底如何有真正的0.01秒

[Close]

到底如何有真正的0.01秒

我都忘記了0.00都是很慢的我不是要不加入時間

唔明你講既野有咩意義

引用:
原帖由 古物.帝 於 2014-2-6 13:30 發表
唔明你講既野有咩意義
等候0秒吾係真正既0秒
而係0.5秒左右
有咩方法可以再SET快D

你係米有病
cd set 0s=無cd
cd左原因在於玩果陣控制果個人既技術問題
叫我風哥:)

嗯 如果係技能cd真係技術問題  而且你講既0.01秒係 技能cd 攻速cd 觸發cd 定係d咩...

引用:
原帖由 x00900 於 2014-2-7 07:28 發表
嗯 如果係技能cd真係技術問題  而且你講既0.01秒係 技能cd 攻速cd 觸發cd 定係d咩...
觸發CD
技能cd=直接SET0係人都知
攻速cd=進階果到SET上限有真正既0.001秒

引用:
原帖由 liho2001 於 2014-2-7 11:41 發表
觸發CD
技能cd=直接SET0係人都知
攻速cd=進階果到SET上限有真正既0.001秒
暈眩效果唔可以直接set0
攻速cd上限為0.14秒
冇得再快,你打做0.01佢都係0.14
同埋成個WE係唔會有0.001既出現,系統設定小數點後兩個位

觸發cd 0.1秒 就真係0.1秒-.-  因為我都試過好多次

你打0.1秒應該就唔會變0.5秒

係咪你錯覺炸?  你試下係d等待時間前後加d文字上去

你就會發現 差好遠...

觸發用玩家時間
之後就有玩家斷線
咁本來set0.01秒都變10幾秒啦

引用:
原帖由 gundumX 於 2014-2-7 12:45 發表
暈眩效果唔可以直接set0
攻速cd上限為0.14秒
冇得再快,你打做0.01佢都係0.14
同埋成個WE係唔會有0.001既出現,系統設定小數點後兩個位
移動速度
個常數係設定左每1lv都會加0.0030(唔多記得)
字元大小 都會出現0.0030(唔知講咩數好)
有d效果都有0.000秒

有d效果都有0.000秒....

0.000秒 同 0秒有咩分別-.-.....

引用:
原帖由 x00900 於 2014-2-8 23:36 發表

gundumX話唔會出現0.001既出現

就算有0.001秒既出現 都唔會改到咁細緻既部份啦...
http://www.tsdm.me/forum.php
天使動漫論壇 各種資源應有盡有 owo

引用:
原帖由 x00900 於 2014-2-8 23:36 發表

搞清楚顯示同系統
set完觸發我0.0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000都得
但係實際可改為小數點後兩個位(0.00)
引用:
原帖由 古物.帝 於 2014-2-8 14:35 發表

移動速度
個常數係設定左每1lv都會加0.0030(唔多記得)
字元大小 都會出現0.0030(唔知講咩數好)
有d效果都有0.000秒
每1lv提高3%(0.03)單位移速
引用:
原帖由 x00900 於 2014-2-7 15:18 發表
觸發cd 0.1秒 就真係0.1秒-.-  因為我都試過好多次

你打0.1秒應該就唔會變0.5秒

係咪你錯覺炸?  你試下係d等待時間前後加d文字上去

你就會發現 差好遠... ...
觸發點會有cd?搞笑?
仲有攻速最高係0.14
如果set可以再高一攻擊就會彈,系統同你部電腦都係反應唔切
同埋暴信裡面差唔多隻隻英後期都係最高攻速
但每秒最多都係打7下

引用:
原帖由 gundumX 於 2014-2-9 19:20 發表
搞清楚顯示同系統
set完觸發我0.0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000都得
但係實際可改為小數點後兩個位(0.00)每1lv提高3%(0.03)單位移速

觸發點會有cd?搞笑?
仲有攻速最高係0.14
如果set ...
原來我講錯左
應該係每點靈活+既攻速
本身既set定係0.020(做咩多左個0 不是我加的)
另外 佢所講既cd應該係=等候時間(這不是不嬲都係的嗎?)
攻速方面善用技能加速已經快得過0.14

33 123
發新話題