發新話題

簡單守城 [續鎖版] 4.4

[Close]
大牙勁得仔...  冰龍都秒殺到

同埋自爆兵會爆到帳篷  定一話專登架A_A?

一刀.空牙 太高傷啦諗住打小BOSS 點知一用一刀.空牙就死左
之後用青龍開刀 點知又一刀死左
最後4王啊 冰龍 都一下死曬
唔洗多 只要一刀 一刀  真係一刀 咩都冇曬
我諗咩 無理勇略 以血作毀 都會係咁

我想最好都係唔好玩3.2,今日再出過3.3平衡番先
其實3.2修大bug

tha for your share

唔玩不可能的任務都唔好話自己爆左機

利申:舊版2.3爆左不可能 暫時去到傳說四

另蕉一名CP神手爆機

支持樓主繼續更新

支持一下~這好圖~~希望還可以在更加厲害

石玉刃升左2星之後好似就唔發動個回血效果

嗯,我會查看一下原圖,感謝你提供bug

dasdsada adsasda asdasd

爆不可的任務 ver 3.3

不知不覺就玩了一年!!好多謝肥孫keep住更新
回報bug:
  • 左下路自爆兵唔爆(應該爆勁D!!)
  • 龍捲風的特襲打完無錢
  • 有D技用唔到.viz 長槍,火油術,血切冇流血效果,消滅光球除左阿薩斯其他人用唔到 and 無佐火神神秘火地帶/.\
  • 有D主動技會同時發動 (冰天雪地and 動地跺) (災厄之棘 and 火山爆發)(1,2技迴旋裂斬)

有小小提議:
  • 送水任務可以加入快捷鍵,同埋有時會禁唔到
  • 隨行商人賣神裝定價太貴,基本上都唔會買,建議降低到4000蚊左右
  • 新劍同新盾好有用,如果集齊佐2件可以合裝就完美!
  • 諗到再打
  • ^^

期待再期待3.4的更新出現
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

爆機團團長:臭屎仁!!!

回復 190# 的帖子

我自己目前只爆左1次,哈哈

爆不可的任務 ver 3.4

又係我呀~~快D更新啦!!!!好好玩呀!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 191# 的帖子

果然有眼光!

期待更新

發新話題