發新話題

簡單守城 [續鎖版] 4.4

[Close]

回復 30# 的帖子

有小小啦

如果有 [ 轉職 / 裝備合成 / 任務 ] 喱D野已經係屬於好玩既級別

引用:
原帖由 abc3388 於 2014-3-23 17:58 發表
如果有 [ 轉職 / 裝備合成 / 任務 ] 喱D野已經係屬於好玩既級別
乜佢呢個唔係轉生咩
----------------------
zhero做咩成日都唔上rc
上左都可以討論下d we呀嘛
事關最近整緊orpg圖

引用:
原帖由 古物.帝 於 2014-3-24 22:16 發表

乜佢呢個唔係轉生咩
zhero做咩成日都唔上rc
上左都可以討論下d we呀嘛
事關最近整緊orpg圖
我之前加入過..佢話非會員不能進入!!!
===========================
orpg你識存檔+讀檔觸發/JASS??
入左RC得我...好悶

引用:
原帖由 zhero455 於 2014-3-24 23:22 發表

我之前加入過..佢話非會員不能進入!!!
orpg你識存檔+讀檔觸發/JASS??
入左RC得我...好悶
我加左你好耐
------
存檔+讀檔已經搞掂左 e張圖將會有純gui去做 當然中間會有d jass代碼
------------
當我冇到

一齊整ORPG?
-------------------------------------
今日見到有人開我圖好感動....... :'(

引用:
原帖由 zhero455 於 2014-3-24 23:49 發表
一齊整ORPG?
-------------------------------------
今日見到有人開我圖好感動....... :'(
我冇問題的 只係你整你個守城好似好D
等我叫佢地唔好開先

如果整左果 Orpg 記得放上黎丫 ................

引用:
原帖由 abc3388 於 2014-3-25 17:52 發表
如果整左果 Orpg 記得放上黎丫 ................
好有難度to整完

引用:
原帖由 古物.帝 於 25/3/2014 17:55 發表

好有難度to整完
你比樓主加入 , 一齊去整圖 . 可能會易D喱....多一個人多一個腦去諗丫嗎

引用:
原帖由 abc3388 於 2014-3-25 17:59 發表

你比樓主加入 , 一齊去整圖 . 可能會易D喱....多一個人多一個腦去諗丫嗎
已出現幾個問題
1.第一次出技冇效果
2.傷害顯示既大小
3.張圖好似大得制
4.仲有好多技能未整
5.e張圖開始左唔夠一星期

引用:
原帖由 古物.帝 於 2014-3-25 18:10 發表

已出現幾個問題
1.第一次出技冇效果
2.傷害顯示既大小
3.張圖好似大得制
4.仲有好多技能未整
5.e張圖開始左唔夠一星期
1.第一次出技冇效果...唔明
2.傷害顯示既大小....你好大?
3.張圖好似大得制 ...VLAN破左7MB
4.仲有好多技能未整....整技能好煩
5.e張圖開始左唔夠一星期...不需要了

引用:
原帖由 zhero455 於 2014-3-25 20:43 發表

1.第一次出技冇效果...唔明
2.傷害顯示既大小....你好大?
3.張圖好似大得制 ...VLAN破左7MB
4.仲有好多技能未整....整技能好煩
5.e張圖開始左唔夠一星期...不需要了 ...
1.有時第一次出技會冇左個效果 即係有時得
2.我整果d係睇個傷黎決定幾大隻字 但因為我整既個傷應該好懸殊
3.唔係呢個大小 係個圖我面積
4.認同 不過我覺得諗先係最煩
5.明玩野的

引用:
原帖由 古物.帝 於 2014-3-25 21:48 發表

1.有時第一次出技會冇左個效果 即係有時得
2.我整果d係睇個傷黎決定幾大隻字 但因為我整既個傷應該好懸殊
3.唔係呢個大小 係個圖我面積
4.認同 不過我覺得諗先係最煩
5.明玩野的 ...
2.我整果d係睇個傷黎決定幾大隻字 但因為我整既個傷應該好懸殊 改下佢LOA_A

引用:
原帖由 zhero455 於 2014-3-25 23:44 發表

2.我整果d係睇個傷黎決定幾大隻字 但因為我整既個傷應該好懸殊 改下佢LOA_A
我諗緊用固定大小

發新話題