發新話題

簡單守城 [續鎖版] 4.4

[Close]

簡單守城 [續鎖版] 4.4

No.1.出英
No.2.在左CP附近接取 送水任務 任務和除去敵人 任務
(系統建議在綠色閃爍位置接取任務)!!
No.3.第三部出裝
新手出裝表(簡單)
------------------------------------------------------
你首先要出 火焰斗蓬(合成素材)及幸運金幣(不能合成素材)
然後出     鐵盾(合成素材) = 雷之盾(合成素材)
再出       體力的避邪符(合成素材)+魔力的避邪符(合成素材)
那變成     光聖盾(合成素材)
再重覆合   光聖盾(合成素材)=(神器)羅聖盾(不能合成素材)
------------------------------------------------------
可在F9查看打裝出裝表
可在F9查看法裝出裝表
可在F9查看弓裝出裝表
可在F9查看坦裝出裝表

4.1-4.1.9 ver更新內容:
1.加入新物品
2.修正BUG
3.強化部分技能
4.加入英雄
5.加入新/部分舊未加入技能在隨機技能模式
6.特殊關卡條件修改
7.特殊關卡敵對部分敵對強化
8.強化部分物品

9.修正遠攻如絕命弓等效果可以打副本王
10.修改部分物品能力
11.碎魂擊出機率上升及新增碎魂種類
12.修改部分技能能力
13.修改隨行商人傳說商品大致為4500

14.重製副本任務內容
15.修改部分技能能力
16.修bug

17.修正副本王走出來的bug
18.新增物品(功續)
19.功續商品更新

20.更新功續部分商品出售功續
21.修bug
22.重製覺醒任務觸發[TEST]
23.更新部分技能能力
24.加入遠攻科技
25.加入物品(逆轉刀打裝用)
26.魂價格下降
27.加入可用$升城

28.更新打裝科技可上5級
29.更新打裝科技條件
30.更新坦裝科技 逹10等可提升魔化野人階級
31.傳說5更新部隊

4.2-4.3.1ver更新內容:
1.強化部分史詩裝備
2.加入離場分$系統
3.修BUG
4.降弱四王
5.強化坦裝 加入火弓手等
6.修改坦裝科技及弓科技價格
7.城堡防禦最高可105等
8.CP塔寶箱 下修

4.3.2-4.4ver更新內容:
1.部分物品大強化
2.部分技能強化
3.修正漏洞
4.加入提示
5.修改力量、靈活及智慧加成
6.水任提取(水瓶)位置大增(不必固定4個位)
7.移動部分NPC
8.每次隨行商人更新物品必有(最少)1-6(最多)個合成魂
9.新增副本
10.加入難度獎賞禮包
注:不同難度可抽出別的黃金數量和裝備,主要是根據難度後的加數。
11.更新難度選擇
12.加回全體隨機英雄
13.修改部分物品能力
14.銀行加入5000黃金存入
15.加入新套裝(賢者系列)
16.加入物品
17.科技-遠程攻擊強化 效果強化
18.加入新科技-物品牧裝召喚部隊強化、物品牧裝召喚部隊技能強化。
19.部分(中立)敵對調整能力
20.隨行商人更新物品時間由240秒改為160秒

21.修正弓裝BUG
22.加入路線關閉系統(TEST)
23.重製老人任(TEST)
24.牧裝科技
科技-物品牧裝召喚部隊技能強化 可強化至等級4
25.部分裝備強化
26.加入新物品
27.部分副本任獎勵修改
28.修正牧裝科技BUG

還有謝謝有玩過的人
自4.3.3版開始前期整體困難度下降

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 zhero455 於 2014-2-4 04:39 發表
地圖名 :簡單守城 [完整版] A
人數 :1-4
語言 : 繁體中文
介紹及玩法 :
守3條路224220

睇唔到有介紹
仲有 洗唔洗咁食字 打4隻字就算

引用:
原帖由 古物.帝 於 2014-2-4 12:06 發表

睇唔到有介紹
仲有 洗唔洗咁食字 打4隻字就算
張圖自己做...唔知介紹D咩......

引用:
原帖由 zhero455 於 2014-2-4 14:22 發表

張圖自己做...唔知介紹D咩......
let me玩玩先
原創地圖點可以唔支持

down黎玩下先
人生若只如初見。

張圖買野果度好唔顯眼
要搵1陣先搵到
----
其實可以講下點贏
一開始點出裝
點樣玩
同埋有冇隱英
----------
可以睇得出裝備做得比較多心思(有匯入既圖示)
英方面就覺得好求其 d技跟左好多係原設既

整技能....好煩....
你自己都有整圖啦...其實亂世時空你整  ?

引用:
原帖由 zhero455 於 2014-2-4 21:46 發表
唔係
我邊有咁勁
張圖d技 差唔多招招都要觸發
我先冇咁得閒
個作者係 loveric
http://www.ipve.com/bbs/space.php?uid=1023866
(作者ac)
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=463717&highlight=%E4%BA%82%E4%B8%96%E6%99%82%E7%A9%BA
證明

引用:
原帖由 zhero455 於 2014-2-4 21:46 發表
其實我想幫你整番招技
不過睇你都唔想用架啦
不過我都想問下你會唔會用
會既話我就整(失敗唔好怪我)
唔會就算啦
因為我玩果陣咁岩中左典獄長
咁岩又諗到1招技
講埋招技大約係點啦
首先 出左招技(匕首狂風)
之後就係自身既前 後 左 右 呢4個方位到創造1個部隊(隱單)
再之後 果4個隱單就會依先後次序使用(直江招大)
個次序係前 後 左 右 / 前 後 右 左(我之所以要分次序 係因為驚個觸發行唔到+多重施法)
講埋先 唔會好似真係直江招大咁放72個野出黎
我呢招係放12個野出黎(岩岩明左個原理)

你整個技比我COPY得唔得...其實我唔係好知0°60°120°240°360°係左/右/上/下

引用:
原帖由 zhero455 於 2014-2-5 21:04 發表
你整個技比我COPY得唔得...其實我唔係好知0°60°120°240°360°係左/右/上/下
90°=上
180°=<               0°=>
270°=下
加上招技仲有好好咁重整 因為唔知點解放唔到出黎
加上我整果陣都發現好亂
-------------------------------
我岩岩再整過
整到變左做第2招
不過我都覺得幾好
已索性改為第2果招

守城圖太簡單就唔好玩 , 真係咁簡單嗎?

引用:
原帖由 abc3388 於 2014-2-23 13:19 發表
守城圖太簡單就唔好玩 , 真係咁簡單嗎?
我比較覺得係 簡單係代表個圖既設定(講白d 即係好易整出黎)
係玩方面
出齊聖騎士裝都贏(應該 玩左一陣已經唔想玩落去)

回復 13# 的帖子

即係整體上過於簡單啦....................

引用:
原帖由 abc3388 於 2014-2-23 16:51 發表
即係整體上過於簡單啦....................
唔係既
有d技能係有d探奧

發新話題