60 1234
發新話題

簡單守城 [續鎖版] 4.4

[Close]
引用:
原帖由 zhero455 於 2014-2-4 04:39 發表
地圖名 :簡單守城 [完整版] A
人數 :1-4
語言 : 繁體中文
介紹及玩法 :
守3條路224220

睇唔到有介紹
仲有 洗唔洗咁食字 打4隻字就算

引用:
原帖由 zhero455 於 2014-2-4 14:22 發表

張圖自己做...唔知介紹D咩......
let me玩玩先
原創地圖點可以唔支持

張圖買野果度好唔顯眼
要搵1陣先搵到
----
其實可以講下點贏
一開始點出裝
點樣玩
同埋有冇隱英
----------
可以睇得出裝備做得比較多心思(有匯入既圖示)
英方面就覺得好求其 d技跟左好多係原設既

引用:
原帖由 zhero455 於 2014-2-4 21:46 發表
整技能....好煩....
你自己都有整圖啦...其實亂世時空你整  ?
唔係
我邊有咁勁
張圖d技 差唔多招招都要觸發
我先冇咁得閒
個作者係 loveric
http://www.ipve.com/bbs/space.php?uid=1023866
(作者ac)
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=463717&highlight=%E4%BA%82%E4%B8%96%E6%99%82%E7%A9%BA
證明

引用:
原帖由 zhero455 於 2014-2-4 21:46 發表
整技能....好煩....
你自己都有整圖啦...其實亂世時空你整  ?
其實我想幫你整番招技
不過睇你都唔想用架啦
不過我都想問下你會唔會用
會既話我就整(失敗唔好怪我)
唔會就算啦
因為我玩果陣咁岩中左典獄長
咁岩又諗到1招技
講埋招技大約係點啦
首先 出左招技(匕首狂風)
之後就係自身既前 後 左 右 呢4個方位到創造1個部隊(隱單)
再之後 果4個隱單就會依先後次序使用(直江招大)
個次序係前 後 左 右 / 前 後 右 左(我之所以要分次序 係因為驚個觸發行唔到+多重施法)
講埋先 唔會好似真係直江招大咁放72個野出黎
我呢招係放12個野出黎(岩岩明左個原理)

引用:
原帖由 zhero455 於 2014-2-5 21:04 發表
你整個技比我COPY得唔得...其實我唔係好知0°60°120°240°360°係左/右/上/下
90°=上
180°=<               0°=>
270°=下
加上招技仲有好好咁重整 因為唔知點解放唔到出黎
加上我整果陣都發現好亂
-------------------------------
我岩岩再整過
整到變左做第2招
不過我都覺得幾好
已索性改為第2果招

引用:
原帖由 abc3388 於 2014-2-23 13:19 發表
守城圖太簡單就唔好玩 , 真係咁簡單嗎?
我比較覺得係 簡單係代表個圖既設定(講白d 即係好易整出黎)
係玩方面
出齊聖騎士裝都贏(應該 玩左一陣已經唔想玩落去)

引用:
原帖由 abc3388 於 2014-2-23 16:51 發表
即係整體上過於簡單啦....................
唔係既
有d技能係有d探奧

引用:
原帖由 zhero455 於 2014-2-26 00:02 發表

有咩技能係有探奧?
聖騎果招唔知咩咩之盾
睇落去果招好似直江2技咁
之後我睇番信長原圖
發現整出黎係好煩

引用:
原帖由 zhero455 於 2014-3-14 17:11 發表
根本差唔多
證明你d we勁過我

本人乃捉字高手
係we中文版到你個多重版面叫做多重面板
------------
血法招
火陣.死之陣同直江既禁咒.殺之陣有咩分別..........
----------
最高移動速度唔係不嬲都係522既咩
---------
大劍師招技失效左 咁d落石會唔會失效

引用:
原帖由 zhero455 於 2014-3-22 00:00 發表

[多重版面..多重面板差唔多
火陣.死之陣同直江既禁咒.殺之陣有咩分別..........我想玩入身
以前的版本我SET最高移動速度400未改522既
大劍師招技 係你要有個攻擊目標才能成功發動及必須要有效果之內]

太可怕..抄D技 ...
冇話唔得 不過我想問大劍師招技同隻英有咩關係

硬係覺得愈整愈K型

引用:
原帖由 abc3388 於 2014-3-23 17:58 發表
如果有 [ 轉職 / 裝備合成 / 任務 ] 喱D野已經係屬於好玩既級別
乜佢呢個唔係轉生咩
----------------------
zhero做咩成日都唔上rc
上左都可以討論下d we呀嘛
事關最近整緊orpg圖

引用:
原帖由 zhero455 於 2014-3-24 23:22 發表

我之前加入過..佢話非會員不能進入!!!
===========================
orpg你識存檔+讀檔觸發/JASS??
===========================
入左RC得我...好悶
我加左你好耐
------
存檔+讀檔已經搞掂左 e張圖將會有純gui去做 當然中間會有d jass代碼
------------
當我冇到

60 1234
發新話題