34 123
發新話題

都唔知為乜?

[Close]

都唔知為乜?

都唔知為乜? 我已經極少出聲, 以為講多錯多, 少講少錯, 唔講唔錯, 多做多錯, 少做少錯, 唔做唔錯, 開 SER 都比人鬧, 比人話唔順超篤眼篤鼻! 又唔想比人話我 admin 係大曬! 成日話邊過邊過唔啱, 唔開 SER 咪解決曬大家嘅問題囉 !!
點解要私下解決? This is a game! 遊戲入面任何人都有會死! 被屈死就係遊戲入面報仇!11 (唔通就要你死就我亡?!), 死左咪叫我 respawn(睇情況而定)! 除非長時間持續落去, 我就會出手, 最後!11大家笑下咪算囉, 何必禁執着呢?!
我只係開一個娛樂平台, 我開 SER 及玩時間又唔係長 ! 其實殺得多少都唔重要, 最重要 enjoy 就得 !
不過依家大家合作性 teamwork 已經好差, 仲差過舊屎 !! 各自為政, 你有你殺, 我有我殺.. 好似好陌生...如同路人甲乙丙....
•*´¨`*•.,¸¸,

JW大暴走…
我完全理解你的處境,開Ser都要受氣。

皮已
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
以上言論我要收回
為大家帶來不必要既麻煩
抱歉

引用:
原帖由 rmexsang2012 於 2014-1-31 12:02 AM 發表
你唔講我真係唔記得你係admin
難聽d講句
你咪唔好開SER lo
反正我都冇玩好耐
唔爭在永遠都唔玩
學某人話齋我都已經做左JW Ser公敵,返唔到轉頭
你唔開SER我唔lun mind
到時大家等玩KF2

點樣私下解決?
約出尼隻秋?
點 ...
您唔**粗口**玩咪**粗口**搞到我地都冇得玩噤自私。

引用:
原帖由 abbus 於 2014-1-31 00:23 發表

您唔**粗口**玩咪**粗口**搞到我地都冇得玩噤自私。
我都話過我只係個茄呢啡
我話過乜野都唔需要太在意亦都唔重要
更何況我E+只係個局外人更加唔洗講

我唔想再為呢件事同你地有任何瓜割
總之我地各行各路
你有你地玩KF,我有我玩BF

各不相干

年初一都要鬧, 依條友真係冇得救, 你幾多歲? 你做過幾多份工? 你係咪有親人瓜左? 你見過世面未? 你有冇樓? 係唔係做緊老細? 你有冇仔女? 我又冇指明道姓? 你對號入座! 我幾時得罪? 你嘅思想同D BB仔爭野玩冇分別, 一定你啱矖! 你老母辛苦湊大你, 乜你分唔出乜嘢係虛擬定真實? 毒男? 食左藥未?
•*´¨`*•.,¸¸,

回復 6# 的帖子

係ar
我係毒男ar
唔係都當我係lo好無
我現實冇朋友架ok?
我條命生得係咁賤
好聽d就話係公敵
難聽d就係神憎鬼厭,人見人憎
vlan都唔例外
所有事都係我搞出既
我係罪魁禍首
來吧!JW Ser既人
你地團結一致
打倒我呢個死毒lun
消滅我呢個眼中釘
你地就天下太平
咩問題都解決哂

幾個月前先玩番, 重玩之前未經歷過被TK 唔評論~
但樓上果位朋友啲言論態度令我諗起以前女朋友..
成日講晦氣說話, 要人哄, 日夜疲勞轟炸,
做你女朋友應該會幾辛苦
-----------------------------------------------------------------------
無人話你命賤、公敵、人憎鬼厭
亦無人話你係咩罪魁禍首、眼中釘
其實無必要貶低自己、講晦氣說話去引起注意。

Fine,依家你成功引起左JW注意喇,不如平心靜氣嘗試去解決件事好過。
提出你既推論、論點、論證同立場,最後比建議,
事實上JW係server administrator,佢的確有權去選擇接唔接受您既建議。
如果佢接受既,一舉兩得,睇下結果係點再決定需唔需要有下一步行動;
如果佢唔接受既,咁您咪要接受佢嘅「唔接受」囉,無得逼。
sometimes you just need to learn to compromise.

如果係懷疑有人外掛既,拍片觀察、建議安裝傷害/統計插件,向管理員提出質疑&提交證據/建議;
如果係被惡意TK既,先向對方嘗試磋商,情況無改警/惡化既話,咪向管理員備案,不過我印象中JW ser好似無明文規定server regulation rules(可能我搵唔到 ) ,that's it.
真係可以做既我推斷應該只係大約以上幾步,始終JW Ser係私服&即使係官方服務器,
亦未必有全部玩家都能共同接受既答覆,無謂強人所難,
at least you've tried what you should do, just accept their final decision when you get these done. Grow up!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

成日硬狗狗咁死比全場!11恥笑既人路過

casperpanda?

我以上講過既野我自己唔知點樣去形容
我只係識講我係有錯的
我道歉,對唔住!

貶低自己既晦氣說話
有的係出指我自己
亦有的係出指vlan kf既人

個d事以經講左好幾次
結果都塵埃落定
不需要再重復吧

或者我確實係有埋怨過佢
我不過我亦都冇好表名咁去責怪佢(可能今次算係例外)
佢唔接受我亦都冇辦法
我亦都冇能力去逼人/強人所難
我亦都冇去咁做(或者你死我亡呢D算係)

其實呢d野都係我個人產生出尼既問題
唔需要任何證明
再繼續咁只會同大家關係惡化
甚至成為敵人(又或者已經係)
搞成咁我係有責任的
解決方法看來只有一個.....

回復 9# 的帖子

一直都係你條死毒男既問題
自己有問題先比人TK
你講個d野真係形容得自己好貼切
自己又廢唔抵得人先屈人用掛
屈人搶殺數呢d麻煩野
你勁既又會比人搶到殺數???
至從你唔抵得人tk開始
成隻狗咁嘈就以經係公敵la
洗鬼等依加
解決你呢個罪魁禍首咪咩問題都解決哂lo

回復 11# 的帖子

唉,搞乜鬼ar
既然咁憎我
我早就已經順你意走了
還飄出來幹甚麼ar
教主
----------------------------------------------------------------
好!繼人妖,基佬,BOT......之後

我亦都個「稱號」

叫做毒男

引用:
原帖由 rmexsang2012 於 2014-1-31 14:45 發表
唉,搞乜鬼ar
既然咁憎我
我早就已經順你意走了
還飄出來幹甚麼ar
教主
----------------------------------------------------------------
好!繼人妖,基佬,BOT......之後

我亦都個「稱號」

叫做毒男 ...
我哋似乎逼癲咗個賤種
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=603262&extra=page%3D1&page=4

引用:
原帖由 感冒童 於 2014-1-31 18:21 發表

我哋似乎逼癲咗個賤種
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=603262&extra=page%3D1&page=4
咦,你戇9症又發作?

唔記得食藥咩?

真係慘,依家D年輕人完全忘卻你既功榮。

想當初,偉大既你竟以身作則,用行為去發明左「戇9」呢個形容詞~

現下,呢個形容詞如火如茶,個個口靚仔成日係到講「戇9、戇9」,卻忘記背後既發明者。

真係委屈你囉~

如果可以既話,我想頒個「諾具爾戇9獎」比你,以表達你多年黎所遭受既不甘及屈苦,如何?

玩隻game做乜搞成咁 唉~

34 123
發新話題