發新話題

[交流] 2013人氣動畫TOP10(已出)

[Close]
引用:
原帖由 To-波. 於 2014-1-9 12:05 發表
惡魔高校

約會,,,,,,,。,
呢兩套一定入唔到

因為都要女性個D票高先得

得男性票係會輸XD

約會都有DD可能,因為D衫夠靚

我估..

巨人 3甲內

境界的彼方  10甲內(我未睇..睇人氣估)

東京闇鴉 10甲內

我的腦內戀礙選項 10甲內

噬血狂襲 10甲內

記錄的地平線 10甲內

KILL la KILL 希望3甲內 10甲內

青春紀行 10甲內

銀之匙 10甲內..希望5甲內 太有意思

影子籃球員 (多女性粉絲) 10甲內

超科學電炮 (雖然好爛..只係多粉絲) 5甲內

銀魂  10甲內

就咁..愈近10月愈有著數..而且今年2013年都無咩神作出現...而巨人咁多話題..估計第1

2011年雖然小圓話題多..但係都比未聞既劇情搶左第1

2012年就
刀劍都話題多..但輸左比FATE ZERO(我重未睇XD..年年第一名D動畫未睇)

引用:
原帖由 3.14 於 2014-1-10 00:59 發表
刀劍輸比FZ正常
我覺得刀劍個劇本唔會輸比FZ

只係A-1無能...專住錯左位

刀劍粉絲一定唔會少過FATEZERO

引用:
原帖由 Accelworld 於 2014-1-10 13:51 發表
2個都好正,FATE/ZERO 電影FEEL ^^
BTW,巨人動漫係好睇,但係之後漫畫個D真係好一般,我既話十甲不入
佢搞到進擊呢個字好多地方惡搞

好多人惡搞OP

所有TOP 都係睇人氣

引用:
原帖由 hgc081413 於 2014-1-11 18:44 發表
我的腦內戀礙選項  
好睇 ED又好廳
的確..睇極都想睇

反而FATE ZERO 出左新就睇..無咩睇完一集繼續睇既感覺

引用:
原帖由 3.14 於 2014-1-12 16:28 發表

你講得岩。人類都有高低之分
所以神作係唔需要比低等D既人明
你覺得人地 低等 咁好簡單 最後你都係低等

不嬲評分既係D專業人士 所以都係等睇結果

每個人都有自己既神作,自己覺得FATE ZERO 天下第一 但你睇下佢D 下載率 同其他作品比較其實差唔多

睇既人數差唔多,只不過D人會唔會去支持佢

我就對遠野志貴個套野有興趣D 係遊戲+小說+漫畫+大量對戰遊戲 但套動畫就..唉

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2014-1-18 00:35 發表

所謂既專業人士都會帶有主觀,正如食評家一樣,樣野你係唔食既你就唔會覺得佢係好食

至於FZ的確唔係天下第一,但暫時黎講都係我NO.1 不過你講下載率,不如去睇下BD銷量,其實佢都好突出

月姬不嬲係業內既一個傳奇,由同 ...
bd銷量基本上只限日本人氣..國外買要透過網上訂購...唔係日本既話好少人真係會訂..除左超級鐘意同粉絲
專業人士唔係同觀眾咁睇套野..佢會睇返套野既其他各方面...

而且佢地應該nn年前已經睇acg...都係比觀眾更明白邊套較好...雖然主觀係有..咁其實係較客觀既主觀姐

我係睇呢個

http://www.acfun.tv/v/ac998019

全部一次過睇...

2013年基本上係進擊的巨人大勝

不過 點解女性角色唔係三爺....係炮姐..就知炮姐黨D刷票無節操(2萬個妹妹投票?)
之後男性聲優...其實聲優呢樣野...都係睇返咁多年既人氣..所以娘娘今年配兵長都係得第2..第1係福山...魯路修真係人氣長久
巨人不是全勝的

女聲優就慘啦..超多女聲優VS..炮姐個位聲優就第10比人KO左XD

釘宮 香菜年年包第1同第2...釘宮就算配咁少角色都可以頂住第2名已經算好好..我已經好感動...

香菜咁多角色配..唔第1都好難..但無咩好感..

人氣動畫...巨人第1 炮姐第2

估唔到粉絲2萬刷票輸左比巨人...

不過京阿尼都係10名內拎左好多...老虛都拎左2套10名內

引用:
原帖由 Reeve. 於 2014-2-4 20:14 發表
大老師無上榜
我都諗唔到大老師點解無上榜..

明明BD賣到無晒貨...

發新話題