47 1234
發新話題

[交流] 2013人氣動畫TOP10(已出)

[Close]

2013人氣動畫TOP10(已出)

點解我覺得好睇個d唔入圍/.\
我妹都係排第10 喊出黎

人生若只如初見。

惡魔高校

約會,,,,,,,。,

回復 2# 的帖子

巨人掛................................

排名WFCWFCWFCWFCWFCWFCWFCWFCWFCWFCWFCWFCWFCWFC

引用:
原帖由 To-波. 於 2014-1-9 12:05 發表
惡魔高校

約會,,,,,,,。,
呢兩套一定入唔到

因為都要女性個D票高先得

得男性票係會輸XD

約會都有DD可能,因為D衫夠靚

我估..

巨人 3甲內

境界的彼方  10甲內(我未睇..睇人氣估)

東京闇鴉 10甲內

我的腦內戀礙選項 10甲內

噬血狂襲 10甲內

記錄的地平線 10甲內

KILL la KILL 希望3甲內 10甲內

青春紀行 10甲內

銀之匙 10甲內..希望5甲內 太有意思

影子籃球員 (多女性粉絲) 10甲內

超科學電炮 (雖然好爛..只係多粉絲) 5甲內

銀魂  10甲內

就咁..愈近10月愈有著數..而且今年2013年都無咩神作出現...而巨人咁多話題..估計第1

2011年雖然小圓話題多..但係都比未聞既劇情搶左第1

2012年就
刀劍都話題多..但輸左比FATE ZERO(我重未睇XD..年年第一名D動畫未睇)

刀劍輸比FZ正常
奇策士とがめ。

引用:
原帖由 3.14 於 2014-1-10 00:59 發表
刀劍輸比FZ正常
我覺得刀劍個劇本唔會輸比FZ

只係A-1無能...專住錯左位

刀劍粉絲一定唔會少過FATEZERO

回復 7# 的帖子

2個都好正,FATE/ZERO 電影FEEL ^^
BTW,巨人動漫係好睇,但係之後漫畫個D真係好一般,我既話十甲不入

引用:
原帖由 Accelworld 於 2014-1-10 13:51 發表
2個都好正,FATE/ZERO 電影FEEL ^^
BTW,巨人動漫係好睇,但係之後漫畫個D真係好一般,我既話十甲不入
佢搞到進擊呢個字好多地方惡搞

好多人惡搞OP

所有TOP 都係睇人氣

巨人套垃圾10甲內已經比多佢喇

惡魔高校惡魔高校惡魔高校惡魔高校

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-1-10 01:31 AM 發表

我覺得刀劍個劇本唔會輸比FZ

只係A-1無能...專住錯左位

刀劍粉絲一定唔會少過FATEZERO
睇埋先講

Fz論畫質 力壓動畫界九成半以上動畫
音樂  日本四大bgm作家之一  而隻雙方既格調係完美配合
劇本  短短廿五集寫左幾多野你知唔知?
          1眾master參戰理由
          2眾servent參戰理由
          3master背景
          4眾英靈傳說
仲有好多好多再加上TM世界觀

最重要一點,唔好忘記佢係"前作"好多地方都有好大限制
睇完再去細味下點解套野會叫Fate/Zero

回復 12# 的帖子

fd 有同感 希望fatestaynight可以重制番似fatezero畫質

引用:
原帖由 Accelworld 於 2014-1-11 05:08 PM 發表
fd 有同感 希望fatestaynight可以重制番似fatezero畫質
唔洗希望,直頭係同一質素

我的腦內戀礙選項  
好睇 ED又好廳

47 1234
發新話題