42 123
發新話題

管理員 VIP會員無確實根據被版主扣至乞丐階段

[Close]

管理員 VIP會員無確實根據被版主扣至乞丐階段

致管理員:

我是一名三個月VIP用戶 使用貴站的服務只有短短一個月

我本人於 會員自貼區內上傳了個人的三張照片

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=602329&extra=page%3D1&page=1

我有理由相信 該區版主於沒有真實證據的情況下

他根據會員SpaWN★ 於#7 所提供的所謂Google搜尋

去判斷我是使用假相 然而扣我2威望.

--------------------------------------------------

根據自貼區版規 最後更新時間為: 2012-7-9 13:37

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=500138&extra=page%3D1

8.未得他人同意切勿擅用他人照片作任何用途

版主/管理員有權要求樓主認證 如果樓主不從,會立即關帖!

參考版規內的說明 若版主/管理員有合理的懷疑樓主的照片真假

可以要求其認證 否則立即關帖

內文從沒有提及到要扣威望 然而我現在卻被扣了兩威望

----------------------------------------------

我相信vlan是一個公平公正的平台 購買vlan vip的原因是想支持一下貴平台

麻煩務必解決我的疑問 謝謝!

隱。

你想另我覺得個幾張相係你本人既話
麻煩你認證返
必須包括有「VLAN字眼&VLAN名」

仲有,唔知你有冇認真咁睇過我定既版規
同埋,你POST裏面冇任何字眼證明到係你自己.
跟住我定既版規第十四條
14. 認證如果冇vlan 字樣, 版主有權刪改或扣分

解釋得夠唔夠清楚?

引用:
原帖由 超人B-) 於 2013-12-29 23:42 發表
你想另我覺得個幾張相係你本人既話
麻煩你認證返
必須包括有「VLAN字眼&VLAN名」

仲有,唔知你有冇認真咁睇過我定既版規
同埋,你POST裏面冇任何字眼證明到係你自己.
跟住我定既版規第十四條
14. 認證如果冇vlan 字樣, 版 ...
其實會唔會係你自己都唔清楚自己定下既版規?

根據你版規咁多條 無一條有硬性規定要人去認證

既然我個貼內無認證字眼 你又何以拎第14條黎刪改我積分?

----------------------------------------------------------------------------

就算當你有晒證據去證明我係假相 根據你自己定下既版規

第1次:轉貼別人的相,積分歸0

又何以去扣我2分呀? 會唔會你處理手法有個人情感呢?

隱。

所謂Google搜尋

BTW 你用人地D相既動機係咩?

又要拎人地相貼上黎玩

玩完出事又要叫救命

真係不知所謂
btw洗唔洗我送幾分比你呀         

講咁多做乜春姐

如果係你黎嘅,咁你咪重新影張有你vLan名嘅相囉

反正你都出左樣,唔爭在影多次,證明自己

大巴大巴咁車落spawn同超人b塊面囉

係度叫春有乜用啊?

唔好意思,你啲行為真係好似啲小學生係度扭

引用:
原帖由 SpaWN★ 於 2013-12-29 23:52 發表
所謂Google搜尋

BTW 你用人地D相既動機係咩?
根據用戶申訴版規: 另外, 請與事件無關者不要作出不必要的回覆, 否則將會扣分或禁言處理

雖然於此事情內我有提及你的名字 但我正在申訴的問題是 版主的執法手法疑有不恰當的地方

我將報告給管理員 你的不合法行為
隱。

引用:
原帖由 雄. 於 2013-12-29 23:59 發表

根據用戶申訴版規: 另外, 請與事件無關者不要作出不必要的回覆, 否則將會扣分或禁言處理

雖然於此事情內我有提及你的名字 但我正在申訴的問題是 版主的執法手法疑有不恰當的地方

我將報告給管理員 你的不合法行 ...
唔關我事既

點解個POST有我名

講咁多做咩姐..認命吧啦 你     77777

不用再多說 版規是版主個人去訂製 我己CAP圖

我也只是根據版規去力爭 請不要再說任何無意義的說話

耐心等待管理員來處理
隱。

面就人地俾,下一句係咩大家都知。

同埋我好相信,山雞永遠唔會飛上枝頭變鳳凰,
就算佢係百鳥面前點樣表演,其他鳥都只會覺得佢係小丑

記住,狗熊就係狗熊,唔係做英雄嘅材料,亦冇資格

我講左咩,自己參透下。

11樓又用我金句
對住d 狗類 老屎類 都唔太想對牛對琴
btw你據乜狗野力爭姐  係你既咪post相上黎認證囉
係到講經咩

其實我覺得你幾岩

引用:
原帖由 -_ZvEr 於 2013-12-30 00:16 發表
11樓又用我金句
對住d 狗類 老屎類 都唔太想對牛對琴
btw你據乜狗野力爭姐  係你既咪post相上黎認證囉
係到講經咩
幾時用你金句啊?

引用:
原帖由 雄. 於 2013-12-29 11:47 PM 發表

其實會唔會係你自己都唔清楚自己定下既版規?

根據你版規咁多條 無一條有硬性規定要人去認證

既然我個貼內無認證字眼 你又何以拎第14條黎刪改我積分?

-------------------------------------------------------- ...
不如你同我解釋一下點解個位會員會係網上搵到張相
咁樣好難唔令我覺得你係網上偷相用

同埋注意下你既語氣
你何以見到我扣分會有個人情感?

42 123
發新話題