發新話題

無聊輕鬆玩街場 遇見29黃

[Close]
引用:
原帖由 YellowC. 於 2013-12-8 11:20 發表
ytc定佢細佬退左信唔好搞咁多野啦...29黃唔係好串姐
你識佢? 你係佢FD? 你又知佢唔係好串咀?
係佢約我團戰嫁WOR 話出正選打我/....\
我搞咁多咩野先???  唔好做架兩得5得

不如你自己回想一下,at英打at英你先死個4獲就走去hi人老"凍"個陣d語氣?
團呢就ccy接既,unity個名都係佢比既,不過你要打咪打囉你個團咁多人係咪?
沉日就真係5得閒今朝我都反工,電話pm左你麻煩你地團搵個人聯絡下
歡迎貴團黎mk陽光搵我做個fd 我長期坐67,68個d位

今日打要9點後先有人 ,或者你同ccy傾左打unity先

大戰一觸即發
又有野睇了

引用:
原帖由 兒歌三百首 於 2013-12-8 15:40 發表
大戰一觸即發
又有野睇了
對唔住我無資格落場打呢d,都係後面d大佬打,同你一齊睇戲先

YTC係**侮辱成份**

引用:
原帖由 淫賤小JJ 於 2013-12-8 08:55 發表
29黃? 圖狗來喎
咩事先?我呢幾個月都坐網吧點mh

29黃是29:victory::victory::victory::victory::victory::victory::victory::victory::victory:

快啲打想睇。。。。

引用:
原帖由 29黃 於 2013-12-8 15:38 發表
  不如你自己回想一下,at英打at英你先死個4獲就走去hi人老"凍"個陣d語氣?
團呢就ccy接既,unity個名都係佢比既,不過你要打咪打囉你個團咁多人係咪?
沉日就真係5得閒今朝我都反工,電話pm左你麻煩你地團搵 ...
個陣我好似同CCY 吹緊水咁 你對咩號入座??? 俾我上忍直爆嬴左唔爽咩?

打機打上腦? 要人去網吧搵你?
邊個有你咁多時間去毒丫= =?
晒氣........  你有人先出聲啦  扮咩俾個電話我 之後玩潛水??
有心打既約實個時間啦... 你D聯絡方式真心冇興趣要
歡迎隨時SD信來我團

原來你係同CCY吹緊水,但係果日CCY係網吧度坐我格離炸WO,點解我地FEEL5到你同我地吹水既?
喂個日明明比你地上忍直爆左個場我都無出過聲我地再開過個場有問侯過你?,係第二場你玩真田死4 HI人AUNTI話我地打到好似打團咁係咪真係咁想嬴啊?HI你老凍...咁我先出聲應機WO,你5係扮失憶啊?
潛咩水姐,我留左電話你搵我5到咩而家?我無打過團5識呢D野,你同CCY傾得5得?

我無叫過你出網吧打,我只係唔介意你地出黎搵我姐
你鍾意係屋企打咪屋企打,咁都要搵搵人先得嫁-.-我地因為有人要反工同考DSE唔係成日ONLINE, 最好約9點後

dd sm

引用:
原帖由 [UnioN]SinG. 於 2013-12-9 15:22 發表
dd sm
拿我無5聽電話,無唔回WTSAPP嫁我D隊員應曬我機問幾時打我都好想知

引用:
原帖由 29黃 於 2013-12-9 15:24 發表
拿我無5聽電話,無唔回WTSAPP嫁我D隊員應曬我機問幾時打我都好想知
打就係POST度講底時間.....唔好咁多廢話... 係呢度講底時間 你幾時叫到人?? 重點

發新話題