發新話題

[交流] 【脫宅神作】White Album2交流帖

[Close]
第1季理奈最正暫時 仲未睇完
奇策士とがめ。

眾卿家 你地建議係睇動畫先定玩GAME先?

引用:
原帖由 無撞 於 2013-11-30 19:32 發表
正常睇完...講得條動畫線行得唔係自己鐘意既..先會去玩GAME

引用:
睇完先進攻game

引用:
原帖由 3.14 於 2013-11-28 03:27 發表
我就唔明點解男主角鍾意女主角但係又同其他人甘樣
但係佢又唔係好似人渣城甘唔用腦。
所以我唔明E套野男主角係度諗乜,我開始睇唔明
應該系主要都系想say男主角冇左同女主個種深感情姐

感覺動畫就係通食路線
理奈最正,唔好逼我玩GAME。
奇策士とがめ。

引用:
原帖由 3.14 於 2013-11-30 06:19 AM 發表
第1季理奈最正暫時 仲未睇完
第1季最後...OP

引用:
原帖由 碎.星 於 2013-12-1 17:46 發表
第1季最後...OP
第一季 男主角成為左ACG四大渣之一

誠哥其實唔應該咁早死..

明明有你的小鎮 青大兄人渣幾倍...

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-12-1 21:12 發表

第一季 男主角成為左ACG四大渣之一

誠哥其實唔應該咁早死..

明明有你的小鎮 青大兄人渣幾倍...
青大先唔渣                                        .

引用:
同時進行

有d睇唔明第一季第一集講d咩 男主性格真係有d

第一季已睇完,結局還可以,
果然理奈先係我碟菜
準備進攻第2季。
奇策士とがめ。

第1集就講起第1季女主角 估唔到係10年後,
由崎都30幾
奇策士とがめ。

我想問隻game係pc定係ps3定係psv?

搵唔到pc既
奇策士とがめ。

引用:
原帖由 3.14 於 2013-12-3 18:31 發表
我想問隻game係pc定係ps3定係psv?

搵唔到pc既
3個版本都有
PC版我有放到seed
引用:
原帖由 JustForYou 於 2013-11-24 07:54 發表
常見問題:

Q:White Album1和White Album2 的關係是?
A:WA2係WA1後10年的故事
只會有某D數場合提起WA1的角色
好似今集春希一開始係音樂室提起的森川由绮
就係WA1的女主角
另外最後有Show White Album的作曲和作詞
作曲的緒方英二係WA1的重要配角
WA1和WA2的關係就係咁多

Q:先玩左遊戲會唔會無咁精彩?
A:唔會。玩完遊戲仲可以睇到更多野。

***以上copy自某討論區

以下送上我辛苦搵返黎粒seed

http://forum.oiihk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=74101

發新話題