發新話題

[交流] 【脫宅神作】White Album2交流帖

[Close]
上星期睇完第7集 之後搵緊pc版down好想知之後會點@@

睇緊第1季 理奈完全係我碟菜。
奇策士とがめ。

引用:
原帖由 天鎖☆斬月 於 2013-11-25 20:21 發表
上星期睇完第7集 之後搵緊pc版down好想知之後會點@@
3樓有seed
引用:
原帖由 3.14 於 2013-11-25 22:17 發表
睇緊第1季 理奈完全係我碟菜。
其實都唔應該叫第一季 兩套除咗歌之外就冇咩關連
btw 1係走由崎路線 加上個主角咁嘅性格加埋啲背景 我諗你會睇到吐血

引用:
原帖由 JustForYou 於 2013-11-25 22:37 發表
3樓有seed

其實都唔應該叫第一季 兩套除咗歌之外就冇咩關連
btw 1係走由崎路線 加上個主角咁嘅性格加埋啲背景 我諗你會睇到吐血 http://forum12.hkgolden.com/faces/s ...
由崎我麻麻炸WOR理奈更好
奇策士とがめ。

引用:
原帖由 3.14 於 2013-11-25 22:41 發表

由崎我麻麻炸WOR理奈更好
我都唔好由崎 係套動畫走由崎路線姐
之前睇到14,5集都頂唔順棄咗 只可以話wb2更神更好睇

引用:
原帖由 JustForYou 於 2013-11-25 22:48 發表
我都唔好由崎 係套動畫走由崎路線姐
之前睇到14,5集都頂唔順棄咗 只可以話wb2更神更好睇 ...
睇1套野我接受唔到唔睇第1就睇第2就算劇情完全唔一樣。
奇策士とがめ。

我比較想知佢PS3個隻版 會唔會移植版去PC
佢PS3多左小小3年個到做個D咩

引用:
原帖由 天鎖☆斬月 於 2013-11-25 23:15 發表
我比較想知佢PS3個隻版 會唔會移植版去PC
佢PS3多左小小3年個到做個D咩
PS3?新GAME黎?
奇策士とがめ。

進度第1季12集
女主角個無口經理人都唔錯
奇策士とがめ。

始終都系鍾意理奈多

無論game定動畫

最中意胃痛
動畫遲下一定追
可以既話想玩GAME
不過唔知得唔得

引用:
原帖由 無撞 於 2013-11-27 07:52 發表
最中意胃痛
動畫遲下一定追
可以既話想玩GAME
不過唔知得唔得
邊有咁多時間玩完GAME 再玩動畫- -"

不過呢套野第一季已經搞到我胃痛..

1代2代都玩過GAME..動畫只睇左第一季..第一季做得幾有心度XD

我就唔明點解男主角鍾意女主角但係又同其他人甘樣
但係佢又唔係好似人渣城甘唔用腦。
所以我唔明E套野男主角係度諗乜,我開始睇唔明
奇策士とがめ。

down緊第一季 腦補

引用:
原帖由 3.14 於 2013-11-28 03:27 發表
我就唔明點解男主角鍾意女主角但係又同其他人甘樣
但係佢又唔係好似人渣城甘唔用腦。
所以我唔明E套野男主角係度諗乜,我開始睇唔明
都話會睇到你吐血架啦

發新話題