18 12
發新話題

[交流] 邊一套係最強脫宅作?

[Close]

邊一套係最強脫宅作?

邊一套係最強脫宅作?

脫宅作..字面解釋姐係脫宅

你睇完就唔會再宅既意思...邊一套有呢種神力比你幾個星期唔睇ACG?

我第一套係school days 足足4個星期沒理會過acg的東東...
當年...太年輕...少看acg的情況下..1level去看了這套高級作品。

當年的好喜歡看戀愛校園類....喜歡水手服...在戀愛校園類的類別找到一套叫SCHOOL DAYS
的作品

大家都評5星...所以我去看,但我在第8集開始覺得不對路...NTR..男主角沒逆轉環境

在結局還沒有光環...令我怕怕了4個星期,當時考試默書都比平日上升了30%的分數

你們邊一套看完會脫宅?

白色相薄2會不會你其中一套?

唔清楚

我第一套都係school days
=.=當年仲系小學生 一睇就去比人插死果到睇完之後幾年無睇過動漫

睇得太多,唔記得。
最早睇既動漫好似係火影
奇策士とがめ。

引用:
原帖由 3.14 於 2013-11-10 02:54 發表
睇得太多,唔記得。
最早睇既動漫好似係火影
脫宅作喎

btw 咁點解你地仲未脫

無脫宅作
入宅作就有 當年家教 第1集追到140左右
其實如果相比起依家d長篇動漫140唔算多=
用佐個幾星期追哂

宅就是宅
點樣都脫唔到-.-
呢家動漫日新月異
點樣脫都脫唔到0.0
就算脫到一套動漫
後續又有一套新既動漫引你入局~

老虛茄汁作

對我黎講就係FZ
果年睇完之後有好多動畫都西走,唔去睇

除非套野好特別,唔係都滿足唔到我

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2013-11-10 13:28 發表
老虛茄汁作

對我黎講就係FZ

沙耶之歌係我GAL GAME入宅作...成件事係好有問題

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2013-11-10 13:28 發表
老虛茄汁作

對我黎講就係FZ

老虛D片實在太神
好想睇小圓新劇場版

愛的戰士作品集 + 1
話說有無同路人

引用:
原帖由 Reeve. 於 2013-11-11 01:34 發表
愛的戰士作品集 + 1
話說有無同路人
冇... 之前冇留意到 依家咁樣好想睇

係咪一定要一早預訂

引用:
原帖由 無撞 於 2013-11-11 07:53 發表
冇... 之前冇留意到 依家咁樣好想睇

係咪一定要一早預訂http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20080713124510/evchk/images/1 ...
要排隊預訂
依家應該無飛 .. 有都係黃牛
開賣頭兩日仲有人顛到係信和門口排通頂

引用:
原帖由 Reeve. 於 2013-11-11 13:10 發表

要排隊預訂
依家應該無飛 .. 有都係黃牛
開賣頭兩日仲有人顛到係信和門口排通頂
本身幾錢

引用:
原帖由 無撞 於 2013-11-11 23:06 發表

本身幾錢
280 ... 食水深到

18 12
發新話題