發新話題

[交流] 話題已完

[Close]
睇左一集
其實幾好睇
冇乜問題
人生若只如初見。

回復 31# 的帖子

係無乜問題只係樓主得行無野做係咪都post 睇左小小又post正到最後咪比成班人插

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-11-6 12:26 發表

你咁同劇透有咩分別? 請反日字眼

咁我主題有咩錯? 佢個樣個陣唔崩?

個式神果一個時間唔係死左或消失左? 2集就完成SCHOOL DAYS個12集

我斷章取義又何解? 請用未知劇情既角度黎諗呢件事,唔好斷章取義 ...
劇透你又有得嘈唔劇透你又有得嘈你威哂啦

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-11-6 12:26 發表

個式神果一個時間唔係死左或消失左? 2集就完成SCHOOL DAYS個12集

我斷章取義又何解? 請用未知劇情既角度黎諗呢件事,唔好斷章取義 ...
我睇都未睇,你1樓算唔算劇透
奇策士とがめ。

引用:
原帖由 3.14 於 2013-11-6 18:27 發表

如果我係佢 我就會咁講
標題都暗示會劇透 你仲入?
:(:(

引用:
原帖由 R-果然翁 於 2013-11-6 18:38 發表
如果我係佢 我就會咁講
標題都暗示會劇透 你仲入?
其實佢標題已經暗示左套野講乜:(
奇策士とがめ。

引用:
原帖由 3.14 於 2013-11-6 18:55 發表

其實佢標題已經暗示左套野講乜
如果我係佢 我又會咁講
明知係我開既post 仲睇標題?
:(

引用:

你自己開個POST 黎比咁多人插
就知有問題啦
你重要咁厚顏無恥咁係到問人自己
錯D咩?我所謂GE 劇透只係動漫第5集
你自己冇睇叫劇透?唔該你睇哂動晝先開post啦
唔睇哂右係到學人講呢講路唔係斷章取義?

睇就睇啦咁都好嘈 關post味得嘈乜

套野D尺度 同D劇情SAD到無敵

你睇果幾集係到話人成套野/.\果d 叫咩
3.14 殺北斗果個傲嬌邪惡囡你杯茶.口.
估唔到你鍾意e 個type ge 女女a_a

引用:
原帖由 R-果然翁 於 2013-11-6 19:17 發表
如果我係佢 我又會咁講
明知係我開既post 仲睇標題?
SORRY唔小心望到炸/.\
奇策士とがめ。

引用:
原帖由 alantam 於 2013-11-6 20:15 發表
套野D尺度 同D劇情SAD到無敵

你睇果幾集係到話人成套野/.\果d 叫咩
3.14 殺北斗果個傲嬌邪惡囡你杯茶.口.
估唔到你鍾意e 個type ge 女女a_a
通常E D都係貧雨,冇記錯佢都有少少雨量
吸引左我
奇策士とがめ。

回復 42# 的帖子

發現蘿莉控 a_a

我稱佢為mk蘿莉巴麻美= =

引用:
原帖由 3.14 於 2013-11-6 18:27 發表

咁我題目係只限第2集既劇情,無話第5集既劇情,我真係未睇第5集..就唔應該講第5集既劇情..我呢個唔係更新帖,所以唔應該咁做...例子就係巴哈D動漫區..都係分開一集一集一個帖,唔會有出現你地呢類型既問題

呢類型既POST 寫明第2集既話就唔算劇透,你唔好Y曲事實
引用:
原帖由 alantam 於 2013-11-6 20:11 發表

你自己開個POST 黎比咁多人插
就知有問題啦
你重要咁厚顏無恥咁係到問人自己
錯D咩?我所謂GE 劇透只係動漫第5集
你自己冇睇叫劇透?唔該你睇哂動晝先開post啦
唔睇哂右係到學人講呢講路唔係斷章取義? ...
多人插就有問題? 何出此言? 又咪係黎黎去去個4條友..只不過其他人唔出聲廢事有事上身

我依家就係唔Like套野..唔睇晒套動畫,只係講第2集我既感受,你想插,你慢慢插爆佢

發新話題