發新話題

[交流] 話題已完

[Close]
引用:
原帖由 別理 於 2013-10-21 03:56 發表
點會ntr阿 明明兩條女同一人黎

haha

理解吾到點樣又似school day 又ntr   明明北斗式神黎

做咩講講下東京閽鴉放張雪菜圖出黎

引用:
原帖由 ゞWizarD_- 於 2013-10-21 20:45 發表
理解吾到點樣又似school day 又ntr   明明北斗式神黎
你講左我唔想劇透個樣野你要俾人話威威了

0.50-0.54
如果你仲係SEE唔明 咁你真係無解了
另外請你快D SEE 第3話 第3話 暗示左無限次

言語上(同男主角溝通 同男主角個FD溝通 ) 行為上 飾品上(最尾) 都暗示左.

引用:
原帖由 Believe. 於 2013-10-23 06:10 發表
0.50-0.54
如果你仲係SEE唔明 咁你真係無解了
另外請你快D SEE 第3話 第3話 暗示左無限次

言語上(同男主角溝通 同男主角個FD溝通 ) 行為上 飾品上(最尾) 都暗示左.

dZOTcT0jvso ...
睇小說的表示連暗示都唔洗暗

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-10-19 22:12 發表
套東京闇鴉 男主角係第2集好崩

真係第一集已經NTR架啦

第二集重死Q左...套野D尺度 同D劇情SAD到無敵

依家男主角開始同女主角一齊...都唔知點解要用條舌頭畫星星...有D變態

北斗有D似秀吉...點解咁早死...成套野N ...
老老實實你有冇認真睇過套
唔好比我睇死你,估唔係HEA 住睇咩
之後就斷章取義認為套野係NTR
其實一個一個GE NTR位都係為左跟住GE
劇情所埋下GE伏事,你有認真睇動晝最後果集就知
個女主角一直都係夏目(果條繩咁明顯)
,北斗只係佢GE式神,晝星星係為左令男主角成為女主角GE
式神,你E D POST 唔知係想比人插定係想昆$
我就睇唔到過眼
成個故事用式神去貫穿成個故事
唔同人右有唔同GE故事
右係一D童年時GE誤會同約定
帶返出現在
完完全全套野係一套唔錯GE動漫
有完整故事,有伏筆
跟本唔係你口中GE SAD 漫

未睇
奇策士とがめ。

回復 23# 的帖子

味睇過就要睇啦
LINK都比埋你右點話http://donghua.dmzj.com/donghua_info/2929.html

D女係我碟菜決定追了
奇策士とがめ。

樓主你個腦係唔係生係屎忽,睇D唔睇D,一定係有D小插曲,套套HAPPY ENDING有咩好,你唔好去睇天線得得B,又HAPPY ENDING,又適合你睇,一次滿你兩個願望,如果你要第三個願望,你睇完天線得得B話我知,第三個願望係咩

睇到第2,乜野NTR乜都見唔到
奇策士とがめ。

我發覺殺左北豆果個女仔唔錯
奇策士とがめ。

強帖留名

引用:
原帖由 alantam 於 2013-11-5 23:17 發表

老老實實你有冇認真睇過套
唔好比我睇死你,估唔係HEA 住睇咩
之後就斷章取義認為套野係NTR
其實一個一個GE NTR位都係為左跟住GE
劇情所埋下GE伏事,你有認真睇動晝最後果集就知
個女主角一直都係夏目(果 ...
你咁同劇透有咩分別? 請反日字眼

咁我主題有咩錯? 佢個樣個陣唔崩?

個式神果一個時間唔係死左或消失左? 2集就完成SCHOOL DAYS個12集

我斷章取義又何解? 請用未知劇情既角度黎諗呢件事,唔好斷章取義

發新話題