54 1234
發新話題

[交流] 話題已完

[Close]
引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-11-7 23:51 發表

咁我題目係只限第2集既劇情,無話第5集既劇情,我真係未睇第5集..就唔應該講第5集既劇情..我呢個唔係更新帖,所以唔應該咁做...例子就係巴哈D動漫區..都係分開一集一集一個帖,唔會有出現你地呢類型既問題

呢類型既POST ...
4個?士該
引用:
原帖由 ☆大雄☆ 於 2013-11-6 00:29 發表
樓主你個腦係唔係生係屎忽,睇D唔睇D,一定係有D小插曲,套套HAPPY ENDING有咩好,你唔好去睇天線得得B,又HAPPY ENDING,又適合你睇,一次滿你兩個願望,如果你要第三個願望,你睇完天線得得B話我知,第三個願望係咩 ...
引用:
原帖由 alantam 於 2013-11-5 23:17 發表

老老實實你有冇認真睇過套
唔好比我睇死你,估唔係HEA 住睇咩
之後就斷章取義認為套野係NTR
其實一個一個GE NTR位都係為左跟住GE
劇情所埋下GE伏事,你有認真睇動晝最後果集就知
個女主角一直都係夏目(果 ...
引用:
原帖由 Believe. 於 2013-10-23 06:10 發表
0.50-0.54
如果你仲係SEE唔明 咁你真係無解了
另外請你快D SEE 第3話 第3話 暗示左無限次

言語上(同男主角溝通 同男主角個FD溝通 ) 行為上 飾品上(最尾) 都暗示左.

dZOTcT0jvso ...
引用:
原帖由 別理 於 2013-10-21 03:56 發表
點會ntr阿 明明兩條女同一人黎
引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-10-20 20:51 發表

呢張係形容school days既圖xd

school days原圖比較恐怖
講真我唔想劇透一係睇小說一係睇落去 唔好駁故唔好話一眼就睇得出.. 大把動畫唔係你一眼就睇得出
引用:
原帖由 .★小澪×. 於 2013-10-19 22:35 發表

咁人地個術係咁就係咁架啦 有幾變態ZZ
引用:
原帖由 ζaR紫﹑ 於 2013-10-19 22:27 發表
不解釋
見到都唔想講
晒氣:hug: :hug:
另外人地連睇都未睇你就講左出黎同你未睇到第5集人地講左出黎有咩分別唔同集數就唔叫劇透?
E+唔係話玩針對 係你個post根本有問題 一個就話玩野姐 唔通咁多人一齊夾埋咩 見你唔回post都以為你反省緊我都冇繼續講落去 點知仲番黎死雞撐飯蓋

心態問題

利申未睇套野 純粹留名

引用:
原帖由 R-果然翁 於 2013-11-8 02:30 發表
4個?士該
講真我唔想劇透一係睇小說一係睇落去 唔好駁故http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20080713124411/evchk/images/c ...
唔同你嘈咁多

只能說 我題目寫明第2集既事,如果未睇都入黎,係佢自己想知第2集既劇情

但唔係人人都睇左第5集既情況下,諗住個帖只係講第2集既時候有第5集既劇情就叫劇透

咩野第5集,,第5集出左啦咩?我都未睇
奇策士とがめ。

引用:
原帖由 3.14 於 2013-11-9 01:57 發表
咩野第5集,,第5集出左啦咩?我都未睇
未睇但應該出左掛

http://bt.ktxp.com/html/2013/1107/329230.html

http://bt.ktxp.com/html/2013/1107/329239.html

男主角個式神好可愛
女主角又好可愛
金髮女又好可愛

唉,唯有收埋佢地3個做後宮,,已經冇乜位。
奇策士とがめ。

其實同school days 有咩關係
人生若只如初見。

引用:
原帖由 大毛毛 於 2013-11-9 14:09 發表
其實同school days 有咩關係
純比喻 無直接關係 間接關係都係日本動畫
引用:
原帖由 3.14 於 2013-11-9 02:31 發表
男主角個式神好可愛

女主角又好可愛

金髮女又好可愛

唉,唯有收埋佢地3個做後宮,,已經冇乜位。
乜你後宮有上限既咩?

54 1234
發新話題