54 1234
發新話題

[交流] 話題已完

[Close]

話題已完

套東京闇鴉 男主角係第2集好崩

真係第一集已經NTR架啦

第二集重死Q左...套野D尺度 同D劇情SAD到無敵

依家男主角開始同女主角一齊...都唔知點解要用條舌頭畫星星...有D變態

北斗有D似秀吉...點解咁早死...成套野NTR完又死左...SCHOOL DAYS咩?

點解要畫星星?你到底有冇認真小小去睇套野?

我絕對支持樓主

...你訓醒再開post

不解釋
見到都唔想講
晒氣

引用:
原帖由 .★小澪×. 於 2013-10-19 22:25 發表
點解要畫星星?你到底有冇認真小小去睇套野?
你眼大睇錯左邊到

點解用舌頭 <---

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-10-19 22:33 發表

你眼大睇錯左邊到

點解用舌頭  
咁人地個術係咁就係咁架啦 有幾變態ZZ

引用:
原帖由 .★小澪×. 於 2013-10-19 22:35 發表

咁人地個術係咁就係咁架啦 有幾變態ZZ
一睇就知個術係用手指畫...

一睇就知係佢想引誘男主角先用舌頭

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-10-20 19:00 發表

一睇就知個術係用手指畫...

一睇就知係佢想引誘男主角先用舌頭
...張圖點show到俾我睇係用手指畫 老老豆豆我真係一下睇唔到

引用:
原帖由 R-果然翁 於 2013-10-20 19:59 發表
...張圖點show到俾我睇係用手指畫 老老豆豆我真係一下睇唔到
呢張係形容school days既圖xd

school days原圖比較恐怖

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-10-20 20:51 發表

呢張係形容school days既圖xd

school days原圖比較恐怖
講真我唔想劇透一係睇小說一係睇落去 唔好駁故唔好話一眼就睇得出.. 大把動畫唔係你一眼就睇得出

引用:
原帖由 R-果然翁 於 2013-10-20 22:28 發表
講真我唔想劇透一係睇小說一係睇落去 唔好駁故http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20080713124411/evchk/images/c/cd/Donno. ...
你講到咁威威,我講乜都無用架啦

唔好高登化,用呢D膠神圖

點解講緊東京閽鴉 又整張噬血狂襲圖出黎

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-10-20 23:04 發表

你講到咁威威,我講乜都無用架啦

唔好高登化,用呢D膠神圖
唔想劇透就威? 而且我覺得vlan既表情表達得唔夠傳神 所以用高登表情就叫高登化? 我有冇叫你用? 我有冇宣傳叫人用?

點會ntr阿 明明兩條女同一人黎

54 1234
發新話題