發新話題

[交流] 記錄的地平線 第2集虛寶

[Close]
角度與觀點不同吧
我只覺得sao感情多D囉~_~
反而第一集既地平線同sao相比差左D
無乜感情feel
異常的世界!能生存?

其實10月大把野睇
奇策士とがめ。

十月好多野都出拉...
原本放假前都未出既
呢家都出哂....
係要慢慢等齊集數姐
異常的世界!能生存?

好多野要睇落去先知既

回復 19# 的帖子

你一句講哂
都5洗我地咁多口水><
有時要引人入勝
必先要第一集好好睇先得架嘛><
異常的世界!能生存?

引用:
原帖由 『莪狠殤』 於 2013-10-9 02:22 發表
你一句講哂
都5洗我地咁多口水><
有時要引人入勝
必先要第一集好好睇先得架嘛>
係架咩- -?
我不嬲係睇到最尾先決定套野係好唔好睇...如果唔係D深度動畫咪死Q晒

刀劍套動畫都唔係好睇....打呢類GAME唔會見到觸手怪...上次係最後個幾集..隻黏怪..放觸手搞亞絲娜..重話開左個感覺系統 變左H GAME,已經對刀劍套動畫絕望XD

各有各好,起碼唔一定支持賣萌既作品

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-10-9 12:35 發表

係架咩- -?
我不嬲係睇到最尾先決定套野係好唔好睇...如果唔係D深度動畫咪死Q晒

刀劍套動畫都唔係好睇....打呢類GAME唔會見到觸手怪...上次係最後個幾集..隻黏怪..放觸手搞亞絲娜..重話開左個感覺系統 變左H GAME ...
研究員當左做怪 .......
回19# 第一集就介紹哂所有野吾好咩 又有戰鬥 又有劇情 短短一集就進入狀況 我覺得吾錯呀

引用:
原帖由 BlackStaR★武 於 2013-10-9 19:43 發表

研究員當左做怪 .......
回19# 第一集就介紹哂所有野吾好咩 又有戰鬥 又有劇情 短短一集就進入狀況 我覺得吾錯呀
各花入各眼,佢地想要師哥男主角 萌娘人妻女主角姐

我想要遊戲戰鬥性,與現實既遊戲相似一D...

呢個設定比較多人..2000萬人玩既遊戲,一定有好多奸角...之後好多奸既公會...遊戲就係最緊要勢力大..

玩獨行...必須有神裝神技術

搞到我諗返起碼奇英雄傳...今年上半年玩到80LV頂LV 頂裝80LV+10全套..武器80LV+14...神裝配神技術...(整左我成幾萬蚊HKD)

投資左幾千小時...

如果比我真實入返去遊戲世界,我應該超屈機XD

引用:
原帖由 『莪狠殤』 於 2013-10-9 02:22 發表
你一句講哂
都5洗我地咁多口水><
有時要引人入勝
必先要第一集好好睇先得架嘛>
  出得一集就話唔好睇
其實刀劍動畫真係做得好差

有時唔係好關第一集好冇睇事
如果咩都以第一集為先  咁係你角度應該好多動畫都係唔好睇

引用:
原帖由 BABY堯 於 2013-10-10 00:32 發表

出得一集就話唔好睇
其實刀劍動畫真係做得好差

有時唔係好關第一集好冇睇事
如果咩都以第一集為先  咁係你角度應該好多動畫都係唔好睇
刀劍動畫做得唔好..係應該因為A+1..

刀劍12月出特別篇..同就快第二季

回復 25# 的帖子

其實已經冇睇既必要
去到第二隻GAME 已經開始悶

引用:
原帖由 BABY堯 於 2013-10-10 00:48 發表
其實已經冇睇既必要
去到第二隻GAME 已經開始悶
哈...D人唔似你睇劇情...去睇萌娘師哥

記錄的地平線<-表示期侍

蘿莉低LV角色..唔知下場會點? 好可憐...新手更新完比人捉左去恐怖遊戲世界

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-10-10 11:57 發表

哈...D人唔似你睇劇情...去睇萌娘師哥

記錄的地平線

萌娘師哥都有d有劇情 都好好睇..

記錄的地平線同刀劍性質始終係唔同
睇落去發現根本兩回事

引用:
原帖由 BABY堯 於 2013-10-10 19:21 發表

嘛 萌娘師哥都有d有劇情 都好好睇..
記錄的地平線同刀劍性質始終係唔同
睇落去發現根本兩回事
明顯唔同

有復活...

第2集出左..超正...有飛天騎寵...神速XD

第二集職業組合 打團戰 真係好正 好有合作性 有埋技能玩似足已家d online game

發新話題