發新話題

[疑問] 我想問我地係咩關係?

[Close]

我想問我地係咩關係?

我中意左一個女仔,佢拍過五次拖,所以對感情都好絕望,唔會在咁易相信男人,我同佢係五月識,我地都有喜愛打機既愛好,係五月到六月,有一次我激嬲左佢,我就同左佢表白,之後佢就知我中意佢,佢都信我係認真,唔係玩玩下,但佢比人傷得太多,所以佢未想拍拖住,我可以等,佢一直都有好多人追,係七月到八月,我同佢差唔多係日日出街,有時我會拖住佢,佢無拒絕,有時攬住佢咁行街,好似情侶咁無分別,有時夜晚同佢坐d公園傾計,傾番佢之前d野,傾傾下我會錫佢...佢都無拒絕
但佢就係唔肯接受我住,話未想拍拖住
佢有好多男仔fd,都有好多人想追佢,我自問條件都唔算好,我真係好中意佢,唔想比人搶走佢,請問我可以點,??
我成日講錯野激嬲佢,之後都會認錯哄番佢,,,咁佢會唔會對我反感?因為有一次話對我有d反感....我真係當場喊左出黎
時間耐左我好似覺得佢對我好冷淡咁...佢對我就日日爆哂粗咁,對住我d fd就好溫柔=.= 我d fd話係因為佢信任我 先會咁??係未真...
我係呢幾個月,都有時話中意佢,問佢受唔受溝,但佢每次都無視,一係在講就嬲...
現在九月了 開學了 我同佢係唔同學校既...我驚咁樣佢會對我更冷淡,之後...慢慢..慢慢就忘記左我...我好驚...我真係好中意佢...
有咩方法可以另佢接受我..

直接問佢..
你願意做我xxx的女朋友嗎?
做一句。唔做一句,只求你答覆..
唔想再系甘拖拖拉拉,我覺得對大家都冇乜好處

佢就係唔肯答=.=
每次問都無視...一係就嬲

攬 拖 錫 抱 如無意外9成已經當左你係佢男友

只係口唔想講 可能怕羞

信我...  攬住又成 錫哂又點?
同埋就算佢話鍾意你 , 都唔代表d咩
呢d野都係表面野
我同你既經歷完全一樣 , 身為過來人既我
只送你一句 .
  得到人 得不到心

唔好睇我個情故 以為我真係咁樣收尾. 我無一直更新炸...
我個陣實在太天真啦 .最後換來咪自己傷心

引用:
原帖由 【走+ 於 2013-9-8 17:04 發表
呢d野都係表面野
只送你一句 .
  得到人 得不到心

唔好睇我個情故 以為我真係咁樣收尾. 我無 ...
有d認同!因住做備胎...
7分感動,3分真情!記住呢句說話!
你系唔系對佢好熱情先?
如果系甘你試下冷淡...睇下佢有咩反應,冷淡幾日

引用:
原帖由 【走+ 於 2013-9-8 17:04 發表
呢d野都係表面野
只送你一句 .
  得到人 得不到心

唔好睇我個情故 以為我真係咁樣收尾. 我無 ...
我地戀愛阿瑜終於畢業  

不枉我教導左你咁耐

引用:
原帖由 呀ken. 於 2013-9-8 23:51 發表

我地戀愛阿瑜終於畢業  

不枉我教導左你咁耐
人要趺過先知痛
bb ken 好想喊 做左咁耐白痴仔

我琴日問佢受唔受溝之類
佢話今年12月31號 過左12點 新一年答我
佢話 如果果陣我中追緊佢既話
:D

引用:
原帖由 丨LoK爺丨 於 2013-9-9 07:31 發表
我琴日問佢受唔受溝之類
佢話今年12月31號 過左12點 新一年答我
佢話 如果果陣我中追緊佢既話
:D

回復 9# 的帖子

甘你現在唔好咁踴躍住啦!
大把時間...應該睇情況而衝動..比d驚喜

之後呢?

之後呢

珍惜過去 放手吧=,=好[認真 拖黎拖去 唔好
NHIZ

條女根本吊高黎賣,一腳搭n船.

經過這些事才算活過吧?加油!

發新話題