28 12
發新話題

唔知咩事封左我ac....

[Close]

回復 1# 的帖子

滅絕乂街場
邊位
仲比我見到有條友係白銀團既話係分ac

回復 13# 的帖子

未丫。。仲係封。。
我兩個ac都有玩嫁。

回復 15# 的帖子

回復1.點知....係尋日彈一彈機...bluescreen,,,
       2.可唔可以俾1次機會我....初犯姐.求下你啦...
       3.好的.真係好耐無上過黎.....以後多d上黎唔該啦....

我隻眼應該無問題掛,睇唔出已經無事既用語和論據

引用:
原帖由 asd19950724 於 2013-8-22 23:44 發表
回復1.點知....係尋日彈一彈機...bluescreen,,,
       2.可唔可以俾1次機會我....初犯姐.求下你啦...
       3.好的.真係好耐無上過黎.....以後多d上黎唔該啦....

我隻眼應該無問題掛,睇唔出已經無事既用語和論據 ...
理解錯誤(我)
睇到個唔該啦 就以為.......
--------------------------------
既然有分ac 點解唔用分ac黎重新黎過

回復 19# 的帖子

求管理員比次機會佢,雖然人係我捉 冇乜說服力

我會考慮, 唔需要咁多人回覆求情.

回復 21# 的帖子

請問考慮成點~~

引用:
原帖由 紫璇 於 2013-9-23 20:56 發表
我申請左團版一個月多
都仲未批
你諗你
可能係e排得你個團申 所以3管覺得一個團唔洗理住
純個人意見

回復 24# 的帖子

玩救世既話叫埋我@@

引用:
原帖由 秘劍乂燕返 於 2013-9-23 21:54 發表
玩救世既話叫埋我@@
救世最新版------亂世時空6.0所以我已經冇玩救世
加上你個ac應該唔會解封住 大約半年後應該可以maybe解封

回復 26# 的帖子

前排先同你玩過黎@@5分鐘搞到對面走場~~

引用:
原帖由 秘劍乂燕返 於 2013-9-23 22:42 發表
前排先同你玩過黎@@5分鐘搞到對面走場~~
果個係亂世時空黎

回復 27# 的帖子

幾時再玩@@?????????????

28 12
發新話題