24 12
發新話題

又彈

[Close]

又彈

又彈機咩呀料
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你呢個係斷線

引用:
原帖由 紫璇 於 2013-8-15 05:27 發表
你呢個係斷線
斷線同彈機/彈game有咩分別.....

呢個問題唔係關場主事咩?

回復 3# 的帖子

好大分別
斷線就係呢隻情況
彈機直頭自動關game

其實你成日話彈,點解唔懷疑下自己條網/.\

引用:
原帖由 asd19950724 於 2013-8-15 19:14 發表
其實你成日話彈,點解唔懷疑下自己條網/.\
關網叉事咩
我成日講我機虧,場場lag,冇走場係彈機,
係唔知邊啲弱智唔信我冇計

回復 7# 的帖子

機廢都用到WE 我用唔到

機虧/.\囉
可能我識野少啦
引用番上面
斷線就係呢隻情況
彈機直頭自動關game

機虧我唸應該唔會做到你個畫面囉
你話係機虧而斷線更加冇人信/.\(你指果dX智)
加上信長呢D係10秒內load完既圖
部機再虧都唔會lag到你彈掛(XP以下既話我錯)
睇番你上一個貼「成部腦變反岩岩開完機感,過左12號就冇左事,得12號果日係感」
其實想問你前後彈過幾多次,成日彈?定係次次彈都唔同模式?
利申,我唔係針對你有冇走場(我沒玩絕信的...)只係覺得有疑問........

引用:
原帖由 asd19950724 於 2013-8-16 02:03 發表
機虧/.\囉
可能我識野少啦
引用番上面
斷線就係呢隻情況
彈機直頭自動關game

機虧我唸應該唔會做到你個畫面囉
你話係機虧而斷線更加冇人信/.\(你指果dX智)
加上信長呢D係10秒內load完既圖
部機再虧都唔會lag到你彈掛 ...
唔好信
我話12號係得8月12日果日一日彈8次,其他日子唔會,平日我玩得耐存量過高就彈,
呢個係部機既問題,容納唔到太高存量
仲有點解機虧會cap唔到圖,我都對你講既野好大疑問
仲有紅字果兩句又唔係我打

回復 10# 的帖子

應該係你網線問題= = 機廢唔會咁 係直頭彈冇得你玩

1.唔好信
回應:我冇唔信,只係你講既野好難令你所指既X智相信,我已經講左唔係針對你有冇走場

2.我話12號係得8月12日果日一日彈8次,其他日子唔會,平日我玩得耐存量過高就彈,呢個係部機既問題,容納唔到太高存量
回應:咁你應該怨自己部機了

3.仲有點解機虧會cap唔到圖,我都對你講既野好大疑問
回應:我冇講過機虧會cap唔到圖,我係話機虧唔會做你呢個斷線畫面ok?我就係主要對你機虧斷線有疑問

4.仲有紅字果兩句又唔係我打
回應:幾時話過係你打

引用:
原帖由 asd19950724 於 2013-8-16 17:48 發表
1.唔好信
回應:我冇唔信,只係你講既野好難令你所指既X智相信,我已經講左唔係針對你有冇走場

2.我話12號係得8月12日果日一日彈8次,其他日子唔會,平日我玩得耐存量過高就彈,呢個係部機既問題,容納唔到太高存量
回應:咁你應該怨自己部機了

3.仲有點解機虧會cap唔到圖,我都對你講既野好大疑問
回應:我冇講過機虧會cap唔到圖,我係話機虧唔會做你呢個斷線畫面ok?我就係主要對你機虧斷線有疑問

4.仲有紅字果兩句又唔係我打
回應:幾時話過係你打
1.你信感仲問咩

2.我幾時有怨人

3.機虧唔可以斷線?

4.感你打埋落問我野個帖到做咩,又唔分開佢

看來知識差距令大家難以正常溝通,回埋呢次我潛水算,廢事我既回應比你當炮戰

首先我主要既疑問係機虧真係唔代表會斷線,部機再虧,條線ok既,都會正常遊戲,所以真係檢查下你條網係咪正常
可能有人話絕信斷線好正常,但又真係有人未斷過呢,所以真斷假斷自己判斷
信感仲問咩?
你唔會真係認同「只要信,不要問」?咁你開呢個post都係為左自清姐(我估錯我錯,講真你個post真係睇唔出你想抱怨D咩),我只係想指出你機虧而造成斷線真係難令人信(講多次係你所指果DX智)

我幾時有怨人?
你就別對號入座了,我都冇話過你怨人
可能我理解錯左,其實你心裡面怨咩真係無人知,如果剩係睇1樓,我會以為你抱怨vlan,
再睇下面(係唔知邊啲弱智唔信我冇計),我就會覺得你會怨佢地唔信而開post囉
PS:呢D靠估既我也沒有打出來

機虧唔可以斷線?
引用上面「應該係你網線問題= = 機廢唔會咁 係直頭彈冇得你玩」可見呢個唔係我自己主觀
再唔明都算,你自己應該問較有電腦知識既人吧 PS:我唔係,但我都用過虧機(06-07年)玩war3,部機應該仲虧過你,會成日自動重機同藍屏,睇PPS都會彈,而且過左無耐底板燒埋,但經驗之中沒有發生過機虧而斷線

感你打埋落問我野個帖到做咩,又唔分開佢
其實我唔明你講緊咩
只想說,用紅字當引號只係想強調下比你睇清楚d,我也有指明引用上面,上面唔係單代表你,而點解你會認為我覺得係你打既
,我就真係唔明了,我再打多次算:
引用上述回貼「斷線就係呢隻情況,彈機直頭自動關game」機虧我唸應該唔會做到你個畫面囉。
咁你會睇得清楚D?

講多次我唔會再回,你睇唔明既自己搵人解比你聽

gundumx哥,你冇走場有人信嗎?我大把圖,要?

24 12
發新話題